Магията на изтока - тема 56

• 40 837
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
И аз Scream
Корейци може да са сценаристите???
Последните три епизода си бяха три финала,а можем да го приемем,че се повтаря във времето,докато не се съберат отново.
Главният е дърво. Сори. Innocent
Дано не ги съберат с Victoria Song в една продукция,че няма да е гледаемо.

Xu Kai Cheng съм го гледала в Moon River и беше най-впечатляващ от тройката момчета.

# 316
На K2 съм в момента и определено е сред интересните,макар че май твърде много интриги са вкарали за 16 епизода.

# 317
  • MJF
На кънки съм и затова такова включване от мен.
Каори Сакамото кратката програма от днес.

# 318
Touch Your Heart - епизод 1 и 2

"На източният корейски фронт нищо ново", както би написал Ерих Мария, ако имаше дори и бегла представa що е това чудо корейски сериал. Но по-добре, че няма...
Лигавене, лигавене, ама такова лигавене от Ю Ин На, че ми идваше да вляза в монитора и да я зашлевя.
Модата на XXI в.
Изтърпях стоически първите два епизода, но за другата седмица нямам големи надежди. Дано това лигавене спре, разбирам, че е роля, но е вбесяващо жена в 30-те да се държи по този начин.
Явно и тук бромансът ще спасява сериала. Жътварят го бяха събрали под един покрив с Гоблина, а сега с И Санг У. Няма лошо, приятна гледка са двамата.
Иначе показаха и новият Фолксваген Пасат. Разбира се, винаги с най-новите модели. Синичко, много ми хареса. Кифлата е изкифлена на макс с всичко най-ново на корейския пазар.

Първият саундтрак на сериала е на нашето златно момче, но е слабо. Не му пишат силни ост-парчета, ама то така са ги забили в десета глуха тях, че вече нищо не ме учудва. Това не е саундтрак-парче за неговите възможности, но каквото - такова.

Утре чакам финала на Fates & Furies и да забравя, че изобщо съм следила този корейски сериал. Безумен.
Един без вина виновен и набеден, само заради него гледах и търпях - Чу Санг Ук.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 10:01 от rossonera

# 319
Изгледах епизод 1 от Tomb of the Sea
Дане Hug
Уау,много ударно започна.52 епзиода малко ме притесняват,но ще му дам шанс.(ако стигна до 60 еп,моля да ме спрете)
Резюмето звучи интересно,в епизода загатнаха нещо,артистите са симпатични.
Не искам Leo Wu да го боли,миличкият Cry

И защото си се познавам Innocent Because Of You е за паралелно гледане.Знам,че е стар,Барон е с ужасна прическа и Меган не я възприемам с толкова коса,но...сега е по-хубав Heart Eyes

Барон с визията от Three Lives, Three Worlds, The Pillow Book
Скрит текст:

без горната визия
Скрит текст:

# 320
  • DE
Аз гледам паралелно няколко които се излъчват в момента Crazy от години не ми се бе случвало, но явно съм в сесия Grinning
Освен "Пясъчното море" на което изгълтах 17 преведени до момента еп. гледам и "Well Intended Love" и "The Magical Nights of Glorious Tang" и в свободното време докато чакам превод тайландския "Pursue Love Back to the Heart " който е стар и ПРЕВЕДЕН ЦЕЛИЯ newsm44 отдавна не се бях забавлявала така на тай. Много приятни актьори и много противни, крякащи, злобни квачки(чак ме е срам да ги наричам така, но е напълно вярно Tired) които превъртам. Място на действието една разкошна ферма близо до големия град, богаташката цигания не ме впечатлява, но фермата, ах фермата Heart Eyes Как ми се прииска да стегна куфара за Тайланд(отдавна ми се иска Grinning )Колкото и да не харесвам Бари, без да е с Яя в партньорство прави стахотна роля, две други сладки двойки на заден план и голяма веселба и екшън. Абе доволна.

Tuon, с напредването на епизодите става все по-заплетено и неразбираемо #Crazy а като чета коментарите е свързан с друг сериал за гробници, ще видим. Абе ще го поболи У Лей, но той е млад, ще му мине Grinning

# 321
Спиноф е с поредицата The Lost Tomb.Скоро четох за нея,че Барон,ще участва в 3-ти сезон.
После ти каза,че го гледаш и реших да се пробвам.

Cry Много жално гледа когато го "боли" Cry
Да вкарат някой още в първи епизод в болница Scream не е на хубаво.
Ако не друго,поне избяга от училище Joy

И аз имам още два сериала,но те са текущо и веднъж седмично.
Много зле е положението.Преди Броманса тихо и кротко гледах филми,а сега
Кой ме би по главата да го гледам.Лошо,Тюон,лошо Sunglasses

# 322
  • DE
Ако някой не е слушал "Катюша" на китайски може да пробва, много впечатляващо. Полина Гагарина - Singer EP5

# 323
Разбрах защо има клипче - Барон се прави на идиот в Амстердам.Това било предизвикателство от типа на
The Amazing Race освен в Холанд са били в Лондон,Рим,Единбург и Токио.
Танцува с килт
Скрит текст:

В японска ТВ игра
Скрит текст:

другите не бяха толкова забавни Joy

# 324
  • DE
С колата бива, с къси панталони, тц Naughty

# 325
Запилях снимката,но ще видя дали пак ще я намеря из хисторито - Барон като жена.
Обичам когато ги излагат Joy
Ако някой си мисля,че работя в събота Joy Joy Joy

# 326
  • София
По нова тв дават G.I. Joe: Retaliation с Lee Byung-hun.

# 327
  • DE
Аз си го пуснах за фон да се порадвам малко на учителя Heart Eyes
Щом и мъжа ми констатира - "тоя колко хубаво тяло има"  Grinning

# 328
  • BG

Щом и мъжа ми констатира - "тоя колко хубаво тяло има"  Grinning
И колко неприятно лице.
Зарязах Бунтаря на 12 еп. някъде, пробвах Romance town и с него до 7 еп., сега гледам тоя на дането, китайския , дето  сценария го е писала някоя Пепеляшка Laughing

# 329
Най-хубавия мъж преобразен като жена продължава да е Джаред Лето.
Барон в китайска опера
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт