Любители на кучета - 87

• 39 677
  • 785
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
KissПфффу, колко е хубав, пу пу. И как се е изпъчил .Yellow Heart

# 46
Леле, колко е готин с този шал! И наперен. Професионална работа! Heart Eyes

# 47
Имало и нова тема,пълна с хубави снимкииии Heart Eyes
Много се смях на чаршафите ,на чужд гръб е много весело  Mr. Green
Eто го и моето кенгуру

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 23:11 от Трапезица

# 48
Ice, Estella благодаряяя Heart, но ако знаете кааак ме измъчи.. То не бе въртене, лягане, въргаляне, всичко искаше да душне, малее..в зоомагазина тичат кучета през това време, той иска при тях, мани..

# 49
  • София
Страхотни снимки! Ние нямаме, не сме се снимали Simple Smile Но в събота може би ще ни снимат (и мен, и Балу, затова в множествено число, хихи) и ще се похвалим Simple Smile

# 50
  • под тепетата
Добро утро!
 Благодаря за новата тема!
 Започнаха коледните снимки и потърквам доволно ръце от предстоящото удоволствие  Grinning
 Засега нямам нова снимка за данък на Ози, ще се поправя в най-кратък срок, обещавам!
 FlameV , прекрасен е!
Трапезица, катеричка ли си търси твоето кенгуро? Мале, какъв гръден кош извади, каква фигура!
 Вчера търсих в два лидъла кучешка дрешка размер L, ама няма! Останали само М и S. 
 При нас е кал до уши, грам сняг няма  Sad

# 51
Добър ден и от мен! Нагледах се на ненагледни кучовци, чудни, чудни снимки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet
И аз нямам нови снимки на Рекс, но ще наваксаме. Успях вчера да му взема от лидълските попони L размер, ама то си му трябва XXL на Рексунко, ще удължа закопчалките и една приятелка може би ще зашие отзад още малко подходяща наставка, че то половината му гръб навън. ММ пък предлага, като ще дошиваме, и една качулка да сложим! Simple Smile Но дори и така ще ми върши работа, поне няма целия гръб да е намокрен, на мен всъщност ми трябва за дъжд само, иначе няма да го ползвам. Нали ходим с часове и има случаи, сутринта, като го помилвам, още да е влажен по гърба, така прогизва. Уж трия, подсушавам, ама трудно съхне козинката му.
На Трапезица снимката ме подсети за рексьови подобни от младите му години, когато не знам дали катерица е търсил или той се е изживявал като такава?! Simple Smile
Събрах ги в колаж:

И още една:

# 52
Непромокаеми ли са лидълските премени?
Нямам снимки аз, контузена съм и разходките в последни дни са и доста оскъдни от към време, та на всяко прибиране намирам щети вкъщи,но няма как..

# 53
Аз пък да ви се ожаля. Тъкмо ви показах моя Роки и снощи при разходката ММ го настъпал и му счупил крачето. Че по спешно на доктор, с пълна упойка и ги шинираха ( аз пък щях да припадна, незнам какво ми стана, може и от бременността). Днес е под надзор с мъжо, ходили са на вет и са казали, че е добре. И ще с шина поне месец. Така ми домиля милото, направо ми скъса сърцето .. Sad
Важното е че добре и ще се оправи за всеобщо успокоение, най - вече на ММ де, че и той беше пребледнял..

# 54
Ох, много лошо това с Роки, винаги ме е било страх от подобно нещо. Рекс има навик да набива спирачки, както тича и ми се е случвало да му скоча на лапата с ботушите, направо сърцето ми е спирало. Добре, че не съм успяла да го потроша. Ама си отнася овикването той. Да му минава на Роки като на кученце!  Praynig bouquet

Хибискус, пише че са непромокаеми, ама да видим на пробата с дъжд как ще е. Че имам едно яке, уж шушляк, ама си пропуска при дъжд, та отдолу дрехите ми се мокрят.  Peace

# 55
  • София
Вчера купих на Бека от лидълските дрешки. Взех това с елена. Черното е абсолютно същото като шушляка, който и поръчах от Зооплюс. Гарантирам, че е непромокаемо. Аз червеното го взех, защото януари месец ще я оскубят и ще ѝ трябва нещо топло, което да замени козината. Върху елена ще слагам непромокаемото и така. Хубави са много дрешките, а цената им е повече от добра.

Бързо да се оправя Роки!

Бека нали успя след няколкомесечно дъвкане на рога да го пребори и явно гълтала големи парчета. Три дни всеки ден повръща. Докато се сетя от какво може да е ми се беше свило сърцето. През нощта даже повърна. Сега нагризаното парче е прибрано и не е повръщала. Явно ѝ е чувствителен стомаха за определени кокалчета.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 16:12 от джуджанка

# 56
  • Fort Worth, TX
Добро утро момичета.Страхотни снимки.Ида за съвет и помощ.Моят Джони  върти номера.Не на мен, а на майка ми като останат самички.Определено ме чака да излезна и тогава по някое време издебва момента.Той е добро момче с изградени навици.Научила съм го на команди и като цяло ме слуша много.По принцип мъжа ми е главния , но сега е в командировка и аз съм шефката.До преди да дойде майка ми не сме имали такива проблеми.Той е на около година или малко над нея.Осиновен е и никой не можеше да каже точната му възраст.Беше без грам изградени навици, които създадохме за 2 седмици.Абсолютно здрав е.Вечерно време последната му разходка е към 8 след това 6-7.30 зависи как трябва да стана.Стиска по цяла нощ , докато тръгна на работа към 2 го изкарвам поне още два пъти , за да пишка и ака отново.Проблема идва след това.За втори път се изпишква най-демонстративно вътре.Майка ми го изкарва на всеки 2-3 часа и на 20 мин след изкарването се е изпикшал.Вчера му е втори път.Сега е наказан и много добре знае защо.В момента , който му посоча мястото и попитам какво е направил той свива уши и започва да гледа виновно.Веднага си отива в леглото и не мърда, докато не му позволя.Изключително е умен и знае макар и със задна дата какво е свършил и защо е наказан.Майка ми все го гони с чехлата си.Предупредих я да не го прави, а днес вече тотално и забраних.Плюс това и той и тя имат едно и също любимо място а дивана.Легне ли първо той тя все го гони и той хич не е щастлив.Дали има връзка с нея или въобразявам?Ей го сега лежи и не гъква.Умник ми е той, но с характер.

# 57
Възможно е . Майка ми като се кара на кучето и малко по строго ако е направил голяма беля той винаги си отмъщава като се изпишква в обувките и. Може да е до 5 минути или на другия ден но не пропуска 😄

# 58
  • София
Кучетата не отмъщават, уж, но аз съм сигурна, че Лили ми се изпишка на леглото като малка за отмъщение.
Майка ти явно не е възприемана за по-висша от кучо, поработете върху този въпрос.

# 59
  • Bарна, морето, сините вълни
Бързо оздравяване на Роки! Миличкото...
На мен също ми се е свивало сърцето като прещипя без да искам опашка, лапа, защото е един немирник.

Общи условия

Активация на акаунт