Кралски работи и клюки - 22

• 51 736
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Аз си мислих,че има истина в това,че на полите им слагали тежести,за да не се вдигат от вятъра. Явно, не е точно така.

# 661
  • София
Май само Бети си слага или е слагала, че вече не носи такива модели. На Кейт скоро не ѝ е летяла полата, може и тя да е взела пример Simple Smile

Кейт с любими дрешки в различни цветове, по повод коледното палто http://princesswheresyourcrown.tumblr.com/post/180190024142/the- … in-the-same-thing

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 12:15 от Lana

# 662
# 663
Последните две снимки Joy И в двата кадъра присъства същия човек (от охраната най-вероятно) Simple Smile

# 664
По принцип нямам навик да подражавам на популярни личности, но 2 неща с удоволствие крада от Кейт и протокола. Чанта/ръкавица и т.н., когато не знам какво да правя с ръцете си. И тежести бих си сложила на леките рокли. Хитро е.

# 665
Колко е хубава Кейт  в зеленото каре! И толсова да харесвам бордо цвят. Разкошна е, разкошна.

# 666
  • София
Аз пак на обратно. Тамън да пиша, че Кейт трябва да носи бретон, и вие ми резнахте ентусиазма. Joy

# 667
  • Бургас
Едната година е в бордо, другата в зелено. Само една година е в беж
Това коледен дрескод ли е?

# 668
Едната година е в бордо, другата в зелено. Само една година е в беж
Това коледен дрескод ли е?

Естествено. Това са "коледни" цветове-зелено, черевно, бордо, златно, сребърно-но те са по-гръндж, не отиват на кралски особи Naughty Wink

# 669
  • София
А как, Баба редовно по официлни поводи е в злато и сребро - екстра са си...е не за църква де Wink

# 670
  • Бургас
Кейт, прекалено често залага на сигурно.  Някакви скучни палта и рокли,които са проверени. Сакън да не "стъпи накриво" . Дали някога ще я видим в нещо интересно

# 671
  • София
Ц. Ролята ѝ е такава. То и тя не е особено вълнуваща. Предвидима е, удобно измислена и наместена. Всичко е тип-топ.

# 672
Кейт, прекалено често залага на сигурно.  Някакви скучни палта и рокли,които са проверени. Сакън да не "стъпи накриво" . Дали някога ще я видим в нещо интересно

Тя ще е бъдеща кралица. Това е наложено. На мен ми е много сладка, харесва ми стила й. Виж от Мегън очаквах нещо по-разчупено, ама грънци. И тя с палта.

# 673
  • Бургас
Да бе и аз очаквах нещо по-разчупено от Мегън, пък тя взе че декември облече палто.
Само Кейт ли е бъдеща кралица? Ами другите? Виктория, Мете -Марит, Мери те какви са? Или направо баш кралиците -Летисия, Максима.

# 674
Само облеклото ѝ миналата година не ми допада, никаквена дължина на палтото и ужасна шапка. Иначе през другите години е прекрасна и елегантна. На мен ми харесват шапките ѝ, не мисля че я състаряват. Пък и защо трябва да експериментира с облеклото, аз мисля че по-скоро е намерила стила, в който се чувства добре и ѝ харесва, отколкото да залага на сигурното. И на мен много ми харесва стила ѝ - един такъв консервативен английски кралски.
Още един глас против бретона, по-хубава е без...  Mr. Green

Мегън защо отново в черно, което казвате било тъмно синьо, но какво значение има след като е толкова тъмно, че изглежда черно. Не може да изпъкне лицето ѝ с тъмните дрехи, всичко се слива при нея. В светли цветове ще бъде много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт