Боя за коса - Blond44 - Клуб на блондинките

• 73 391
  • 823
  •   1
Отговори
# 120
Някой ползвал ли е това и как?   

# 121
Аз се мазах с тази боя. То си е боя, не е тонер. Обаче при мен много цапа, кърпи, възглавници - всичко е лилаво. Аз се мазах с лилавото, ня тъмна коса си хвана добре. Не стана като на кутията, обаче има много приятвн оттенък. 😃

# 122
А, когато се боядисвам с нея,не трябва да съм с израснали корени, нали? Чудя се и какъв оксидант има,не искам да си прецаквам косата

# 123
Предполагам, че няма да оцвети корените, тъй като е доста светло розово.
За оксиданта и аз се чудех, щях да проверявам, но забравих. Иначе на моята коса нищо и няма, не е изгорена или накъсана, но преди това не съм я боядисвала.
А сигурна ли си, че искаш розова боя? Защо не ползваш тонери?

# 124
  • София
По повод розовото- някой ползвал ли е тониращата розова маска на Sleek line? Поръчах я, но не знам какво да очаквам.

# 125
Ползвам и тонери,но се получава много нееднакво и шарено.. купих и новия балсам тонер на Балея, ще го видим и него как ще се справи

# 126
  • София
Christina-89777, може ли линк или снимка на този тониращ балсам на Балеа?

# 127
Пробвах вчера с ампули витамин С, смесени с детски шампоан да сваля боята. Стоях 2 часа и нещо със сместа, след това се измих с шампоан и балсам. Като гледам, може и да има малка разлика, но е едва забележима. Като цяло пак съм с два цвята на главата. Купих си амонячна боя на shwartzkopf, май е някаква нова-pure color. Кестеняв цвят. Дано свърши някаква работа.

# 128
Снимала съм го една или две страници по-назад Simple Smile даже може днес да го пробвам..

# 129
  • Габрово
Какво означава да ти тонират кичурите...това важно ли е?

# 130
Горепоказаната боя съм я ползвала, само че в лилаво. Аз я ползвам  като в основната боя, която е Алфапарф 9.21 слагам 1/3 от лилавото, колкото да убие жълтеенето и да придаде пясъчен оттенък. Ползвам окислител 20 vol ....

# 131
  • Благоевград
Горепоказаната боя съм я ползвала, само че в лилаво. Аз я ползвам  като в основната боя, която е Алфапарф 9.21 слагам 1/3 от лилавото, колкото да убие жълтеенето и да придаде пясъчен оттенък. Ползвам окислител 20 vol ....

Привет Lady Brinne и получава ли ти се?

# 132
Момичета, това нещо може ли да се направи в домашни условия? Simple Smile

# 133
  • София
Каква ти е основата? Ако си тъмна и с червен пигмент според мен и голяма част от фризьорите ще се озорят. Трябва ти добър колорист.

# 134

С такъв цвят съм в момента, като в корените е по светло/леко оранжевее като че ли на светлина) по дължините по тъмно, но ми се идка лек балеаж дори да не е точко като на снимката, нещо подобно с тъмни корени и светли краища искам

Общи условия

Активация на акаунт