След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 68

• 67 338
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
    Да си дойдем на думата Party Party Party

Дааааа...... започва се !

БУРАК си е в къщи!!!!

Подгряват ни с Осман , ама ние нямаме нужда.

Diriliş "Osman"⚔⚔⚔

Театр және кино актеры Рагып Саваш "Возрожденный Осман" сериалының актерлық құрамына қосылды.
Ол Дюндар Бейдің рольін сомдайды.

Известный актер сыграет роль Дюндар Бея🎬

И все пак да отразим и пресата в арабския свят:

Лека да ви е нощта , а мен дано не ме отстранят за месец   Praynig Praynig Praynig, но не се сдържах. Hug Hug Hug

# 676

Здравейте!  Hug

Значи Бурак се е прибрал вече. Полага му се малко почивка, а той на работни срещи ходи .  Thinking

Хубавец!!!

Аз пък с нетърпение чакам да разберем кой ще изпълнява женските роли в сериала.  Thinking

Приятна неделя!  bouquet

# 677
   MIMI Heart Eyes не си мисли , че аз не ожидам   да
   видя избраницата  за партньорка на Бурак в Осман  Гази.
   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked #Crazy

Според мен трябва  да е много талантлива , красива и
     морална!          
     Какво имам в предвид морална - да си играе любовните и
     интимни сцени  на макс и професионално , но не с
     надежда ,че ще хване Бурак и ще го разведе.
      Може и да ме смятате за крайна , но в турските сериали и
     форуми съм се нагледала на свати Mr. GreenТака , че
     това е моето желание -горещи любовни сцени...но без
     продължение.

А за това лято очаквам нещо подобно Wink LaughingБило е ...могат го....пожелавам им го!!!!!

# 678

Най-после и Фахрие се появи. Бурак май я е извел на разходка сред природата .  Thinking

Тази снимка май не сме я виждали. Този господин е винаги до него . Какъв му е ?  newsm78

# 679
          MIMI, казах ли ви ,като си дойде супер
фотографа Бу ,и си почине ден, два и се нарадва на синчето си ще получим и снимка , награда за търпението ни.

Явно имат наблизо красива гора-парк  в която си правят разходките тримата .Фе явно влиза в желаната от нея форма .и скоро ще я видим в целия и блясък.

Не зная със сигурност кой е този мъж до Бърак но ми се струва че е нещо като бодигард. newsm78

След обществените размирици по време на посещението на Бурак Озчитит в търговския център, ливанските власти предприеха необходимите мерки за сигурност. Когато актьорът напуснал хотела и тръгнал към летището, той бил придружен от военна охрана в пет коли.

Най-после и Фахрие се появи. Бурак май я е извел на разходка сред природата .  Thinking

Тази снимка май не сме я виждали. Този господин е винаги до него . Какъв му е ?  newsm78

И малко за Осман.
     Burak Özçivit ще бъде на екрана като продължение и # DirilişOsman ще играе водеща роля в новия сезон ATV ще се срещне с публиката.

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 22:01 от sebilMM

# 680
Здравейте! Stuck Out Tongue Winking Eye
Вече видяхме еуфорията около Бурак, вчера ни показаха и мама Фе, сега си чакаме новини около сериала. Или пък както е разузнала Себи, Буфчетата ги очаква почивка. Аз вече съм на морето, така че пожелавам и на другите да намерят време да му се насладят. Sunglasses
        Приятен ден от мен!:kissing_heart:

# 681

Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МИМИ Heart Eyes почивай , събирай тен и се подготвяй  за предстоящият  супер проект на Бу- Осман.

Diriliş serisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman dizisi, yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak ! (Kynk:Sabah [/b

Серията Diriliş Osman, която е продължение на серията Resurrection, ще се срещне с публиката на екраните на ATV в новия сезон!   

Това е ландшафта около сем . Озчивит.

https://t.co/gUkiFdVcRC

А с тази реклама на Бу ,много ми харесва и много му се радвам  Hug Май показва, че го вълнуват пералните  и  ютиите ,защото най- вероятно с това може да помогне на Фе  докато отглежда  ПРИНЦА Wink

https://t.co/81QFvv0509

Чао за сега bouquet

# 682
ДРУЖКИ!Благодаря ви  love001
 HugЗа обичното семейство  lovekiss
 HugЗа КРАСОТАТА  newsm03 Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
 HugЗа всичко  Hands Clap Hands Clap Kissing Heart
МИМИИдеалният ваканционен летен ред - балкан,море newsm74
СЕБИ Flowers Rose Hands ClapПрофилът,който си направила на бъдещата актриса от DIRILIS OSMAN , е железен и неатакуем smile3503Изискванията са точни , мотивацията-абсолютна  newsm26
Ох,Себи, Heart Eyesвесело ми стана newsm44

# 683

Бетси Heart Eyes    да те сложа в малко лила ,  Laughing и много ти благодаря ,че си част от Чучулигите.Кастингът за партньорка , явно много е затруднен newsm78 hahaha hahaha не е....хич не е лесно да се избере  подходяща за Бу. То продуцент , ще избирз , то ние феновете питат ни не питат си казваме мнението , и все пак Бурак има тежката дума. Чакаме с нетърпение.
      Ще настъпят времена в които ще има много за отразяване..... Осман, Фе с нови сесии и проекти, Каран пораснал ,а с това вълненията .....

Дай Боже да сме живи и здрави  и с удоволствие да се вълнуваме.

Като гледам и  ГЕЧЕТО ,сериозни медии са отразили Бу в Бейрут.

Красавецът ни !

Рускините са ужасни  Wink Wink  
     и крарата са му снимала по време на пресконференция hahaha hahaha Joy  

Още от Ливан.....нямат край Wink Laughing

Колко са различни жените ,даже от една държава LaughingЕдни се натискат ,че чак ще сплескат наш Бу , а други с ръка закриват луцето си крият newsm78

И наближава ОСМАН!

Хайде лека нощ Hug

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 22:33 от sebilMM

# 684
Привет, момичета от морето! Много е приятно времето тия дни за плаж, не е много горещо, тъкмо както го обичам! Stuck Out Tongue Winking Eye
   Супер яка реклама е направил Бурак! Де да можеше и тениските на моя мъж да излизаха изгладени от пералнята. Joy Себи, ако има нови снимки от рекламата пускай и аз да изплакна очите , че съм само с телефона и нямам много време да се ровя да търся.
    Хубаво е да си имаш наблизо горичка до къщата. Чист въздух, приятно за разходки! Ама нали се писа, че си търсили нова Буфчетата. Аз доколкото знам, в тази са под наем. Може да искат да си купят своя. Вече нали са трима, търсят подходяща. Стига Бурак е обновявал авто салона, време е вече и за недвижим имот. Stuck Out Tongue Winking Eye
           Приятел ден!:heart_eyes:

# 685
СЕБИ! waveyОставям те зелена - обичам този цвят Heart Eyes Hug
МИМИ! wavey HugРекох да те сложа в синьо smile3503На този етап sport027Хубаво да ви е newsm18
Снимките са от гората в кв.БЕЙКОЗ ,където Б&Ф , живеят - в азиатската част на ИСТАНБУЛ.Тази информация съм я чела , както и това , че там не живее кой да е  newsm78 Ами , разбирам ги -просто имат нужда от своите бягства - не всички , разбира се Peace, в тоя ритъм , в който работят и живеят newsm26 Преди 2-3 дена четох , че водеща от някаква турска "кабеларка" вижда Буфчетата като провинциали newsm78 hahaha; не били "звезди" като еди кои си #2gunfire Посочва май 2 имена , ама ние си ЗНАЕМ Thinking кой кой е bouquet
СЕБИ! StopАз отавна с интерес "гостувам" в една тема и там разбрах за последното ти преживяване и вълнение smile3517Този сериал е на първа позиция в моята лична класация newsm10Почти по всички показатели Flowers Sunflower Flowers Four Leaf CloverТа там ще видиш - спестявам подробности  Praynig-гората на БЕЙКОЗ  Heart EyesПък може и да си я виждала newsm78 newsm78 newsm78

# 686

Здравейте мили момичета  МИМИ  Heart Eyes Nature Sunny newsm41 Бетси Heart Eyes и всички други  които четете и обичате Буфчетата Hug Hug Hug

МИМИ ти си почивай , а ние с другите момичета и  Бетси ще поддържаме с удоволствие темата.Ти си винаги много добре дошла "Гостенка" Laughing Hug

Дано решават важни бизнес проекти Laughing

Нашите прекрасни Heart Eyes

И малко  от Фе преди да стане майка.

Приятна вечер bouquet

# 687
Красота многоцветна  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Няма багри,които да не ѝ отиват!!! 4470

# 688
Привет, момичета Simple Smile Това е тя - Фахрие! Наистина всеки цвят и отива, всеки модел рокля. Дори и с по-семпли и обикновени прически, тя е удивителна. Но то красивото, си е красиво, няма как Simple Smile

Мими, приятно плажуване, наистина хвана прохладните дни Simple Smile

# 689

Бетси Heart Eyes Ели Heart Eyes  драго ми е ,че сте харесали Фе в цялата палитра от цветове , красота и  изящество.
       Често  си мисля, че ако кърми още Каранчо  по-трудно ще върне формата си от преди , но това не е най- важното сега.
       Важно е да видим едно ячко , пораснало и щастливо момченце.
      Заради рекламата и контра си е ударил Бу.Добре ,че брадата му не е като косата -расте бързо .Не ,че ожидам де Wink

https://t.co/oi7jSnmI0r

Лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт