Хитринки за всякакъв случай - 19

• 65 635
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • до най-прекрасния мъж
И аз имам драма с бели кецове. Носих ги точно  3 пъти, последният от които в гората. Реших да ги изпера и няма, и няма махане на жълтите петна. Като са мокри, са супер, изсъхнат ли, избиват. Така си и седят в шкафа чисто новички и повече пъти прани, отколкото носени. Сега с тази сушилня се зачудих. На коя програма ги пускате? Аз съм с АЕГ и нямам специална за обувки.

# 571
Да, и при нас 3-4 слоя тапети, първия лепен с ц200, а последния боядисван отгоре...беше кошмар, на места падна  с мазилката, на места беше като бетон
Но падна, с много много много вода, киснене, стъргане. Бавно и методично.
Имахме и бонус мокет, залепен с ц200. Мъжът ми го стърга от пода със шлайф, нямаше махане това.

# 572
Как да почистя сатенена (бяла)  част от обувки
на ръка без да ги пускам в пералнята

# 573
Диван от естествена кожа, стоял в стая, в която се пуши, а сега е в непушаческа стая, мирише. " Измит" е, но пак. Някой да се е справял с подобен проблем?

# 574
Мисля,че ябълков (истински)оцет и вода 1:1 ще помогне за обезмирисването на кожения диван.Хубаво се натрива, оставя се малко и след това с мокра микрофибърна кърпа се избърсва.Аз така процедирах с кожен салон в автомобил.Мразя мириса на цигари по мебели,в кола,по дрехи,коса...навсякъде😝

# 575
Благодаря. Ще опитам, ама кой оцет е истински?? Anguished

# 576
Благодаря. Ще опитам, ама кой оцет е истински?? Anguished
Домашния.

# 577
Синът ми хвърли мазна храна върху новият ми любим пуловер.
Преди да изпера напръсках с меглио, а в пералнята сложих и вениш. Сега извадих пуловера и гледам петното е още там. По-бледо, но се вижда.
Съвети?

# 578
Химическо и кажи с какво е третиран
Или тест, меглио пак....

# 579
Меглио + вениш + прах за пране.
Състав : 51% полиестер, 47 памук, остатък нещо изкуствено.

# 580
Може да пробвате да натъркате петното с Тест веро и да постои така час .Или със Спот на Перилис .Синът ми така скоро си намазни едно светло долнище ,пробвах всичко ама петната останаха за съжаление  Confused

# 581
  • I want it all and I want it now.
В ДМ има препарат за петна . Доста, го хвалят и тук в форума има различни видове. На Henkel е много хубав.- Sil Spezial, аз съм доволна и е за мазни петна. При упори петна  пръскам и двата.

Вениш само фиксира петна и никаква полза.

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 22:17 от Syn

# 582
  • оттам, откъдето започва България
Тест гел наистина е много добър за мазни петна.

# 583
Намазваш обилно или с веро или с тест. Търкаш с нокът, пак мажеш и след час, два, три в пералнята

# 584
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
В ДМ има препарат за петна . Доста, го хвалят и тук в форума. На Henkel е много хубав.- Sil Spezial.

той е на ензимна основа. маха всякакви други петна, но с мазни не винаги се справя.
аз съм махала петна от мазно+домати от електриково-зелена блуза с пяна за бръснене: мокра петното, слагам пяна, оставям да подейства поне 1ч.
колкото повече, толкова по-добре и после с пяната слагам в пералнята.
пада всичко.

ползвам най-евтината пяна, купила съм си я за пране Crazy

Общи условия

Активация на акаунт