Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 837
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 735
Според мен е хубаво да сме толерантни към майките в ситуации и на места, в които им се налага да бъдат по някаква причина. Например в институции.
Това с ресторанта и изморената майка - абсолютна глупост. На майката не и се налага да е там, както и да го върти и суче Пепето. Следователно, не виждам защо трябва да получи разбиране.
Наистина, тя като че не иска да осъзнае, че искаш, не искаш, нещата се променят като си с деца. Не можеш да очакваш да си живееш по старому. Очевидно, обаче, с първото някак и се е получавало, след като чак сега я удари тази реалност. Или просто е била по-голям непукист..

# 3 736
Забравих да ви кажа нещо Grinning преди повече от 3 седмици спечелих от един giveaway на една от нашите влогърки (споменавана в темата неколкократно) и още нищо не съм получила, сигурно няма и да го получа Grinning ей такива са тези страхотни ''giveaways''

# 3 737
Според мен е хубаво да сме толерантни към майките в ситуации и на места, в които им се налага да бъдат по някаква причина. Например в институции.
Това с ресторанта и изморената майка - абсолютна глупост. На майката не и се налага да е там, както и да го върти и суче Пепето. Следователно, не виждам защо трябва да получи разбиране.
Наистина, тя като че не иска да осъзнае, че искаш, не искаш, нещата се променят като си с деца. Не можеш да очакваш да си живееш по старому. Очевидно, обаче, с първото някак и се е получавало, след като чак сега я удари тази реалност. Или просто е била по-голям непукист..
Винаги съм била толерантна,особено ако съм сама в момента. Но не очаквам някой все да е толерантен към мен. Ако му е на сърце, ще си отстъпи реда и ще се възползвам. Ако не,здраве да е.

# 3 738
Забравих да ви кажа нещо Grinning преди повече от 3 седмици спечелих от един giveaway на една от нашите влогърки (споменавана в темата неколкократно) и още нищо не съм получила, сигурно няма и да го получа Grinning ей такива са тези страхотни ''giveaways''

Като се свърза с нея и даде адрес, не ти ли каза ще го изпрати ли или не. Много тъпо така.

# 3 739
  • София
Не разбирам отстъпването на реда. Прави се, защото ...?
Децата са нетърпеливи? Не им се чака.
Майката бърза?
Изморили са се от игра на площадката?

И аз съм нетърпелива, уморявам се по- бързо от 10- годишно и съм изморена понякога от по- важни дейности от търчане на площадка. Ама хората нещо не са толерантни към мен, отстъпват ми само ако имам малко продукти. И почти само мъже.

Хем искаш като си бременна да си развяваш корема и да си ходиш по почивки, щото не си болна я! Хем искаш да ти отстъпват като на инвалид. Е не става.

# 3 740
Значи всички трябва да сме толерантни и да се съобразяваме с другите, защото това си е въпрос на възпитание, но просто да не се надасажда на хората тази идея, че щом имаш деца вече си недосегаем, много специален и копче не може да ти кажат. Мисля, че Пепе точно това проповядва. Когато всеки почне да си мисли, че е център на света, става лошо. Ще ми е интересно да я видя като и порастнат децата какво ще си измисли, за да се смята за нещо повече от останалите Simple Smile

# 3 741
  • София
Тогава ня тях ще трябва да им отстъпват място по ресторанти и летища, щото са дЕца на известна мами стяйл влогърка, блогърка, role model и безделница.

# 3 742
Говорим за различни неща. Аз лично имам предвид майки с бебета и тодлъри. Бебетата и тодлърите не са особено търпеливи, по природа. Винаги бих отстъпила място на опашка, защото при дълго чакане на едно място е много вероятно да последва сцена. И не, не е до възпитание на тази възраст.
И аз съм виждала майки, които си мислят, че света им е длъжен, но по-скоро са изключение. За Пепе не коментирам, не мога да преценя.

# 3 743
Пуснете линк на Драганова, която мери, без да купува. Стана ми любопитно, но YouTube ми показва някаква от Лондон, тази ли е?

# 3 744
Аз съм печелила поне 6 пъти и винаги съм си получавала нещата. Друг е въпросът, че една жена (не блогър, магазинче за ръчни стоки), беше качила снимка на тегленето във фб без да ме тагне или да ми пише и го видях след 3 седмици. Прати ми наградата, макар в комуникацията да беше леко дръпната и не знам по навик ли или нарочно я беше пратила за моя сметка, дори със застраховка и доставката беше над 5 лв.

# 3 745
Пуснете линк на Драганова, която мери, без да купува. Стана ми любопитно, но YouTube ми показва някаква от Лондон, тази ли е?

Тя е, да.
https://www.youtube.com/user/MissMarryD

# 3 746

Тя е, да.
https://www.youtube.com/user/MissMarryD
Мис Мерри хахаххах

# 3 747
  • Амстердам
Скрит текст:
Изкочи ми видео на Пепето, в което хвали приятелката си и годежният й пръстен. След това съвсем спонтанно казва на Филип да се осъзнае и да се реваншира с годежен пръстен. Щело й се да се женят някъде на топло. Видеото е от Dec 17, 2017, т.е. много след като София е родена.
https://www.youtube.com/watch?v=JTKTcISn7dE
Ако си спомням обяснителния влог, който Пепе записа наскоро казваше, че се били оженили с халките на неговите родители, в първите месеци на бременността й, в Дания. Брака им бил легализиран.
Вие това спомняте ли си го?
Много ме дразни някой да лъже открито и да очаква всички да повярвме.
Света няма да ми стане по-красив с Пепе женена, но защо се прави на маймуна?!?!
Пепе, засрами се!
Във видеото обясни, че са били в лошо финансово състояние и родителите му са дали халките, защото не са имали пари. В посоченото от теб казва, че иска годежен пръстен (какъвто, предвид горното, очевидно няма).
Също в това с обясненията, че има брак, сподели, че са решили да не правят сватба, а само да подпишат. Не виждам нищо чудно в това да иска да вдигне сватба и да събере близките си в по-късен момент, когато могат да си го позволят.

Търсите под вола теле вече.

Аз по същия начин разбирам и интерпретирам думите в това видео и не виждам несъответствие между нещата, които казва. Беше споменала за подписването в блога още по времето, когато се е случило http://letterstoa.com/the-day-i-became-jeppson/.

# 3 748
Да, и мен ме подразни рекламата на серума. Но по-дразнещо е, че през цялото време, докато Ерика Думбова си миеше зъбите, водата шуртеше на макс.

И докато миеше чиниите по най - идиотския начин. Лапна ножа в устата, тъпа идея за подрастващите. И леко като подигравка с хората с една ръка. Много ме изнерви видеото. И аз ли си въобразих или доста хапна в тази тепсиика?

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 19:43 от AglayaDreams

# 3 749
Златеноооо да не вземеш после да се вееш като Поповата с пъпчасала кожа и да ни обясняваш на какви процедури си била
https://www.youtube.com/watch?v=yks6DJ8Bkhs

Общи условия

Активация на акаунт