Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 679
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 4 005
Абе отдавна се каня да ви питам вие гледате ли ASMR  видеа,аз от две години умирам за тях, е не за всички а тези в които си разиграват роулплея в фризьорски салони,спа, мейк ъп студиа,ако искам да заспя рано пускам си  асмр-я и съм окапала за минути.Но не е за всеки ,аз от малка заспивам като се занимават с косата ми ,основното действие  е от  звука,ето един пример https://youtu.be/zamva_qJMmw

# 4 006
Аз не гледам, но съм попадала на влогъри, които абсолютно неволно с гласа си предизвикват същия ефект, без примерно да шепнат.

# 4 007
  • София
Тъкмо снощи заспах на Сафия на видеото за ASMR, не знаех какво е, много хубаво го беше раздъвкала какво представлява

# 4 008
Джефри също има, само че пародия Laughing

# 4 009
ASMR видеата са ми много creepy, не знам. Явно има хора, на които им харесва и им влияе положително, но на мен лично ми звучи все едно някой психопат ми шепне какво ще ми направи, преди да ме убие.. Dizzy Face

# 4 010
ASMR видеата са ми много creepy, не знам. Явно има хора, на които им харесва и им влияе положително, но на мен лично ми звучи все едно някой психопат ми шепне какво ще ми направи, преди да ме убие.. Dizzy Face

И за мен са creepy. Още повече, че нещото, което ме дразни най-много на тоя свят е някой да ми шепне. No Mouth

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 16:04 от Анонимен

# 4 011
  • Canada

И на мен са ми creepy, понеже ме карат да мисля какви ли психопати ги гледат.

# 4 012
Сега разбирам, че имало и деца, които правя такива клипове с милиони гледания (още не мога да намеря повръщащото емоджи, ако някой се чуди).

# 4 013
Абе отдавна се каня да ви питам вие гледате ли ASMR  видеа,аз от две години умирам за тях, е не за всички а тези в които си разиграват роулплея в фризьорски салони,спа, мейк ъп студиа,ако искам да заспя рано пускам си  асмр-я и съм окапала за минути.Но не е за всеки ,аз от малка заспивам като се занимават с косата ми ,основното действие  е от  звука,ето един пример https://youtu.be/zamva_qJMmw

Toва е основното нещо, което гледам (или по-скоро слушам) в YouTube от близо 8 години. Който има ASMR може да се счита за невероятно щастлив човек - усещането е несравнимо!
Но който го няма, не може да го разбере и винаги ще го възприема като мега дразнещо и психопатско. Тези, които го нямат го усещат по-скоро като мизофония - изпитват агресия и гняв от специфични звучи като мляскане, шепнене и тн.

Спомням си, че още преди да знам какво е като термин, ми го предизвикваха някои бюти гурута като Мишел Фан. Около 2011-та започнаха да се формират и първите канали, които активно се занимават с това.

# 4 014
  • София
Не знаех какво е, но звучи откачено или преекспонирано, не мога да преценя от едно две текстчета.
Ако се има предвид шум като драскане с нокти по стена, например - на прост език му се вика скомина. И всеки човек го хваща скомината от различни неща. И пак не бих гледала, не мисля, че може някое да ми докара мозъчна реакция. Най- много да се зачудя дали имам мозък, щом го гледам. Laughing

П.П. И нормалният оргазъм е мозъчен Wink

# 4 015
Попадах тези дни на някакво подобно видео на Савина..или май друго и беше името, забравих. Дето прилича малко на мъж, има едни такива груби черти и глас хихи. Та тя разиграваше интервю със себе си, като отговаряше на критики..Нещо подобно. Не го гледах, а превъртях набързо.
Иначе книги Ивана е показвала доста често Simple Smile

# 4 016
Eдинствената форма, под която ми понася, е тази с природни звуци:
https://www.youtube.com/watch?v=VmFvPCFY5gs&index=208&li … GxOo_n0S&t=0s

Не понасям шепнене, мляскане, пощене на килимчета от икея и прочие.

# 4 017

И на мен са ми creepy, понеже ме карат да мисля какви ли психопати ги гледат.
Това е много озадачаващо Confused
Как прецени ,че милионите почитатели на жанра във влоговете хаха са психопати
А пък децата се бутат навсякъде ,не само в асмр-ите,това не е някаква новост в тубата.Изобщо странни реакции на големи хора,чудна работа.

# 4 018
  • Canada
Това е много озадачаващо Confused
Как прецени ,че милионите почитатели на жанра във влоговете хаха са психопати
А пък децата се бутат навсякъде ,не само в асмр-ите,това не е някаква новост в тубата.Изобщо странни реакции на големи хора,чудна работа.
Не мисля, че трябва да обяснявам защо и как. Нищо чудно няма при положение, че не само отегчени женички ровят в интернет. Всеки е свободен да вярва в еднорози и дъги колкото си иска. На мен ми е по-странно да не си помисляш изобщо какви откачалки има в нета.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 16:50 от Не се сърди, човече

# 4 019
Ъъъъъ не те разбрах,но уотевър.Всъщност ясно си давам сметка,че в интернеДа има много извратеняци,но какво общо има това с асмр видеата ,пък и еднорозите и дъгите от къде дойдоха ....ако не можеш да си изразиш ясно гледната точка,кажи че не те кефи това и баста Confused а то хъм-мън ,голям напън Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт