Професионални серии за коса - тема 123

• 65 148
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
 Нищо няма да ти стане  Laughing. Редовно спя омазана ама лятото. Сега не смея,че от нова година не мога да се отърва от бацили  #2gunfire.

# 556
  • На черешатааа
Мацки ужасТни сте Sparkling Heart , чета Ви постоянно. Открих близначката на моята коса- на принцесата и  зорко следя публикациите. Но при мен  има друг проблем. Косата ми има много бяло- ген ко да правиш Frowning1, а корена тъмен. И бялото е съсредоточено отпред около слепоочията. Имам чувството, че косата ми там не  расте, а реално според мен тя се чупи/ къса, защото я изсветлявам.  Миналата година от коса до кръста я бастисах до рамената уж да израства жива и ок коса, но греда. Дайте съвет как да я третирам.
P.S такава ми беше
Скрит текст:

Ползвам боята  на Jean Paul Mynè - много ми допада, фризито ми е добра и и се доверявам. Отделно- алтерна хайверените, ланза- ш- н и балсам, макадамия- ш-н и балсам, шу емура - зеления и жълтия, орайт овлажняващия Dizzy Face в момента тези редувам. Др са на склад Laughing  Сега косата ми е в този вид -
Скрит текст:
само цвета е малко по жълт, така го искам, но от светлината нещо се е изменил тук. Та как да оправя предната част, отзад работата бива, ноооо Sad .

# 557
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета,чета ви с интерес,давате много полезно инфо,продължавайте все така!
Искам да попитам Принцесата - беше споменала "Подходящо класно средство за ресане,което не къса косъма".Какво е подходящото средство за ресане? Например,аз имам дървена четка за коса? Blush

# 558
  • софия

Tangle teezer ги ползваме вече 8г с дъщеря ми и са чудесни.

# 559
Добре де, и аз искам да ви попитам за ресалата... Тея пластмасовите тейзъри тийзъри никога не съм ги ползвала... Така де, наистина не знам кое е добро за извън салонна употреба... аз за себе си редувам широка четка и широк гребен, а за изправяне най-ситния и малък гребен. Бях гледала на Макадамия гребен пропит с олия - има ли ефект от такива джиджавки?

# 560
gold,жестока коса. Това златно русо е мечта просто, много повече ме кефи от бяло русо! Ама грехота за отрязването!

# 561
gold laydi ти май си втория човек освен мен, който се боядисва с Jеan Paul Myne Grinning и аз преди 2-3 години постригах косата си от почти до кръста сега ми е малко под раменете и хем уж вече расте здрава коса, хем не мога да я пусна по-дълга. Но твоята на мен много ми харесва как изглежда сега - здрава и гъста. Да те питам ти всеки месец, като се боядисваш, цялата дължина ли боядисваш? Аз досега не съм се престрашавала всеки месец да го правя, да не кажа максимум 2 пъти годишно боядисвам цялата коса, но по съвет на съфорумки ми се иска да опитам няколко месеца поредни да боядисвам цялата коса и да видя какъв ще е ефекта.

# 562
  • Варна
 Кити.....твоята коса може да мине и с обикновено ресало  Laughing,но за губери като моята  Joy и особено за коси,които са зле това е ужасно важен момент. Ползвам и четката и гребена на Макадамия. Гребенът го ползвам обикновено под душа ,а четката за ресане ако съм изправяла косата всеки ден. Харесвам я повече дори от тангълите.
  Кръгла четка имам една комбинирана с бодли и глигански косъм с керамича основа. Като ходя на фризьор си я влача  Laughing. Няма друго такова полиране честно. Комбинацията от глигана и йонизацията на добър профи сешоар прави чудеса.
  Четката на макадамия ми е за смяна,глиганската и тя. Макадамията ще я подновя,но за втората все не мога да се реша каква да взема. Във времето много марки са препоръчани

Голд лейди страхотно русо богатство  Hug. Белите коси са с друга структура/за съжаление няма оправия с тях/.Храната за скалпа чувствително подобрява и тях. Аз имам доста главно по темето и един кичур цял,който ми е от младостта още. В момента няма видима и осезаема разлика между него и останалата коса
 Не намирам боята на  Jеan Paul Myne и тя ли е само за салони  newsm78.

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 08:32 от prinzesata

# 563
  • София
В крайна сметка не видях конкретно мнение за някой използвал Kérastase Resistance Extentioniste, та - поръчах го (шампоан и маска).
Ще пиша след известно време ползване, за някой като мен, който се чуди дали няма да си даде парите на вятъра. Simple Smile

# 564
  • Някъде по Дунава
00404 аз имам само маската Екстеншънист. Харесва ми, но в комбинация с протеинов/ балансиран шампоан.

# 565
Само аз ли не си реша косата? 🤔 аз съм с чуплива от корена коса, която оформям с въртяща четка сешоар. Освен по време на сушене (и евентуално, ако я смачкам да я врътна пак преди следващо измиване) други гребени моята коса не вижда... не усещам и нужда.... нощно време я хващам с шнола и на сутринта съм си с обем и оформена коса...
 Аз ли не съм в час или е до коса? Anguished

# 566
Аз също реша само в случаите, когато я изправям  и то само в момента на изправянето с кръгла четка. Косата ми е чуплива доста и ако я среша в естествено състояние първо ще се изпокъса и второ ще придобие формата на гнездо Grinning и дори когато я изправя след това не я реша, тя си запазва формата, най-много малко с пръсти да я понаместя.

# 567
  • Варна
 Нищо ти няма  Laughing Laughing Hugщом така ти харесва така си карай. Моята от Варненския вятър редовно става на свраче гнездо  Laughing. Ако е изправена си иска сресване няма как,ако съм я оставила къдрава просто слагам малко Ланза,разресвам с пръсти и намачквам да се дифинират къдриците.
  Да дам последващ отзив за Ланза Strenght Neem Plant Silk. Това чудо при мен се оказва с действие близко до Маракеш за връхчета. Самостоятелно като финиш на първи ден ми е ОК,но на следващия косата си иска олио. Плътна е с обран фриз,но има сухота по краищата. Варианта е да го ползвам на влажна коса и после две помпи олио на суха. Вчера така процедирах след кератиновия Ш и М и днес косата е супер.

# 568
Gold Lady и при мен не расте от двете страни под слепоочията, защото рядко спя по гръб и имам навик да си набутвам възглавницата под главата,  когато спя наляво или надясно. Смени калъфката и й дай време.
И аз не реша, много рядко само при изправяне, след изправяне и на другия ден след изправяне - общо 3 пъти за 3 дни, и на 3тия ден реша, за да разнеса мазнината.

# 569
Напоследък забелязвам, че след миене дължините ми много бързо изсъхват. Още като махна кърпата са почти сухи 🙄
Това признак на порьозност ли е?

Общи условия

Активация на акаунт