Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~195

• 47 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Не ми харесва такова развитие....Страхотен актьорски състав, чудесен режисьор и това влизане в шаблоните не ми харесва....

Есма е много силна жена, но сега я представят в друга светлина....Може би любовта на Гарип ще забави развитието на болестта....

# 46
Назиф е като  "дрогиран" от хапчето на Есма.... Grinning

Халюцинира Назиф......

# 47
Окан избяга.... Laughing...успя да влезе в конака..и се скара с Фикрет...за Назиф...

# 48
И какво стана...антиреклама на хапчетата ли правят....На Назиф му се привидя жираф.....

# 49
Злати ти разбра ли каква е целта на цялата история с хапчето.... Thinking Thinking Thinking

# 50
Есма дали ще се досети... Thinking

Злати ти разбра ли каква е целта на цялата история с хапчето.... Thinking Thinking Thinking

Не!

# 51
Защото и аз не разбрах- здрав човек след като изпи едно хапче и полудя... #Crazy #Crazy #Crazy Мисля, че попрекалиха с фантазиите....

# 52
Ще се досетят за лекарството...предполагам....

# 53
Сюрея се опитва да предразположи Емир за да си поговорят...донесе му мляко с мед

Есма гледа албума със снимки...

следват думите от фрагмана...

# 54
Сюрея пита Емир дали може да го гушне...а той й каза да отиде да гушне сестра му.....

# 55
Думите от първия фрагман....

Цитат
Аз Есма Боран...
Болната с Алцхаймер-Есма Боран...
Която,ще забрави всичко...За да не забравя,ще си записвам всичко...Ти,идваш от семейство с 400 годишни дълбоки корени...Този конак,ти е семейно наследство! Имаш 4 деца ,три снахи,и четири внука ! Всеки един от тях,подробно ще опишеш в този тефтер,за да може,като забравиш,да го отвориш ,да прочетеш и си припомниш Есма ханъм! Но,всеки един миг преживян с теб,до колкото ще мога да изживея ,ще го пазя,като муска в себе си!

Това е Фарук! Първородния ти син! Той ще се нагърби с проблемите които ще му оставиш ти! Но е много силен характер ! До ден днешен не ме е разочаровал !

Веднъж само,мислех че ме разочарова..но добре че го е направил !

Предполагам, че има предвид, че се е оженил за Сюрея.... Thinking

Фикрет...втория ти син ! За една бълха е способен да изгори целия юрган ! Типичен Боран !

# 56
Написа за Фарук до снимката...после за Фикрет....най-проблемния...Осман - номер 3...не прилича на своите братя...Мурат....заминал...

# 57
Моят Осман! Номер 3 ! Принца ми!

На никой не прилича той! Няма кавга с никого..и няма никакви претенции към живота ,дали от астмата или не,не знам! С Осман внимавай как говориш ,другите може да те толерират но Осман не !

# 58
Малкоят ми Мурат ! Моят син като куршум! Добре че се ожени! И замина да учи надалече ! Толкова ми липсва ...

# 59
Сюрея нарича малката Яз "Госпожица мигли..."

Фарук с есемес  се извинява за отношението и обещава да се реваншира

Общи условия

Активация на акаунт