Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е продължителността на междусрочната ваканция?
Какво е мнението за удължаването на учебната година до 15 юни?
Какви са мненията относно подаръците за деца, като компютри, игри и други технологични устройства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е продължителността на междусрочната ваканция?
-
Какво е мнението за удължаването на учебната година до 15 юни?
-
Какви са мненията относно подаръците за деца, като компютри, игри и други технологични устройства?
-
Какви са мненията относно участието на децата в олимпиади и публикуването на резултатите?
-
Какво представлява балообразуването за кандидатстване след 7 клас?

))
. Следващата седмица в петък няма да е на у-ще, че сме на състезание в Хасково. Изпусна класното по математика, защото беше с разширени зеници (лекарката реши по стария метод да го правим) и не виждаше нищо няколко дена. По БЕЛ също изпусна класното, че пак бяхме на лекар (не е единствената изпуснала). Дали и кога ще ги правят не се знае. Географията изобщо не я харесва и никой метод на учене не помага и оценките там са отчайващи за мен, по история работата е подобна. Добре, че ЧП и харесва и там компенсира. Надявам се успеха да мн.добър, но ще видим. Обяснила съм, че от нея зависи какво ще бъде лятото
Почерпка не знам... трябва да има някаква... торта поне със сигурност...