Приказка безкрай... с бисквити "Боровец"

• 9 533
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Аромат на канела и портокали, запалена камина и малко мързелуване - все малки и приятни нещица. Simple Smile

# 136
Украсяването на елхата, семейните събирания, богата и вкусна трапеза.

# 137
По една или друга причина с близките ми хора не можем да се съберем през годината заедно. Но дойде ли Коледа, няма значение, кой , колко е зает задължително на Бъдни вечер сме събрани около масата. За мен и децата ми няма нищо по- зареждащо и прекрасно от това. Като започнем от малката ми дъщеричка и завършим с 95 годишната ми баба Heart

# 138
  • Враца
Срещата с цялото семейство, Коледната елха и украси,
подаръците и не на последно място , вкусната храна! Simple Smile

# 139
  • Across the Multiverse
Малките неща, които правят празниците ни специални са ароматът на мандарини и меденки с канела, топлите плетени пуловери, зачервените бузи след игра на снега, светлинките на елхата ... , а големите- времето прекарано с любимите хора Heart Simple Smile

# 140
  • София
Приготвянето на празничната трапеза, украсяването на елхата, получаването на подаръци и гледането на коледни филми.

# 141
  • София
Времето, прекарано със семейството в домашен уют правят Коледа специална.

# 142
  • Elhovo
Радостта на децата , когато украсяваме елхата или включваме лампичките. Аромата на канела и мандарини. Събирането с близки хора и смеха около масата. Украсените домове ...

# 143
  • На брега на морето
Самият дух на празниците - украсяваме заедно, прекараното време заедно, подаръците за децата и техните грейнали очи

# 144
Малките неща, които ме правят щастлива са коледните светлини, аромата на чай и коледни сладки, смеха на любимите хора, коледните филми и песни
Това са всъщност малките-големи неща, които ни оставят спомени за цял живот ❤️

# 145
Това, че цялата фамилия се събираме заедно на този ден.

# 146
Възможността да се видя с близките ми, които живеят далеч и се събираме само по празници. Възможността да прекараме повече време с децата, без да бързаме, да се притесняваме за ежедневни неща като училище и работа. Ще ходим да караме кънки, ще правим снежен човек, ще се борим с кучето в снега, ще редим пъзел и разни такива малки удоволствия.

# 147
Специални за мен са семейните ни срещите, домашният уют, мирисът на Коледа и щастието и надеждата за чудеса в детските очи...

# 148
Събира се цялото семейство,разменяме си подаръци и се наслаждаваме на вкусна трапеза.

# 149
Усмивките и вълнението на децата са нещото , което истински ме радва.

Общи условия

Активация на акаунт