Нашите кухни - 77

• 75 114
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм с черна мивка Шок. При нас в Стара Загора водата е доста варовита и остават бели петна по нея и смесителя.

# 466
Моята е фатгранит, светло сива, ползвам я от няколко месеца. Излизавам вряща вода директно, по инструкция я дават до 230 градуса, ако не се лъжа. Засега не е поела цветове и мазно, мазала съм я с бульон, доматени мандци, къри, куркума, все оцветяващи. Само с цвекло не съм. Почиствам я само с веро и гъба, засега не ми се е налагало нищо по-силно да ползвам. Ще видим след повече време как ще е.

# 467
  • Бургас
Shadowman, да те питам, и други мнения приемам естествено...
Ще си поръчвам кухненско обзавеждане, искам да е със шкафчета до тавана, на два реда. Та:

- каква да е височината на по-тесните горни шкафчета, и каква на по-издадените горни
- с какъв механизъм е най удачно да се отварят - пак за по-плитките и по-широките горе става въпрос

# 468
Височината не зависи ли и от височината на самата стая?

# 469
  • Раковски
Предполагам, че става въпрос за черната кухня която показах. При нея долния горен ред е 40см висок, другото колкото останее до тавана. Долните горни ги правя да се отварят нагоре ако са по-широки с aventos hk-xs, ако са по-тесни може и с панти. Горния горен го правя с панти щом е до тавана, ако е по-нисък може със същия механизъм.

# 470
  • Бургас
Да. За черната питам. Иначе височината на тавана е 2,50.

# 471
Искам да питам някой имал ли е керамични котлони двойка и фурна за вграждане Лино? Сестра ми си е купила в пакет. Никога не слуша какво и казвам. Да беше си купила Бош или Аег, Неф.

# 472
  • Раковски
Линото е бюджетната серия на лексгруп, по-евтини от евролукс. Бош, АЕГ , Неф са марки за по-сериозен бюджет от линото.

# 473
  • Варна
Някой срещал ли е хладилник за вграждане с ширина 80-90 см, освен Либхер, който струва 6500?

# 474
Аз съм срещала само един whirlpool, но е 70см. Но пък цената му е нормална.

# 475
Здравейте в апартамента в който живеем мивката е от полимермрамор и забелязвам че покритието е станало на някакви малки пукнатини. Става все по трудно за почистване. Мивката е на 7години. Искам да попитам това нормално ли е да се случва и тези гранитни мивки които обсъждате от подобен материал ли са имам предвид смолата. Ще правя ново жилище и търся по издържлив материал за мивка освен металната.

# 476
  • Раковски
До сега не съм забелязал да се получават такива дефекти по гранитните мивки, при полимермрамора нещатата са по-различни. В нас имаме гранитна и полимермраморна, ся вярно,че втората е на повече от 10 години ама износването и започна по-рано с надрасканото дъно.

# 477
Мерси Шадоу. Аз и казвах да купи тройка, понеже имаше голяма тема в която говореха за дефекти и недостатъци на двойките, парели им на пръстите и т.н.

# 478
Здравейте, някой да е монтирал декоративен абсорбатор от тези наклонените стъклени ? Коминното то ни се пада от дясно на абсорбатора и се чудя как да направим отвеждането , чудя се ако най горе минава през шкаф дали няма да е грозно. 

# 479
  • Раковски
Грозно, хубаво... един шкаф отгоре в което да се изкриви гофрето.

Общи условия

Активация на акаунт