Избор на училище за първи клас през учебната 2019/2020 Варна

• 34 638
  • 355
  •   1
Отговори
# 135

Да, пише в сайта на НУИ, че има изобразително изкуство от първи клас, но за изпити пише само за музикалните специалности: солфеж и нещо друго, което не се сещам
Къде го пише? Много внимателно разгледах сайта и такова нещо не видях.

# 136
# 137
# 138
  • Варна
Здравейте мами, моето дете е 6 годишно, но отдавна се интересувам и вълнувам какво ще правим догодина Simple Smile По район сме в Добри Чинтулов, ако някоя мама има информация кой преподава на сегашния трети клас, до колкото разбирам, те ще преподават на първолаците догодина. Друг въпрос е дали да се пробваме и в друго училище, например Найден Геров е до на таткото работата и ще ни е удобно. В предвид, че нашия набор няма много деца, бих могла да пробвам. А ако тази година пусна детето пробно да се върти в класиранията, колкото да видя къде ще се класира, предполагам, че няма да има проблем като не го запиша и догодина си кандидатсваме наново?

# 139
  • Варна
Здравейте! Интересувам се кои преподаватели ще поемат първи клас в ОУ Черноризец Храбър тази година? Някой с мнения за тях?

# 140
Здравейте! Интересувам се кои преподаватели ще поемат първи клас в ОУ Черноризец Храбър тази година? Някой с мнения за тях?

Има ги в темата от 2015. Проверете там. За отзиви не мога да бъда полезна

# 141
Здравейте, предстои ни кандидатстване в 1 клас...по район сме в училище Йордан Йовков.Някой има ли отзиви за това училище...както и кои ще са учителите.
Не намирам коментари  за него от 2015г.

# 142
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Знам само, че първи клас са на четвъртия етаж в училището.

# 143
  • Най-красивата страна
Здравейте, предстои ни кандидатстване в 1 клас...по район сме в училище Йордан Йовков.Някой има ли отзиви за това училище...както и кои ще са учителите.
Не намирам коментари  за него от 2015г.

Дъщеря ми учи в това училище и сме доволни.
Първи клас и ПГ са на четвъртия етаж,за да не се засичат с по-големите в коридорите.А и последния етаж е най-топъл.
В коридорите има метални шкафове,където децата си оставят връхните дрехи и физическото.
В стаите също има шкафове,където стоят част от учебниците и помагалата.Това е улеснение,чантата вече не е толкова тежка.
Има занималня-до 4 клас.
Има стол.
Изучават английски език от 1клас.

# 144
  • варна
Здравейте,и на нас ни предстои първи клас и по адрес ни се пада “Стефан Караджа”.Четах,четах и не намерих нищо като информация.Ще помоля ако някой има някакви наблюдения за учителите ,за реда ,въобще за училището да сподели .Благодаря

# 145
  • Варна
Знам само, че първи клас са на четвъртия етаж в училището.
Да! Тъпоумно, безмозъчно, нямам думи как точно да опиша това решение на ръководството. И ние сме там... Това за незасичането в коридорите е върха на малоумието. А по стълбите нали се засичат? Дребосъците мъкнат тежките раници 4 етажа, щото да не се засичали с големите... Само на 4-я етаж няма обезопасителни решетки на прозорците - още един огромен минус. Изобщо как навсякъде първолаците са на първия етаж и не им пречи засичането с големите (те и на първия етаж няма да се засичат, нали така???), а само в Йовков е проблем?

# 146
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние в Априлов сме на втория ама то и няма опция да ни качат по-горе. Официал о часовете не се дублират с големите-няма логика.

# 147
  • Най-красивата страна
Имам предвид,че първи клас и предучилищната са отделени от по-големите-втори,трети и четвърти клас.

# 148
  • Варна
Аз това го разбирам, но защо не ги отделят на първия етаж, а на четвъртия? Първо - влачат раници, второ - по стълбите до горе така или иначе се блъскат с големите... Та каква е идеята не ми е ясно. И защо не сложат решетки на прозорците, на първите три етажа има, а на четвъртия не. Ми мен лично ме е страх! Има ли учител с тях постоянно, дори през междучасията? А тези шкафове в коридора заключват ли се?

# 149
  • Най-красивата страна
Първи клас не се засичат с по-големите,защото започват часовете малко по-късно от останалите.
Били сме на 4етаж.Там са най-топлите и най-светли стаи.Децата никога не остават сами в стаята.Ако госпожата излезе,влиза лелката.
Аз за три години не съм видяла дете да наднича от прозореца на 4етаж.
За раниците-повечето учебници остават в училище.
Затова монтираха нови големи шкафове в коридорите ,а и в стаите има също.Това е голям плюс.Чантата и връхните дрехи   също  се прибират в шкафовете.Да,заключват се шкафовете.Всяко дете има ключ ,такъв има и в родителя и в госпожата.

Общи условия

Активация на акаунт