Професионални серии за коса - тема 123

• 64 993
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Някой боядисвал ли се е със SELECTIVE ?Доволни ли сте от тази боя ?

# 751
MimsSsy  не е ок боята. по назад в темата я обсъждахме.
Към prinzesata и всички дами, които ми дадоха напътствия за финиши - Момичета, просто нямам думи! Комбинирах Маракеш Ендз с маска Хроноложист, абе хора бе ... няма и помен от цъфтежи вече втори ден!!! Да му се невиди и кита, къде съм блеяла досега толкова години незнам!!! от Маракеш има едно леко изсъхване на краищата, може би е заради слепващото вещество в него, защото се усещат като пръскани с фиксиращ спрей или лак, но пък действието му е уникално, а ароматът еее направо парфюм Heart Eyes Та, сега смятам да ви послушам отново и да взема маска Napura C9,като това ще е последният ми продукт за тази година, защото за моите 2 косъма няма смисълнот презапасяване Grinning
Смятам занапред да подновявам серума за скалп Initialiste(много съм доволна от него) и маската Терапист(върна ми надеждата за здрава и плътна коса) и евентуално ще прибавя и серумът Терапист, но като гледам как ми действат Маракеш и термото на Напура май няма да се наложи да го купувам...
Едно огромно благодаря на всички ви! Heart

# 752
Принцеса благодаря за отделеното време! Ще си взема ампулката на лалга и маската 100мл да я пробвам ! Ще си взема и серум терапист виждам че има доволни от него .

# 753
  • Някъде там
Кити само заради сухотата която ми докарва маракеш ,не го харесвам.
Аромата му ми е любим.Шампоана и балсама ухаят по същия начин.

# 754
Кити само заради сухотата която ми докарва маракеш ,не го харесвам.
Аромата му ми е любим.Шампоана и балсама ухаят по същия начин.
Предвид ефекта и начинът по който обгръща косъма, съм много впечатлена и напълно ок със сухотата.
 Иначе да, тежък е, лепкав е и както предположих би бил отличен за по-дебели коси. Тежките комбинации от масла определено са за по-тежки и плътни коси.

# 755
  • Някъде там
Маракеш леко уплътнява тънките коси .Не съм го използвала от година,година и нещо.Да взема пак да го опитам.
Някой може ли да сравни напура с 9 с кератиновата Ланза?

# 756
Някой боядисвал ли се е със SELECTIVE ?Доволни ли сте от тази боя ?
    Аз се боядисвах няколко месеца с нея. Покривна е, но не особено трайна. Като започне да пада се получава много гаден цвят. Гарниер от дрогерията например е по - добър избор.

# 757
И аз съм от недоволните от Селектив.Много се променя цветът и то някакси грозно.

# 758
  • Варна
 Маракеш ендз идеално се комбинира с Нектар и дисциплин термик. Те тушират втвърдяването. Не знам обаче как ще са два кремообразни финиша на по-тънки коси. Моята ги понася,че и олио след тях. Много дълго време ползвах Маракеш. Изхабила съм един 300мл. и сигурно 3-4 малки. Откакто имам Ланза олиото обаче сериозно съм го неглижирала  Laughing. Ланза е всичко в едно. Перфектен финиш и термозащита.

Fluttershy С9 е много добър не утежняващ и не втвърдяващ протеин. Много я обичам. По-лека е от Ланза кератин и ги няма маслата,които до голяма степен я балансират. С9 задължително иска редуване с някаква хидратация от време на време,но е добра доста по-бюджетна алтернатива.

# 759
След шампоана на Маракеш с конопено и арганово масло, тънката ми коса изглежда по-здрава, хубава и подредена в краищата. Не ми изсушава дължините. В момента ползвам 3-та опаковка от него.
Серумът за цъфтящи краища е от същата серия и предполагам, че ще има благотворен ефект при фините коси.

# 760
Включвам се с питане за шампоана на Ланца за растеж? Някой ползва ли го и какви са ви впечатленията? Наскоро се сдобих с него, но е толкова гъста консистенция, че не успях да го разнеса хубаво и не се отми добре, утежни ми много.

Следващ въпрос: реших да дам нов шанс на Керастас: не съм впечатлена от Хронолоджист Ш и М, имам ги от година... повече от половината са, не обичам да посягам към тях; вторият ми досег с Керастас беше сребърният термо крем 5в1 - такова заплитане на косата ми причиняваше, че след него ползвах ДПШ 🙈 искам да пробвам балсам Терапист, но се чудя него ли да избера или по-леката серия Aрхитект? Косата ми в момента е в сравнително прилично състояние, къса доста жива, съвсем мялко остатъци от изгорена коса в най-горния пласт, които на следваща подстригване ще изчезнат, боядисвам на 3 месеца веднъж с цвят като естествения ми, преса не използвам, сешоар на всяко миене.

Скоро чакам Олаплекс да видим как ще ми се отрази терапията, вече нямам търпепие Blush

# 761
  • Някъде там
А нещо пособно с кератин и масла като ланза?
Използвам предимно нея.Правя експеримент да видя как ще се отрази при продължителна употреба.И косата става все по хубава и по хубава.
Когато я редувам с други маски съм със смесени чувства за маската,но когато използвам само нея съм възхитена от ефекта върху косата ми.Харесват ми и бляскавите частици .Не са натрапчиви и остават в косата след отмиване.В термото ми също има бляскави частици.Grinning

# 762
  • Варна
Алтернатива, но не по_бюджетна е силк блум на Шу. Можеш обаче спокойно да пробваш Напура ако имаш запас от олиото Ланза....

# 763
От рибата казаха че до един месец ще имат новата серия на керастаз а от арлен нямат инфо!

# 764
  • Някъде там
Алтернатива, но не по_бюджетна е силк блум на Шу. Можеш обаче спокойно да пробваш Напура ако имаш запас от олиото Ланза....
Явно ще си карам на Ланза.След като съм открила перфектната маска за косата ми няма да сменям.
Единствено олиото ще сменя,че идва малко нагоре .
Маска + олио Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт