Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 971
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 435
Ели и на мен ми идва малко с ниско кръвно, но клипът е прекрасен - чудесно качество, редакция, информация, красота. Аз лично нямам забележки, а за дупето на Ели мога да ѝ направя комплимент Simple Smile Все пак овациите ми са за продукцията, която е направила.
Истината е, че Ели излиза с доста качествени неща - клипът ѝ с гримът през годините например.

# 3 436
Тази Бисера,от самото начало не я харесвам..Изкуствена и превзета..Има огромно самочувствие..Умело се прави на ударена,и отбягва причината поради,която спря да прави клипове на български..Спря,защото доста я нападаха,и имаше много критика..Явно я е заболяло,и сега си "отмъщава" на българските й фенове с това спиране на клипове.Защото сметките й,излязоха криви,само с пърхане на мигли,и развален български,не се печелят абонати....Поне показа,колко е лицемерна,и че не търпи критика..А най парадоксалното е,че не е нещо WOW...Супер посредствена ..

На Бисера проблема и е, че с БГ абонати в Америка ни PR пратки, ни монетанизиране на клиповете има като хората. Едно гледанд от България е много по евтино от това в Америка. Изключително неприятна като човек е не знам какво очаква да развие в канала си, но няма са го бъде дълго.

# 3 437
На хиляда процента съм убедена,че същото ще се случи и с Оливера..Ама нека, първо си продаде мърчовете...:Д
И на мен,Ели ми е малко странна..Все едно е,в някаква перманентна меланхолия..А живее, супер хубав и интересен живот..Де да можеше,и аз да отида до Малдивите..Но трудно ще ми е, да заделя близо 10 хиляди лева..:Д  Евала на момичето..Благородно й, завиждам > : )))))

# 3 438
  • HH
Изгледах въпроснито видео от Малдивите. И пак се сетих защо спрях да я гледам. Ами още е скучна и още си личи че всичко е за пред хората. На Малдивите ставала рано, дрън-дрън. На това му викат джетлег. Карай. Почивка за една седмица с разчертани по минута занимания, че да има какво да влогне след това, не е почивка.

# 3 439
  • София
Е, чак пък разчертани до минута занимания... продължава да ми е странна тази представа за "програмата" на хората, които от 7 дни показват 11 минути.
За влогмасите съм съгласна, особено на Валери и компания, но за почивка, в която се показват буквално секунди от денонощието... все пак то все още е 24 часа, а не 24 минути.

# 3 440
Клипът от Малдивите е пълен със сток кадри, които не ги е снимала тя. Задните части бяха разбира се на показ, вярно са доста месести, не бях забелязала. Но по-зле е монотонният и глас, който чете зад кадър. Като онези видеа с генериран компютърен глас. Как не вкара малко емоция тази жена, не знам. Така ли говори и с възлюбения си, когато са насаме?
Как разбра, че не ги е снимала тя? Тя си има дрон и хубава камера.

По фрапиращата разлика в качеството между нейните кадри и сток кадрите, които е ползвала. Едно е да имаш хубава камера, друго е професионална видео техника. Освен това съм ги виждала и в други видеа. Кадрите с дрон са си нейни, но те не ме впечатляват, защото съм виждала и по-добро от други влогъри. Не съм сигурно за видеото под вода, не е трудно и с обикновена камера на до направиш, но ако е със специална за подводни снимки, вече е друго. Аз съм разглезена то The Bucket List Family, те са друга бира.
Проблемът и е монотонният наратив, който се лее зад кадър, и който разваля иначе хубавото видео. Да беше седнала в началото на обясни за минута - две каквото е искала да каже и после да пусне видеото с хубава музика.

# 3 441
А може ли линк към въпросната Бисера?

# 3 442
  • София
Мен пък точно нейния наратив ми харесва, спокойно, лежерно, с интересна информация а не пълнеж безсмислен. Да сигурно не всички кадри са нейни, особено тези където показва тези бриджовете или как се наричат там за спирането на вълните, но това е без значение. Няма и никакво значение че съществуват стотици други по-добри влогъри от нея с по-добри камери и монтажи от Малдивите или където и да е, да не говорим че грима през времето съм го виждала в стотици други варианти. Момичето се постара да не пуска безсмислени видеа, а такива които биха просто разтоварили човек и даже информирали, последния месец и нещо пусна 3 страхотни видеа за мен (това за НГ и за това че Майкъл е бил на уикенд купон не броя) но видеата за САЩ, Коледа и Малдивите са на много високо ниво.

# 3 443
Аз мисля,че видеата на Ели са едни ат най-пипнатите. И това си личи. Зя.емн ся високо ниво.

# 3 444
Това е факт,Ели много надгражда,и си личи..При Валери,няма промяна за жалост в видеата..Ако пуснеш,нейно видео от 2016 (какво ям) и сегашното от 2019,няма разлика..Откъм обработка не ми харесва,някак си кухо ми седи, самото видео..Иначе идеята й,за видео е готина..Какво ям,Как се храня,винаги са актуални и интересни теми(поне за мен)..Но обработката на видеото,само видео не ми хареса,не е вложено желание,да стане по различно..Не знам, как да го обясня :Д ...

# 3 445
То няма нужда да го обясняваш, то се вижда. Еднообразни и еднакви видеа, без влагане на мисъл, емоция и нови идеи нито при Валери, нито при Ивана. Хайде Ивана тук там има нови идеи, но Валери тотално еднообразна.

# 3 446
Валерката не е мръднала и като тематика от 2016. Какво ям е толкова изтъркана и непопулярна тема в 2019, че просто няма накъде. Но предвид факта, че междоушието и не е много развито, нищо чудно, че и липсват идеи. Ясно е, че някакви оригинални няма да и дойдат, но да открадне от други (чужди) влогъри. Примерно миналата година беше много популярно да си правят ДНК тест за произход (не че е особено точен), но тези видеа са търсени и гледани и на мен би ми било интересно да гледам такива с нашите влогъри. Само че Валерия и останалите живеят за ПР пратки, едва ли ще се ръснат 100-200 лева за тестове.

# 3 447
Аз следя какво ям на Анна Сакони, тя го прави всяка седмица, ами прави го много интересно, различно, разказва интересни неща. Така че, ако искаш, можеш и тази изтъркана тема да направиш интересн.

# 3 448
Сток кадрите трябва ли да се упоменават в описанието от къде са взети?

Видеото на Ели е хубаво като обработка.
Но май няма камера за под вода, а има такива кадри.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 18:22 от Анонимен

# 3 449
  • София
Как разбра че няма камера за под вода? Всеки втори има гопро.

Общи условия

Активация на акаунт