Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв аксесоар използвате през зимата, за да ви е топло и същевременно да предпазите косата си?
Какво бихте искали от Белобрадия старец, ако той носеше професионална козметика?
Може ли да споделите вашите мнения за дълбоко хидратиращия шампоан и балсам на Lanza, както и кератиновата маска?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв аксесоар използвате през зимата, за да ви е топло и същевременно да предпазите косата си?
-
Какво бихте искали от Белобрадия старец, ако той носеше професионална козметика?
-
Може ли да споделите вашите мнения за дълбоко хидратиращия шампоан и балсам на Lanza, както и кератиновата маска?
-
Какви са препоръките за кератинова маска и шампоан?
-
Как мога да редувам серията Lalga с други продукти?
.
, чета Ви постоянно. Открих близначката на моята коса- на принцесата и зорко следя публикациите. Но при мен има друг проблем. Косата ми има много бяло- ген ко да правиш
, а корена тъмен. И бялото е съсредоточено отпред около слепоочията. Имам чувството, че косата ми там не расте, а реално според мен тя се чупи/ къса, защото я изсветлявам. Миналата година от коса до кръста я бастисах до рамената уж да израства жива и ок коса, но греда. Дайте съвет как да я третирам. 
в момента тези редувам. Др са на склад
Сега косата ми е в този вид -
.

и аз преди 2-3 години постригах косата си от почти до кръста сега ми е малко под раменете и хем уж вече расте здрава коса, хем не мога да я пусна по-дълга. Но твоята на мен много ми харесва как изглежда сега - здрава и гъста. Да те питам ти всеки месец, като се боядисваш, цялата дължина ли боядисваш? Аз досега не съм се престрашавала всеки месец да го правя, да не кажа максимум 2 пъти годишно боядисвам цялата коса, но по съвет на съфорумки ми се иска да опитам няколко месеца поредни да боядисвам цялата коса и да видя какъв ще е ефекта.
и особено за коси,които са зле това е ужасно важен момент. Ползвам и четката и гребена на Макадамия. Гребенът го ползвам обикновено под душа ,а четката за ресане ако съм изправяла косата всеки ден. Харесвам я повече дори от тангълите.
. Белите коси са с друга структура/за съжаление няма оправия с тях/.Храната за скалпа чувствително подобрява и тях. Аз имам доста главно по темето и един кичур цял,който ми е от младостта още. В момента няма видима и осезаема разлика между него и останалата коса
.