Кралски работи и клюки - 22

• 52 279
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Роклята на Кейт не става. Не знам дали не изглежда така ужасно, защото са я светнали със светкавицата, но ако трябваше да само по тая снимка да си я избера - сори.
А, разбрах, че и бебе Луи бил вчера, вижда се дръжката на бебешкото му столче на задната седалка на колата. Жалко, че не го видяхме и самия него.

# 451
Е чак пйк ужасен. Нормален дори симпатичен мъж за грък.
Въпреки, че се води "Гръцки", едва ли има и една капка гръцка кръв.

# 452
В колата не изглежда сякаш толкова лъскава, но и тази лента през средата, която се е извъртяла на една страна.....този път не ми допада тоалета ѝ!

# 453
  • София
Е чак пйк ужасен. Нормален дори симпатичен мъж за грък.
Въпреки, че се води "Гръцки", едва ли има и една капка гръцка кръв.

Колкото и "българската" царска фамилия има българска кръв. 😆 Ама си размятат и използват добре царските фамилии, нищо, че царство нямат.

# 454
  • Бургас
Да погледаме малко кралски обувки ?
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/2018121965754/ … shoes-high-heels/

# 455
  • София
И баба Бети лъсна с фешън обувки Laughing
На мен ми е съмнително на Кейт да е същата рокля. По-скоро е модел, като тези, с които се подвизава напоследък-зелената, онази на точките от семейната снимка с Чарлз.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 12:14 от Дези.

# 456
1961г. Разгледах разни снимки на бабето. Много добър вкус за дрехи! А тази рокля...Аз както обичам дантела, право в целта.

# 457
Ако тя беше нечия жена, като Кейт, може би щяхме да се концентрираме върху роклите и обувките й, поданиците й също. Но тя е Кралица, и някак акцента пада върху друго. Тамън си е като външен вид- и като млада, и сега. И има хубави снимки, и не е натрапчиво хубава, и остарява с достойнство и величественост, и изобщо...интересен човек и като по учебник за всичко.

# 458
...139 четки и продукти за коса...
На чист български - WTF?

# 459
На мен ми е съмнително на Кейт да е същата рокля. По-скоро е модел, като тези, с които се подвизава напоследък-зелената, онази на точките от семейната снимка с Чарлз.

Така е. Само се предполага, че е тази рокля, защото никой не ги е видял извън автомобилите.
Показаните снимки на Кейт и Меган в цял ръст с роклите са от преди години.
Не ми се вярва Кейт да се е надянала с този лъскав сатен към днешна дата.

Баба Бети за мен е съвсем обикновена на външен вид жена, родена под щастлива звезда и изпълняваща стриктно ролята си от години. Да, определено има дисциплина в нея, иначе не би издържала. Обаче царственост, харизма, осанка - не. Всяка една от снахите й, сестра й, та дори дъщеря й я бие по тези показатели, включително пренебрегваната Софи Уесекс, която си е хубава, макар и вече леко остаряваща жена. Мое мнение.

# 460
Върнах се да погледна Кейт, на мен ми хареса.Онези рокли класическите я правят дама.Тук на снимката младее, роклята и отива, подава се хубаво коляно, косата е прекрасен цвят, точно в стил "аууу Вие имате 3 деца, а сте толкова млада" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 461
Ужасен ужасон е роклята на Кейт. Като комбинезон. (т'ва така ли се пише)

# 462
Ако Кейт не ви харесва с тази рокля, какво ще кажете за Даяна с подобна Mask:
Скрит текст:

Всъщност снимката на Кейт е от 2011 г., когато присъства на 90-годишнината на принц Филип. Роклята е на Стела Маккартни. Туй чудо на всичкото отгоре и ужасно се мачка!
https://katemiddletonstyle.org/kate-steps-out-in-stella-mccartne … p%E2%80%99s-90th/

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 13:51 от Анонимен

# 463
Снимката на Даяна, тряба да се скрие в някоя дълбока пещера Grinning. Въпреки, че ми е любимка, въпреки, че е от преди доста години, това си наказание за очите.

# 464
Снимката на Даяна, тряба да се скрие в някоя дълбока пещера Grinning. Въпреки, че ми е любимка, въпреки, че е от преди доста години, това си наказание за очите.
valley...на едно мнение сме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт