Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 250
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Хъм сега говорих с една колежка и се оказа че Полина и е доста позната, каза че не знае да говори Украински, говори единствено добре английски и български. Има бизнесче с ленти за избелване на зъбите, превърнах се в Гамбино Joy

# 2 761
Изпуснах темата и се чудех защо я няма.
Гледам, че Полина София е бременна. Много се зарадвах за нея и звучи много осъзната, но пък и много много се изненадах, защото ми се видя много скоро след запознанствто им с Филип и защото и тя самата до съвсем скоро разправяше, че не мисли за бебе.
Но е много позитивно настроена и ми хареса видеото й.

# 2 762
Хъм сега говорих с една колежка и се оказа че Полина и е доста позната, каза че не знае да говори Украински, говори единствено добре английски и български. Има бизнесче с ленти за избелване на зъбите, превърнах се в Гамбино Joy
Айде Мацооо, сама се издаде JoyJoyJoyHeart

# 2 763
  • Русе
Сега кой от кого видя: Зорница-Милена и двете кърли гъръл метода, сега кето режима ..... По принцип Милена ,когато прави видеото за косата и метода, си каза,че е разбрала за него от Зори, но Милена си има естествено къдрева коса, наследство от майка й  ..... 

# 2 764
И двете първоначално са го видели от други влогърки. Само дето на Милена много повече ѝ се получи отколкото на Зорница. Grinning

# 2 765
  • София
Сега кой от кого видя: Зорница-Милена и двете кърли гъръл метода, сега кето режима ..... По принцип Милена ,когато прави видеото за косата и метода, си каза,че е разбрала за него от Зори, но Милена си има естествено къдрева коса, наследство от майка й  ..... 

срам  не срам , аз от Зори видях Кето ххах, на него съм вече 6 месеца

BlackOpium19 мани мани, пишете всички веднага ИСКАМ ДА ЗНАМ, имате време до 32.01.2019 та хахха

# 2 766
Във форума има тема за НВ-ВМХ от няколко години. Сега е модерно да се казва кето и някак стана модерно последните месеци.
Мацето, колко кг свали за 6 месеца?

# 2 767
  • София
Във форума има тема за НВ-ВМХ от няколко години. Сега е модерно да се казва кето и някак стана модерно последните месеци.

Кето му казват американците, иначе си я знам тая тема от години, просто тя ме подсети, иначе 5кг, ма аз нямам много за сваляне повече заради ИР

# 2 768

Кето и НВ- ВМХ не са едно и също.  Peace

# 2 769
Кое им е различното?

# 2 770
  • София
Едното те праща в кетоза- въглехидрати до около 30гр/дневно. Другото е рестрикция на въглехидратите. Не си в кетоза.

# 2 771
  • София
Не е вярно, в Кето няма ограничения за въглехидрати, това е Атанас Узунов  но да не разводняваме темата Blush

# 2 772
Ее ама вие сте много назад. Не разбрахте ли от Ивана, че новата тенденция е да пиете сок от целина на гладно? Smile

# 2 773
Ее ама вие сте много назад. Не разбрахте ли от Ивана, че новата тенденция е да пиете сок от целина на гладно? Smile
Хахаха
И тя ли? Тъкмо вчера пуснах произволно видео на Милена и тя започваше да пие същото.
Като си гледал една, все едно си  гледал всичките.

# 2 774
То още Зайнебчето преди време промотираше сутрешен смути- детокс във вид на шот от джинджифил и лимони, на гладно.

Не е вярно, в Кето няма ограничения за въглехидрати, това е Атанас Узунов  но да не разводняваме темата Blush

Да не я разводняваме, но да  поясня, на някои хора може да им е полезно и интересно. В случая аз лично въобще не визирам Узунов, когото не трая и без това.  Peace Кетото е с В до 20 гр на ден, гони се кетоза. НВ- ВМХ е в рамките до 100 гр въглехидрати на ден, без да се гони кетоза. По- просто казано, кетото е вид, силно рестриктивно НВ ВМхранене.

Общи условия

Активация на акаунт