ДЕКЕМВРИйчета се раждат вече,за Коледа съм с мъничко човече!

• 22 947
  • 352
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Еуфория и аз се храня като теб. Също ми се ядат повече супи и също си хапвам доста сладко. Сега съм си купила фурми и ще гледам да ям повече тях, а не толкова захар...

# 76
Браво, Ели 🎉
Страхотни новини!
И аз чакам зелена светлина за упражнията, ако не корем то крака и дупе, но ще изчакам още малко.

На 23 сме поканени с ММ на банкет, много ми се ходи, дори за 2 часа между храненията на малката, но ми е съвестно ии какво ще си помислят хората. Малката ще е на 20 дни, май не е много окей да ходя, а иначе тала ми се излиза. Със сигурност няма да седя повече от 2 часа, само да се видя с приятелите на веднъж.

Еуфорийка, и ти си човек, излез, щом ти се излиза. За два часа нищо няма стане на бебка,  свекърите ше се порадват, а ти ше презаредиш батериите и ще бъдеш още по-ведра. След седмица -две вкъщи излизането до магазина ме накара да се почувствам нормална( въпреки, че не ме гони депресия)

# 77
Момичета, минавам да се отчета.Бях на консултация, тоновете отчетоха контракции.Докторката ме прегледа и съм с почти 5 см разкритие.Каза да се разхождам, да катеря стълби и ако имам желание за секс да си помогна 😁
Водите са в норма, плацентата е трета степен.Бебето ми било много добре 🤗 надявам се скоро да ви се похваля с малчо.
Контракцийте ми не са болезнени и не са много, докторката каза при най-малкото съмнение за раждане да отида за постъпване, за да не родя в къщи.
Развълнувана съм много.

# 78
  • София
Чакалова, при мен стълби и секс в един ден доведоха до раждане на следващия, пък бях без никакво разкритие 😂
Хайде дано скоро гушкаш своята рожба!

# 79
Чакалова, хайде дано е съвсем скоро събитието, леко и безпроблемно.
Еуфория, и аз съм на мнение щом имаш желание за излизане, излизай, няма какво да ти е съвестно. Пък и говорим за 2 часа все пак.
За храни, и на мен ми се ядат основно супи и сладко. Обаче нещо кърмата ми взе да намаля, както цедях по 80-90 мл, сега едва докарвам 50 мл. Единственото което промених е да намаля сладкото или дето започна да ме боли пак операцията...

# 80
Чакалова, мисля че скоро нещата ще станат Simple Smile Аз като бях с 5см направо ме вкараха в родилното и за два часа ги докарах до 10см без системи или някакви медикаменти.
За кърмата - знам, че ако бебето не суче, а се разчита само на цедене, тя постепенно спира. За да се увеличи или поддържа по-дълго в по-големи количества трябва често цедене - по 6 - 8 пъти на ден. Аз така мойта я увеличих от 30 мл които едва изкарвах на цедене, сега мога да изцедя спокойно по 160 мл, сигурно и повече, но не цедя до пълно изпразване.

# 81
Да се запиша и аз. Почти 2см разкритие, паднала тапа и контракции от време на време. Аз трудно раждам, труудно правя разкритие, така че ... Чакаме ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
Чакалова, S and M,  чакаме да се похвалите Hug Успех и да мине бързо и леко!

# 83
  • София
Успех, момичета!

Днес водихме малчо на ортопед, с двете ръце препоръчвам доктор Фурлакис! Страхотен специалист, обърна ни много внимание, обясняваше всички, ще ми прати по имейл файл със съвети и насоки как да се носи бебето, каква гимнастика да му правим и т.н. Преглежда на частно в Надежда и по ЗК в Нео клиник.

Аз днес бях на контролен преглед след раждането в болницата, в която раждах. Страшно емоционално ми беше, все едно вчера постъпих с изтекли води, а малчо вече е на 34 дни Simple Smile
Иначе при мен всичко е наред и ми дадоха зелена светлина за леки тренировки. Ура!

# 84
Чакалова, ти си на ход, аз се надявам на ощи някой ден 2 в 1. Joy
Леко да ти е! Flowers Four Leaf Clover

# 85
Благодаря ви много!!!
Контракцийте ми не са регулярни.... но вече ме понаболява повечко.И пак,като се сетя с първите две раждания,с 5 см ми идеше да си забия главата в стената от болки, сега е мнооого по- добре.Утре ще се разхождам, и  ако няма напредък отивам за прием.Предполагам, че ще ме включат на системки, но какво да се прави.
Да попитам тези от вас които имат момченца.
Днес  докато гледаше на видеозона докторката ми каза, че тестисите на бебчо са пълни с течност и са увеличили размера си.Каза, че е често срещано, трябва да се следи след раждане и в повечето случаи се оправя от самосебе си... но аз се притеснявам.Дали има или е имало някой от вас с подобен проблем?Хидроцеле е наименованието.

# 86
  • Ловеч
Добро утро момичета

Успех на двете мами,чакаме и ние с вас.

Направо забивам въпрос,че вече не знам какво да правя.Вашите бебоци когато заспят,спокойни ли са? Смисъл,дори и час ако спи дали е сппкойно в съня си?
Борил през деня е ЕДНА ИДЕЯ по-спокоен когато спи,нооо нощем...Хора,това дете няма секунда в която да не пръхти,ръмжи,мята ръце,върти се/изключително жилав е/.Цяла нощ съм му държала едната ръчичка ама пак нямаше кой знае какъв ефект.Ако знам,че са колики ще го преживея,ама вече започвам да се притеснявам!!! Когато към 18:00ч го започнат коликите той свива краченца,зачервява се,реве яко-тогава ми е ясно,че са колики.Но нощем,какво е това нещо??? До края на седмицата сме на преглед при доки,но исках да ви питам и вас😣😣😣

# 87
Добро утро момичета

Успех на двете мами,чакаме и ние с вас.

Направо забивам въпрос,че вече не знам какво да правя.Вашите бебоци когато заспят,спокойни ли са? Смисъл,дори и час ако спи дали е сппкойно в съня си?
Борил през деня е ЕДНА ИДЕЯ по-спокоен когато спи,нооо нощем...Хора,това дете няма секунда в която да не пръхти,ръмжи,мята ръце,върти се/изключително жилав е/.Цяла нощ съм му държала едната ръчичка ама пак нямаше кой знае какъв ефект.Ако знам,че са колики ще го преживея,ама вече започвам да се притеснявам!!! Когато към 18:00ч го започнат коликите той свива краченца,зачервява се,реве яко-тогава ми е ясно,че са колики.Но нощем,какво е това нещо??? До края на седмицата сме на преглед при доки,но исках да ви питам и вас😣😣😣

Привет Глори, И ние сме така от скоро. Бебчо е на 10 дни и вечер докато спи от два дни някъде започна да църка, ръмжи, мята ръце...не спи като преди спокойно и без много да шава. И аз започнах да се чудя ок ли е или нещо не му е комфортно. Струва ми се рано за колики.
Също докато се храни започна да суче много шумно, ръмжи, пъшка абе голям зор да си хапне Simple Smile Надявам се е лаком и това е нормално.
Ще се радвам ако някои от мамчетата с ппвече опит споделят дали неспокойното спане и шумното хапване са нормални.
Успех на всички все още чакащи! Simple Smile
Хубав ден!

# 88
  • София
И ние бяхме така и май е нормално. Откакто направи месец малчо започна да спи по-спокойно. Нормално е в съня си да преживяват отново изминалия ден.

# 89
Глори повий го, да не мята ръцете. При нас помогна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт