Кралски работи и клюки - 22

• 52 246
  • 749
  •   1
Отговори
# 510

Обаче мъжът й е хванат с поглед на психопат сериен убиец. Бррррр

Joy Joy

# 511
  • В полите на Пирин планина
Лейди Габриела Ундзор ще се омъжва през април 2019:

https://www.hellomagazine.com/royalty/2018122165855/lady-gabriel … gn=notificaciones

# 512
  • София
Мъжът на Виктория по принцио така си гледа Grinning
Кити ми е неприятна, не мога да я харесвам. Хич не ми е хубава, почти винаги е много нарисувана.
Габриела е симпатична.

# 513
  • София
Гледах снимки на Даяна. Ми не ми е симпатична и това е. Откровено грозновата ми е, чар не виждам, а като поведение и характер е всичко това, което не харесвам. Още като бях малка се чудех защо я наричат красавица. Майка ми много я харесваше. За мен е била предимно една нещастна, нерешителна, не особено интелигентна и много, много объкана жена. Явно изпускам излъчването, с което е станала толкова симпатична на толкова много хора.

# 514
  • София
Ако нейните съдбини се случваха сега, щеше да е доста оплювана. Вероятно симпатиите щяха да са примесени с доста досада и "Оф, защо не спре да гледа така и да се свива, като злобна мишка".

# 515
Голям фен съм на Кити.

# 516
  • София
Никога не съм обичала кахърните мацки, пренебрегващи самоуважението и често и децата си в името на някаква неясна любов. В училище имах епична битка с учителката по литература, защото си казах какво мисля за Ана Каренина.

# 517
Харесвам Даяна предимно заради добрината и към хората, хуманитарните мисии и заради начина и на изразяване, казва много, но с малко думи. Това нейно типично излъчване също ми е много по-скоро любопитно, отколкото любимо. Затова и започнах да се интересувам от житейския и път.

# 518
  • София
Мерси, че сподели. На мен ми интересно на какво се дължи обаянието ѝ.

# 519
  • Бургас
Даяна, за времето си беше нещо ново. Свеж полъх. Тя почина млада, неочаквано. Не я видяхме да остарява, не я видяхме да прави някаква грандиозна грешка. За повечето си остана, тази на която мъжа и и изневерява.

# 520
Мерси, че сподели. На мен ми интересно на какво се дължи обаянието ѝ.
Честно казано в началото много се чудех на самото и излъчване, тази загадъчна усмивка с леко приведена глава и мил поглед, примесено с бързото и сближаване с хората в началото явно е дало своя резултат-толкова години да е все още актуална личност. Наскоро питах една моя роднина там за нея, каза ми, че почти ежедневно е по вестници и списания.

# 521
  • София
Според мен е била и модна икона, въпреки че сега дрехите ѝ изглеждат нелепо някои. Неосъществена детска мечта на поколението преди мене - принцеса в дворец. Трябва да поразпитам и майка ми, като имаме време.

# 522
Точно от майка ми идва любовта (ако мога така да го кажа) към Даяна. По - скоро силен интерес и любопитство, което с годините прерастна към нещо повече. Аз съм от поколението , което само е слушало за нея и сега чета и гледам филми и интервюта, за да се образовам. Харесва ми като човек, определно. Добрината, която е носила и искала да раздава и чувтсвото й за хумор. Определено е била твърде млада за жена на принц и това е объркало живота й, но пък й е помогнало в желанието да помага..

# 523
Я, Пипа чак не прилича на себе си, но много ми хареса.

# 524
Я, Пипа чак не прилича на себе си, но много ми хареса.
И на мен ми се видя супер различна-в хубавия смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт