Звездни компромати- 390 част

• 71 211
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Тая  андрея лъха на гнус и нечистоплътнист. Тоя тежкия грим дали го сваля някога, кожата й напластена.....в комбинация че държи да си покаже телесата при всяка възможност. Толкова ли се харесва така? На нейно място, първо аз не бих се харесала, оставям на страна пари, слава, публика, сцен.... изглежда отврат. 

# 46
  • Бургас
Явно съм някаква ясновидка, защото още преди да отворя статията за Никол Станкулова и за името на детето й, си казах, че най-вероятно ще е някое трибуквено име и ми изникна точно Теа. И ми е много странно как ще е 55 кг, като аз съм 56 кг на 170 см, а си мисля, че тя е по-ниска от мен и доста по-кльощава, за да тежи 55 кг. Повече от 50 кг не мога да му дам на това момиче.

# 47
То не се ли коментира в темата преди дни за името, че е Тея и оп - статия.

# 48
  • софия
http://2.bp.blogspot.com/-3n4e3R5DIGE/UyYTnClCddI/AAAAAAAABGA/32 … -+perspective.jpg

имайте го предвид ,когато обсъждате килограмите /вашите и чуждите/

# 49
  • Русе/София
Художника на Белучи ми е ужасно мазен и гнусен.Брррр.

# 50
  • Бургас
Хубав мъж е!Като се изкъпе и намали козината,ще е направо красавец!Обаче нали е арт...

# 51
  • Пловдив
Мелания  Heart Eyes
Скрит текст:

# 52
Роклята на Мелания изобщо не ми се връзва. Напомня ми стиропор, посипан с брокат. Head Band Ако някоя БГ звезда със същата фигура дори, се облече така ще я разкъсат във форума. Close А ако Радева го направи не ми се мисли дори...

# 53
http://2.bp.blogspot.com/-3n4e3R5DIGE/UyYTnClCddI/AAAAAAAABGA/32 … -+perspective.jpg

имайте го предвид ,когато обсъждате килограмите /вашите и чуждите/
Това е ясно, но Николчето е кожа и кости, няма мускули да тежат.

# 54
 Г-жа Ицо-100те-манекенкова си имаме вече, но пик не пуска линка

# 55
  • където ми харесва
Г-жа Ицо-100те-манекенкова си имаме вече, но пик не пуска линка
Още в предната тема я разкрихме, даже и линк има 😁

# 56
  • Разпиляна във въображението
Снощи гледах за малко "Черешката на тортата" и се питах какво се е случило, или се случва с Ники Илиев, за да изглежда по този начин.

# 57
Диона
Скрит текст:

# 58
  • Пловдив
Каква е тази Диона?

# 59
  • София
Сандра Бълок
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия