Магията на изтока - тема 56

• 40 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Children of a Lesser God изгледан. Хареса ми. Добра игра, интересен сюжет, макар че още от началото се знае кои са лошите и какво са извършили. На нашите главни им оставаше да ги разкрият, за да си получат заслуженото наказание. Финала леко ме озадачи. Сценаристите май си бяха пили хапчетата и бяха доста благосклонни.
Скрит текст:
Очаквах поне Попай да даде фирА. Някак много оптимистично беше накрая на фона на мрачната картинка, която обрисуваха през останалото време.

Снощи започна поредната кримка по OCN - Trap. Само 7 епизода, а И Со Джин и Сонг Донг Ил са достатъчна предпоставка да се види за какво става на въпрос.

# 331
Fates & Furies - Финал

Този "шедьовър" на корейското филмово/ сериално изкуство най-после приключи. За тиквен медал съм, че изтърпях целия ужас, само заради един Чу Санг Ук.
19-ет епизода подлост, интриги, борба за власт, пари, влияние, кома, таман две (с невероятно финално пробуждане, от които онемях, възстановяването беше изключително бързо, за минути), за да сбутат набързо всичко в един епизод и да завършат целия буламач от ненормални човешки взаимоотношения.
Типично по корейски.

Утре (и във вторник) започва Haechi, в сряда и четвъртък имам Touch Your Heart, а в петък стартира и Ким Нам Гил в The Fiery Priest.
Тежки корейски дни/седмици ме очакват до края на март, а и се каня да следя от 16 март Kill It, само заради Чанг Ки Йонг.
Добре, че компенсирам с приятното японско.

# 332
2в1,викаш угода няма. Ако ги убият,защо ги убиват?Ако оцелеят,защо оцеляват?
Що за фенове сме Joy
И аз се учудих за Попай,но това неговото хич не беше живот,та му се реабилитираха.

# 333
  • София
Изгледах Bok-Soo's Back и Fate and Fury .С нищо не ме изненадаха.На Чистенето със страст от 10-та гледах направо последната.Най-накрая догледах и Неестествената смърт,японския.Още гледам Обещанието към Бога.

# 334
Тюон, нищо против финала нямам, но отчитайки небезизвестните корейски традиции " и всички умрели щастливо" Mr. Green малко се изненадах, че....
Скрит текст:
го оставиха жив, на пук на всичката вина, която се предполагаше, че изпитва. Виждали сме къде-къде по безобидни и онеправдани да ги бастисват за едното нищо.

Сега и аз ще прехвърля набързо последните епизоди на Fates & Furies, че да се наредя до Рос и Тайна за тиквените медали Simple Smile.

# 335
Тайна, какъв е този сериал "Неестествена смърт"? Дай ми го на японски, нищо не схващам и не мога да се сетя за такъв японски сериал.

Да си догледам 4-ти епизод на Hajimete Koi wo Shita Hi ni Yomu Hanashi. Сутринта го започнах, но цял ден работа в градината и не ми остана време.
Добър сериал по манга, в японските стандарти, но все още нямам идея с кой ще остане на финал сенсей Харуми. Така като гледам, най-вероятно да остане сама с кучето-бобтейл Тороро.
Търпя я Кьоко Фукада. Някак. От години ми е непоносима, винаги една и съща - сугой-досадна, кавай-побъркваща, но играе себе си - кифла и половина. Затова е и избрана за ролята.

# 336
  • София
Тайна, какъв е този сериал "Неестествена смърт"? Дай ми го на японски, нищо не схващам и не мога да се сетя за такъв японски сериал.
Росс, знаеш го, отдавна го споменавах, едва сега преведоха последните две серии.Unnatural | アンナチュラル му е името.

# 337
Ооо, да! Нали говорихме за него и когато Шо го гледа. Да, да, ти спомена, че не си го довършила. Ясно.
Гледах го текущо миналата година и съвсем забравих вече за него. То да е само един японски сериал, а десетки ми минават на година.
Вече изпушвам в някои моменти, а помня много.

Говореше се за втори сезон, така че може и да направят.

# 338

Щом и мъжа ми констатира - "тоя колко хубаво тяло има"  Grinning
И колко неприятно лице.
И според мен. Скоро го засякох пак по ТВ, май беше в "БСП 2". Лицето му ми изглежда като изкуствено.

Дане, какво става с Кристиян Костов? Да не отпадна от Singer?

# 339
  • MJF
E някои помнят а аз само по картинка  Embarassed.
Значи Тайна и ти изгледа Unnatural. Браво на преводача че е довършил до края начинанието си. На мен много ми хареса от А до Я.

Баронските старасти не стихват вече доста време  Laughing. А и аз съм го гледала все пак.

2в1, вчера ми се наложи да пускам тема тук във форума. Не е истина в какъв филм се вкарах  Whistling и се сещах на няколо пъти за тебе -какъв герой си  bouquet

# 340
  • DE
Не намирам цяло видео на Крис, има на други участници, точно неговото го няма. В 5еп. остана 5, мисля че две поредни седмици, ако не е в топ 4 ще отпадне, зависи от песента която му дадат да пее.

Имам желание стилиста му да се застреля Rolling Eyes
Ако на някой му се слуша "EYES, NOSE, LIPS" на китайски  Mr. Green

Шоши, не знаех че си гледала Броманса Thinking

# 341
The Negotiation
Бини ми хареса в това амплоа.Радвам се,че го видях в подобна роля,ходи му да е лош Heart Eyes
Son Ye Jin пък ми е сред любимките.Знае с кой да снима.
Двамката бяха чудесни.
Филмът е представен като крими,екшън,трилър и реших,че става за гледане. Joy Доста посредствен,на моменти скучен и определено по-дълъг отколкото е нужно. На финала нещо му липсва,но то на целия филм му липсва съспенс.
Всъщност по корейски нe успяват да не забъркат някаква драма Confounded
Скрит текст:
Подразних се.Цялата ситуация не беше,защото Той разкрива кой стои в основата на всико, а защото се чувства виновен за смъртта на един от героите.

# 342
Шо, лятото ти бях говорила за японския сериал Papa Katsu с Ацуро Уатабе от 2017 г. Започнаха превод на английски, така че те подсещам.
Направи справка в търсачката на форума - излиза, току-що проверих, писала съм ти за него през юли миналата година. Ще се сетиш, а и за да не се обяснявам и да не пиша отново.
Темата беше интересна, за този "бизнес", от който млади момичета в Япония си докарват много пари. Факт и реалност.

От представянето на Haechi днес. Пуснах сега SBS - излъчват в момента първи епизод. Ще го сваля по-късно.
След като ги гледах в Running Man - Го Ара ми стана малкоооо по-симпатична. Има шанс. Оказа се, че от дете била влюбена в Чо Ин Сонг. Аххх, хитрушата тя, знае как да се подмазва. На няколко пъти го каза в предаването.
Имаме нещо общо с нея значи.
Иска да ѝ се отвори парашута за роля с него в романтичен сериал. Кой знае, скоро може и сбъдне това свое желание, ако се представи добре тук.
Иначе ми направи впечатление, че с Чонг Ил У имат химия. Дори в предаването го усетих. Дано.
Ако ли не, така като гледам снимките, явно и тук бромансът ще спасява положението.

Хубава двойка са. Тя е висока, стройна, има шанс да се получи нещо добро. И се радвам многоооо, че Чонг Ил У е с панталон с нормална дължина, защото ми дотегна от онези безумни корейски модни решения с дължина до глезена.

# 343

От всички изпълнители на SM, които  пускат солови песни извън групите си, като че ли на Темин най му се получава или поне за мен е така.

# 344
  • MJF
Мда, дането, гледах Броманс. Назад във времето,след като го гледахте с нощен гостbowuu

rossonera,  Hug, подсещане си трябва  Hug. Брей Ацуро от както бе полицай с животните не ми се е вясвал на екрана.

Охо, значи скицата Jung Il-Woo=Чонг Ил У  в нещо което поне на първо четене не е "не гледам". Не съм го виждала от The Queen of Office, и то като камео участие. Кога беше това ехеее . Пиша името така та гледайки белким ми влезе нещо в тиквата с тези техни имена. Какво правя от уважение към фигуристите им  Whistling. И сега покрай дължината на панталона, ама вярно не виждам чорапи този път,  Shocked Wink Mr. Green, та да се оплача от тримата корейски фигуристи на току що миналия шамионат на четирите континента. Еми даже аз, дето не се разсейвам лесно с нещо извън кънките и програмата просто  Whistling/пуфтях на тез техни прически. Еми няма такива други. На фона на японци, малайци, хонгконци, тайпейци, китайци, филипинци. Ей на , оплаках се. Съвсем сериозно ако бях съдия щях да им намаля с цяли 2 единици оценката за презентация  и интерпретация без окото ми да мигне. Crossing Arms Laughing
 Blush ой rossonera , що ровиш в архива, аз ви имам пълно доверие на всички ви като ми кажете , нещо да погледна.  Hug. Някой приводач фен на Ацуро явно се е намерил или чакай да погледна другите от каста  Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт