Добър ендокринолог в София

• 731 901
  • 849
  •   1
Отговори
# 570
  • София
д-р Бакалов е изключително внимателен лекар, аз бях на консултация при него миналата година, но когато ме приеха в болницата не бях при него, а при Гатева. Тя не ми назначи най-подходящото лечение, но от консултацията с Бакалов бях очарована, чувала съм от много места добри отзиви за него. Работи и с НЗОК в едно малко ДКЦ.

# 571
Може ли някой да ми каже какво включва един първи преглед при ендокринолог? За колко дена се постъпва в болница и какви изследвания точно се правят? Надявам се да ми помогнете, много съм притеснена...

# 572
  • София
Извинявай, но без да дадеш някаква история на оплакванията/заболяванията си как да ти отговорим?
Бъди по-конкретна, за да можем да помогнем. Аз лично мога много да говоря по темата, но не знам кое ти върши работа. Ако искаш пиши и на лично.

# 573
  • София
Аз имам час на 21.07 при д-р Темелкова и ще ви пиша после впечатленията си.Лек ден! Hug

# 574
Cvetelina Dimitrova, аз имам същите симптоми като теб. Какво значи пролактином? Това ли ти е окончателната диагноза?
Аз съм ходила при Начев набързо ме претупа. Попипа по шията и заяви, че нямам проблеми със щитовидната жлеза. И ме отпрати по живо по здраво без да пусне никакви изследвания.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 13:09 от bonbonka6

# 575
Cvetelina Dimitrova, аз имам същите симптоми като теб. Какво значи пролактином? Това ли ти е окончателната диагноза?
Аз съм ходила при Начев набързо ме претупа. Попипа по шията и заяви, че нямам проблеми със щитовидната жлеза. И ме отпрати по живо по здраво без да пусне никакви изследвания.
[/quote
Пролактином е доброкачестено микро образование в хипофизата- аденом, които може да секретира или не. Моят нямаше секрет, с такова образование се качва пролактина и води до много високи нива, и е една от причините за стерелитета. Аз се водя излекувана, имам близнаци на 6г. Сегашната ми "ужким" диагноза е Хашимото и псевдовъзел в ляво, но ми е чудно защо не приемам нищо. Затива иакам да отида на нов преглед и съм решила да се правя на луда, все едно не съм ходила никога. Ще споделя само за Прилактина преди 12г. Тази седмица ще звъня за час при др Бакалов. Ще споделя после мнение.

# 576
  • София
   Здравейте! Някой знае ли Начев от кога до кога ще е в отпуск?

# 577
  • Sofia
Може ли някой да ми каже какво включва един първи преглед при ендокринолог? За колко дена се постъпва в болница и какви изследвания точно се правят? Надявам се да ми помогнете, много съм притеснена...
Ехограф на жлезата и кръвни изследвания на щитовидните хормони Peace

# 578
Здравейте,
моля да ме насочите къде и при кой да си изследвам проклатина. Спрях да кърмя през ноември 2014. Пих Dostinex май месец и все още ми потичат капчици кърма.
Благодаря предварително

# 579
Здравейте, трябва ми добър лекар, специалист по леченеие на остеопороза. Ако някой може да ми препоръча ще се радвам Simple Smile

# 580
  • София-Младост
Къде в София мога да си направя ехография на щитовидната жлеза освен в Ендокринологията в МА?
Мина година от предишният и трябва пак да отида. 

# 581
Здравейте, трябва ми добър лекар, специалист по леченеие на остеопороза. Ако някой може да ми препоръча ще се радвам Simple Smile
специалист по остеопороза е доктор Петранова, но тя работи на Урвич в клиниката по ревматология

# 582
  • Sofia
Къде в София мога да си направя ехография на щитовидната жлеза освен в Ендокринологията в МА?
Аз съм си правила в 4-та б-ца на Руски паметник при д-р Маркова,последния път/този юни/си направих с/у ВМА в  кабинет под един блок с/у спирката на тролеите,ендокринолог д-р Генчева,работи и с ЗК

# 583
  • София-Младост
Аз съм си правила в 4-та б-ца на Руски паметник при д-р Маркова,последния път/този юни/си направих с/у ВМА в  кабинет под един блок с/у спирката на тролеите,ендокринолог д-р Генчева,работи и с ЗК
Да сещам се за този кабинет с/у ВМА...ехографията не се покрива от НЗОК така или иначе Simple Smile Благодаря.
Последно, че съм забравила...не е нужно да съм гладна и жадна както за хормоните нали?

# 584
  • Sofia

Последно, че съм забравила...не е нужно да съм гладна и жадна както за хормоните нали?
не е нужно

Общи условия

Активация на акаунт