Хирург за премахване на атером/липом на главата

• 14 210
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, имам 6 атерома на главата. Интересува ме при оперативно отстраняване бръснат ли косата около атерома?

# 16
  • Пловдив
да

# 17
Здравейте, имам 6 атерома на главата. Интересува ме при оперативно отстраняване бръснат ли косата около атерома?

Премахнаха ми 6те атерома в болница Света Марина гр. Плевен, д-р Балабанова. Косата не ми я обръснаха, премахнсти са само по няколко косъмчета, имам по 1 шев, само на 2 бр са с по 2 шева. Всичко мина бързо, с пълна упойка. Предложиха ми и местна, но поради големия брой, избрахме пълната, иначе трябваше да ме бодат 18 пъти. Атеромите бяха рецидивирали и извадиха общо 13 мастни топчета. След излизане от упойката изпитвах страшна болка, сложиха ми обезболяващи, но след това не са ме боляли. Бях  с направление по здравна каса, но и заплатих още 300 лв.

# 18
  • Варна
Здравейте.
Може ли да препоръчате добър хирург за премахване на липом на гърба.
Приятелят ми го има от много години. Напоследък е доста ясно изразен и се вижда през блузата, а и има от изестно време неприятна миризма.
Взе направление и сега сме в търсене на добър специалист, става въпрос за Варна.
Колко време продължава операцията, и възстановяването след това?

# 19
  • Варна
Здравейте.
Може ли да препоръчате добър хирург за премахване на липом на гърба.
Приятелят ми го има от много години. Напоследък е доста ясно изразен и се вижда през блузата, а и има от изестно време неприятна миризма.
Взе направление и сега сме в търсене на добър специалист, става въпрос за Варна.
Колко време продължава операцията, и възстановяването след това?
Здравейте, отстранихте ли липома? При кой лекар във Варна? Има ли рецидив?

# 20
Макар и от доста време, отговорът Ви, ми е много полезен и успокояващ. Имам липом на главата,  точно по средата на челото, който става все по видим, но не предприемаю нищо, понеже мисълта за бръснене на косата ме ужасява 🥺 така или иначе ми е доста рядка и тънка.
Благодаря Ви.

Премахнаха ми 6те атерома в болница Света Марина гр. Плевен, д-р Балабанова. Косата не ми я обръснаха, премахнсти са само по няколко косъмчета, имам по 1 шев, само на 2 бр са с по 2 шева. Всичко мина бързо, с пълна упойка. Предложиха ми и местна, но поради големия брой, избрахме пълната, иначе трябваше да ме бодат 18 пъти. Атеромите бяха рецидивирали и извадиха общо 13 мастни топчета. След излизане от упойката изпитвах страшна болка, сложиха ми обезболяващи, но след това не са ме боляли. Бях  с направление по здравна каса, но и заплатих още 300 лв.

# 21
Здравейте, препоръка за хирург в София за отстраняване на 3 атерома? Не държа да е по каса.

# 22
И аз съм в търсене. Моят е неусложнен и почти забравям за него, но понякога ме дразни в косата. Бихте ли си оперирали атером, ако не е възпален?

# 23
Поема се от здравната каса напълно,вчера бях в 2 ра хирургия на Ал.болница и ми премахнаха бучка на  гърба,колкото 5 стотинка монета.Взех направление от личен лекар за хирург,записах час при доцент.Тошев/Студентска поликлиника/,след прегледа на другия ден ме оперира с местна упойка за 10 минути.Нищо не съм плащала!
Имам "бучка" на главата от дете, но през последната година порасна много и вече е видима, ако не съм си вързала косата.Усещам придърпване и болка при допир - май е време за клъцни-срежи.
 Моля за препоръка за специалист. Не държа да работи със ЗК. От София съм.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт