Кралски работи и клюки - 22

• 51 810
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Може да е с ботуши, но за сметка на това е с разкопчано палто, понеже има чанта и няма как да си държи корема, ако някой е забравил, че ще снася златното яйце, да му се напомни. Иначе много ми харесва тоалета, на Кейт също, но тя рядко има издънки. Изобщо готини са, ама чак пък да им ставам по нощите да ги гледам, айде без. Изобщо не го разбирам това поклоничество на някакви, които си лягат с престолонаследниците. То да беше, като едно време, ама сега всяка парцаляшка може да стане кралица. Не ме кефи това мен - да е някакъв пост висок, разбирам да е за всеки, ама такива чисто представителни функции все си мисля, че трябва да носят в себе си нещо, което е пребъдело през поколенията и носи част от крале и кралици, жива история един вид. А сега какво - Мегчето да се фръцка и да помахва с ръчичка, дето до вчера е била треторазрядна актриса на еротични роли, щото за друго не става. Кейт поне мааалко потекло има, дядо и е бил пилот на кралицата и принц Филип, абе... разбрахте ме.

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 19:39 от Анонимен

# 616
  • Пловдив
И едно време е точно както сега. Хваща краля някаква, жени се за нея и тя хоп! кралица. Преди това може никаква да не е била.

# 617
Защо имам чувството, че здравето на Камила е сериозно разклатено? Такова отсъствие никога не е било. Дано да греша.
По поведение( и дрехи) на Уилям и Кейт си правя извода, че се готвят да поемат над 90% от бъдещите задължения на Чарлз и Камила.

# 618
Камила наистина отсъства доста напоследък...дано не е нещо лошо, но и те са хора, все пак.

# 619
И едно време е точно както сега. Хваща краля някаква, жени се за нея и тя хоп! кралица. Преди това може никаква да не е била.
Баш, като сега не е било, ако беше, нямаше да изнамерят Даяна да женят за Чарлз баш. Да не говорим, че Бети хич и нямаше да стигне до престола. Изключения е имало, но те са били точно това - изключения. Сега са модерни и превръщат изключението в правило, докато на простия данъкоплатец не му писне да храни кой да е.

# 620
  • Пловдив
Баш, като сега не е било, ако беше, нямаше да изнамерят Даяна да женят за Чарлз баш. Да не говорим, че Бети хич и нямаше да стигне до престола. Изключения е имало, но те са били точно това - изключения. Сега са модерни и превръщат изключението в правило, докато на простия данъкоплатец не му писне да храни кой да е.
Да вадя ли пак Хенри 8, Ан Болейн е била на практика никоя.... Вие гледате само последната династия насам.

# 621
Скрит текст:
Да вадя ли пак Хенри 8, Ан Болейн е била на практика никоя.... Вие гледате само последната династия насам.
Така де, затова казах за изключенията.

# 622
  • Пловдив
Обърках Мегито с майка и на последни снимки 😎

# 623
  • София
Южени с раничка ли е?

https://www.instagram.com/p/Br0gKfQhimu/?utm_source=ig_share_she … hid=1iennqqkr7vtu

Ужасен тоалет Wink

# 624

Не само тоалетът е ужасен, а и тази панделка на главата Rolling Eyes

https://www.instagram.com/p/Br0hEJmhn_C/

# 625
  • София
Не е ужасен тоалетът, а не е за Юджини. На мен ми харесва, празничен, червен, но на нея не й стои добре.
И аз - къде е Камила?! Поне шапка?

Весели и прекрасни празници!

# 626
  • София
Не е ужасен тоалетът, а не е за Юджини. На мен ми харесва, празничен, червен, но на нея не й стои добре.
И аз - къде е Камила?! Поне шапка?

Весели и прекрасни празници!

Камила има грип.

# 627
  • Някъде там
Не ми харесва как и стои тоалета на Южени.
Тоалета на Меган е на Вики Бекъм.
https://www.instagram.com/p/Br0Xtj_g1gu/?utm_source=ig_share_she … 3zpn   

# 628
  • София
Безобразно е от страна на Кейт и Уили да ни лишат от децата 😕.
Грип, грип - не се ли оправи тази жена, голяма скука е без нея 😃.
Кейт изглежда най-добре, на мен ми харесва с тези диадемо-шапки. Мегън - само защото и аз бях с тъмносиня пола и черни ботуши ще си замълча...но боооринг 😂

# 629
Интересна статия с ретроспективни снимки от минали Коледи на английското семейство:
https://www.houseandgarden.co.uk/gallery/royal-christmas-traditions

Общи условия

Активация на акаунт