Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 995
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 405
Ми вие я депресирахте Валката, как няма да е ептен неадекватна последно време.  Mr. Green
Имам усещането, че напук си продължава с това поведение, ако промени нещо, ще е един вид "признание", че търси аудитория 12+.

# 3 406
  • Русе

Много повече ми харесва стилът й преди, сега никак...

# 3 407
На сегашните парцали стил му казва🙄

# 3 408
И нейния и на мъжа ѝ даже бих казала.

# 3 409
Скрит текст:
Eто едни влогъри с дрон, които показват много красиви кадри от пътуванията си, без да са натрапчиви и без да има дупета /при все че Клои е много красива/
https://www.youtube.com/channel/UCbR8k6xxM9_9Gt70bdPiUnQ
Имат и влог от Малдивите.

Много симпатичен канал, ама като видях цената на вилата от Малдивите ми се зави свят Laughing

А този от Daneger and Stacey е толкова красиииив Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

O, тази двойка имаха влогове и от България. Интересни са Simple Smile

# 3 410

не е месест, а добре оформен с тренировки. Няма "меса", целулит и тн, нито е провиснал.
Трудно се постига с яко тренировки и добра храна, браво на момичето за постоянството.
[/quote]

Неприятно ми стана като й видях задника, а секси дупета съм виждала много и дори женски харесвам стига да са красиви. Просто като цяло тялото й не е впечатляващо,независимо от тренировки и гладуване. Аз от външен вид и килограми не страдам, след две деца, едното, от които още няма 3м се чувствам чудесно в кожата си, не съм с перфектни мерки, но се харесвам каквато съм. Важното е и тя да се харесва, а това че някой като мен не го харесва не е нещо, което трябва да я засегне, но пък и всеки си има вкус, нейният определено ме накара да направя кофти физиономия. Лошото е, че влогърките много страдат от негативни коментари, а това е неизбежно. В крайна сметка едни обичат солено, други сладко.

# 3 411
Гледах и аз видеото на Ралица с въпросите преди няколко дни. Определено си личи, че е по-улегнала и на ясно със себе си от повечето влогърки. Повечето и разсъждения ми допадат.
Стана ми много смешно, че първия въпрос беше "Като беше млада.. правеше ли нещо си? (не помня точно). Очевидно и нейната аудитория е още в училище. 😁

Daneger and Stacey са ми много любими. Аз също ги бях препоръчала в предната тема. Много приятни за гледане и позитивни.

Пепето на тези снимки не ми харесва, но съм виждала приятни аутфити от същия период. Няма място за сравнение със сега, ама нали сега е модерна.. Rolling Eyes Мернах някаква снимка с Филипчо тези дни и останах безмълвна. Дори не ми се коментира, че не искам пак да ми обясняват колко е тренди да си по анцуг.

Колко сме различни хората. Аз бих била супер щастлива ако имах тялото на Елица. На мен много ми харесва дупето и.

# 3 412
Много ми хареса новото видео на Ети, защото ме накара и мен по-сериозно да се замисля за гърба и стойката си.

Маги Пашова е започнала собствен кулинарен канал.
https://www.youtube.com/watch?v=hU5WOUUlwic

Харесвам нещата, които пише и казва, обаче не ми я приятна да я гледам и слушам. Супер декларативна ми е, сякаш постоянно се притеснява и това наизустено говорене никак не ми допада. Да не говорим за аутфитите и направените коси.. някак си повече ми допада естествеността в поведението. Абе дразнеща ми е, иначе я чета и даже имам нейни книги. Просто не искам да я слушам и гледам и ме е яд, че сега сигурно основно ще мине на ютюб канала и за да я следя, ще бъда принудена да я слушам и гледам..

Новото видео на Ели ми харесва. Не ми създава мелахнолично усещане, интонацията на гласа й просто е такава. Приятна ми е и не ме вълнува дали дупето й има мускули или месо или и двете Simple Smile не заради това я следя.

# 3 413
  • Някъде там
Във аудиториите на всички има деца,те не подбират какво гледат важното е да напишат:първи и много те обичам,дори без да са гледали видеото.Абонират се за всички,но има влогари които се стремят масовата част да са възрастни хора и дано все повече да са тези.
Този канал следите ли го?
Абонирана съм отдавна но не бях гледала видеата и подробно.Всяка история е различна и с различен човек.Определено ми допада че можеш да си харесаш какво да гледаш.
Разказа за тази жена ми допадна.
  https://youtu.be/S2eMVHNrNdg

# 3 414
Елица не си ли снима задните части от същите тия Малдиви в иг напук на тукашните коментари, дори ги увеличи 🙄и в следващия момент, за да се хареса видеото й прави мили очички пред камера и вади благ глас..айде няма нужда.
Целия клип е  просто  четене на есе и показване на задната част на тялото и манджата и тва е.
В мрежата има многа по-добри видеа и влогове от Малдиви.

# 3 415
  • Canada
В един момент очаквах да й видя ануса, когато се надупи на плажа. Добре, че се врътна малко, баси кифленската история. Пиша кифленска, за да не съм извънредно груба.

# 3 416
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А този от Daneger and Stacey е толкова красиииив Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И само с това си остава, съдържанието е никакво. Ютуб ми ги предложи като бяха в Полша, следвах ги докато бяха в България и после ме загубиха.

# 3 417
  • София
На мен видеото на Ели пак ми хареса. Нямам никакъв интерес към дестинации, които изискват полет над океан. Тръпки ме побиват. Обаче да ги гледам въввидео от 12 минути - с удоволствие. Беше стегнато, информативно и с красиви гледки. Като има плаж, не очаквам по плажа да гледам облечени хора и монтажът не ме подразни.

# 3 418
Бях чувала за Пашова покрай захранването на детето. Мислех , че е стара леличка с опит от 60 години Wink

# 3 419
  • София
Мидички събирам
г*за в камерата си навирам
и зазубрен текст си рецитирам

Общи условия

Активация на акаунт