Хитринки за всякакъв случай - 19

• 65 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
С магическа гъбичка .👍

# 541
  • Mediterraneo
За зъба с петънцето- почистване на зъбен камък. Имах на преден зъб такова петно/ зацапване, което въпреки старателното миене и ползването на какви ли не пасти и препарати не излизаше. Видимо нямах никаква нужда от почистване на зъбен камък, последно бях правила преди година. Е, с почистването и зъбът светна!

# 542
 Това ми го каза моята зъболекарка - почистващ разтвор за жабурене - 1 част кислородна вода 3% и две части вода.

# 543
Благодаря за съветите. Петното по мой спомен е от детинството ми. Тоест ако беше начален кариес, охооо.
Ще ви споделя за негативния опит със стягащи пасти за зъби за пародонтозата. Преди среща, защото вече съм безработна, започнах да минавам зъбите с ел четката, натопена в капачка в която има лимонов сок. Почувствах мигновено свиване, а май и малко се избелиха. Искам да ви питам за кожа изкуствена. Майка ми е фенка на дрехи секънд хенд. Аз не ги гаресвам. Може от мъртвите да са събрани. Та купи едно яке без да знам и при първото изпиране кожата се разлепи от вътрешната сая, хастара. Има ли начин да го запази или да го изхвърля без да знае? Много искам да и помогна да изхвърлим боклуците, но тя се противи. Има ли лек за плюшкинството? Според мен е вътрешна празнота, липса на обич.

# 544
  • Варна
Хитринка как удобно да си навия/прибера твърде дългия кабел на слушалките, докато съм на лаптопа? Непрекъснато се оплитат на кълбо с кабела на мишката и др. а безжична мишка НЕ искам.

# 545
Хитринка как удобно да си навия/прибера твърде дългия кабел на слушалките, докато съм на лаптопа? Непрекъснато се оплитат на кълбо с кабела на мишката и др. а безжична мишка НЕ искам.
Виждала съм хора да си слагат кабела на слушалките под тениската.. не знам дали е удобно

# 546
Ами аз понякога, когато и аз имам същия проблем, навивам леко кабела и го захващам с една шноличка и готово Joy А иначе, мисля продават специални такива, с които да захващаш кабелите, ама на мен шноличката ми е по- наблизо.

# 547

По начина, по който ги продават - нагъваш кабела и го захващаш с телче, от онези черните.

# 548
  • WonderLand
И аз ползвам или телче или шноличка за коса за тая цел. Иначе ако искаш просто да го скъсиш можеш да го навиеш колкото искаш и да го облепиш с изолирбанд.

# 549
. ..Преди среща, защото вече съм безработна, започнах да минавам зъбите с ел четката, натопена в капачка в която има лимонов сок. Почувствах мигновено свиване, а май и малко се избелиха.
Ако прилагаш това, моят съвет е много добро изплакване на зъбите след процедурата. Използваш киселина, която ще увреди емайла на зъбите при по-продължителен контакт.

# 550

Такива зайчета мислиш лли че ще ти свършат работа? Аз на хлапето съм взела, че една голяма плетеница сътворява. Залепят се на бюрото или където ти е удобно.

# 551
Или такива

# 552
  • София
Ами аз понякога, когато и аз имам същия проблем, навивам леко кабела и го захващам с една шноличка и готово Joy А иначе, мисля продават специални такива, с които да захващаш кабелите, ама на мен шноличката ми е по- наблизо.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … soPROuNfV2QqAPGAB Този начин ми хареса, не съм пробвала но всичко изглежда подредено.

# 553
Сетих се да покажа ,с какви "пружинки" са у нас кабелите(сложих химикалка,дано се разбира)

# 554
Купих си микрофибърна кърпа за прозорци. Защо, защо по-рано не съм го направила?????

Общи условия

Активация на акаунт