Приказка безкрай... с бисквити "Боровец"

• 9 524
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Единственото, което прави Коледа специална за мен е че съм с децата и съпруга ми. Щом сме заедно, празникът е неповторим.

# 16
Ето някои от малките неща, които правят този период от годината специален за мен: изпечените тави с меденки, коледната украса с блещукащи светлинки и това, че посрещам скъпи гости Christmas Tree

# 17
  • Пловдив
За мен това е възможността да съм със семейството ми на тези светли празници - усещане за топлина, уют и безкрайна любов.

# 18
Блещукащите светлинки върху елхата, топлите стаи и аромата на коледни сладки, а ние стоим заедно и споделяме моментите с приятни разговори и се смеем на весели разкази.

# 19
Емоцията е голяма! Семейство,топлина,уют,любов...уханието на неустоимо вкусни ястия,сладкиши,бисквити..
Коледа идва!!!☄☄☄⛄🎄🎄🎄

# 20
Специалните моменти около Коледа са украсяването на елхата,приготвянето на сладки ,веселото настроение,избирането на подаръци.

# 21
Коледната украса, събирането със семейството и усмивката на детето ми

# 22
  • Бургас
Украсената елха с блещукащи светлини,миризмата на сладки,опаковането на подаръци.........коледните филми.

# 23
  • София
На първо място, това че цялото семейство се събира заедно. Виждайки радостта в очите на децата, аз самата съм щастлива. Всички ставаме някак по добри и по толерантни към другите.

# 24
"Малките неща?..."Аромата на уханните ястия ,сладки и десерти.Грейналите погледи-каква ли е изненадата-подарък?Украсата и светлините...

# 25
Коледната магия е в това,че сме заедно цялото семейство,събираме се около трапезата,сплотени повече от всякога!

# 26
Малките неща са най-ценни на Коледа. Жестове, срещите с близките, динамиката на празника и вкусните изкушения на трапезата са неповторими.

# 27
Коледните празници ми носят много радост. Това е времето, когато всички роднини се събираме. Всичко е приказно, украсено със много блясък и светлини, разнасят се страхотни аромати на сладкиши.

# 28
  • Пловдив
Аромат на канела. Украсяването на елхата. Увиването на подаръците.
И най-вече да си припомним, че Коледа не е само празничен ден, на който се подаряват купища неща, а се отбелязва раждането на Спасителя. Един от най-значимите дни за християните по света.

# 29
Най-важното за мен е да съм с близките си и детето. Всички заедно да сме щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт