Бременни чужбински мами -4

• 17 738
  • 262
  •   1
Отговори
# 225
     Здравейте,дружина.
     Аз не съм от редовните,но влизам да 4ета.Та да ви се "похваля".Откриха ми стрептококи и сега ще съм 10 дни на антибиотик.После при раждането трябва да предупредя,за да ми сложат венозно също.Дано да не ги лепна на бебо.По този повод също така искам да се опла4а от лекарката си.С кука трябва да и вадиш информацията от устата,нищо не обяснява.

# 226
ще си имам бебче и таткото ще е испанец:) Той е забележителен:) сам сигурна че и дъщеря му ще е такава:) Но ние си говорим на английски и то не много добър. Притеснявам се че ще си объркам детето, да е живо и здраво:) но на мен ми е  трудничко да науча сама испанския особено когато не припарвам до испания:)
На какъв език да му говорим:) Аз на български ще се справям най-добре:) зная детски песнички които сам копняла да пея:) Дали ще го изложа на някава трудност, и дали ще ме обвинява?

# 227
По този повод също така искам да се опла4а от лекарката си.С кука трябва да и вадиш информацията от устата,нищо не обяснява.
Аз по принцип побърквам лекарите си с въпроси, за което сигурно им призлява като ме видят Mr. Green, обаче знаеш ли каква е моята тактика, когато искам да науча нещо, а трябва да се вади с ченгел инфото? Изисквам копие от резултатите от изследванията ми, прегледите и там каквото и сядам в къщи и си ги разучавам сама. Така си чета директно от извора-изследването, проверявам онлайн в здравните сайтове кое какво значи и нямам нужда от техните разяснения. Опитай, може да ти е от полза. Peace

# 228
Здравейте бременни мамчета!
Имам едно въпрос към вас,в почти осми месец съм и корема страхотно ми тежи,до такава степен че като вървя или съм права имам чувството че ще изтърся бебока.Усещам някаква невероятна тежест ,която натиска надолу с все сила.Освен че е болезнено и неприятно е и страшно неудобно,особенно докато вървя.В последно време само лежа и нищо не ми се прави именно поради тази причина.Дори имам чувството че леко съм подута отдолу.Към тези неразположения прибавям още лошото храносмилане,адските кисилини,усещането че дробовете ми не се пълнят с достатъчно въздух(понякога се задъхвам включително и докато лежа неподвижно),и ужасната аритмия ,която почти не ме изоставя.Изследванията ми са идеални,включително и кардиограмата ми е ок,въпреки че когато я правих се чувствах отлично и нямах същите оплаквания.Какво да правя не знам,на вас случва ли ви се всичко това,или аз съм единичен случай? Tired

# 229
Здравейте бременни мамчета!
Имам едно въпрос към вас,в почти осми месец съм и корема страхотно ми тежи,до такава степен че като вървя или съм права имам чувството че ще изтърся бебока.Усещам някаква невероятна тежест ,която натиска надолу с все сила.Освен че е болезнено и неприятно е и страшно неудобно,особенно докато вървя.В последно време само лежа и нищо не ми се прави именно поради тази причина.Дори имам чувството че леко съм подута отдолу.Към тези неразположения прибавям още лошото храносмилане,адските кисилини,усещането че дробовете ми не се пълнят с достатъчно въздух(понякога се задъхвам включително и докато лежа неподвижно),и ужасната аритмия ,която почти не ме изоставя.Изследванията ми са идеални,включително и кардиограмата ми е ок,въпреки че когато я правих се чувствах отлично и нямах същите оплаквания.Какво да правя не знам,на вас случва ли ви се всичко това,или аз съм единичен случай? Tired

Аz съм със съ6ите оплаквания.И съм като тебе,в съ6ата седмица.Днес говорих и с аку6ерката си и с докторката,вси4ко е нормално.Все пак бебето zапо4ва да натежава и притиска там долу..

# 230
Здравейте сладурки!

Пишете ме и мен в списъка за 2007 ако може! Simple Smile

Еддита /Елица/ , Холандия,30 г.
термин 08/03/2007,второ сладурче,но още не знам какво е!  bouquet  bouquet

Поздрави и лека седмица!

# 231
Ето ме и мен в тази прекрасна тема  Heart Eyes
Данни за списъка:
Шоши (Цвети), Германия, 29г., термин 2.06.2007  Grinning

# 232
Данни за списъка:
Я кого виждам!  Hug
Браво на вас!

# 233
Здравейте,
Може ли да ми кажете от къде да си инсталирам кирилицата? newsm78

# 234
Здравейте....Лека бременност на всички preggo Аz съм на 24,а терминът ми е zа 10.06.2007.Имам син и сега се надявам на о6те един Peace

# 235
  • Italia
Данни за списъка:

ШоШка,каква приятна изненада  Hug Така се радвам за теб   bouquet
Лека и безпроблемна бременност ти желая и едно сладко здраво лятно ШоШенце  Heart Eyes

# 236
  • Vienna
Здравейте

аз съм повече от четящите, ама сега и аз да се впиша: Очаквам първо дете. Термина ми е на 3. Февруари 2007 и съм на 33 години. Момиченце си поръчахме и момиченце ще ни доставят.
Живея във Виена/Австрия
Много му се радваме.
Всичко хубаво на бъдещите и настоящи майки

# 237
Катенце, Миленка, много ви благодаря!  Hug Много сте мили!  Heart Eyes

# 238
ДА СЕ ВКЛЮЧИМ И НИЕ
ИМЕ МАРИЯ / 30ГОДИНИ/ПЪРВО РАЖДАНЕ 30 ЯНУАРИ - МОМЧЕНЦЕ.
USA- NC

# 239
а така.. чак сега я виждам тази тема.. до сега се лутах между декемврийски мами и мами в Германия Hands Clap yesyes sohappy
добавете ме и мене в списъка за 23.12.2006 с момиче

Общи условия

Активация на акаунт