Звездни компромати- 390 част

• 71 656
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
Вероятно няма за цел не да се покаже (виж те ме, това съм аз ...) , а да предлага конкретен образ, типаж с конкретните внушения, който в момента не кореспондира с реалността.

# 601
  • Rock & Roll feeling ...
Ами тогава по-добре да избягва разни гостувания,защото става много нелепо.

Аз по-скоро исках да отговоря на репликата на "Летящ Кактус", че популярният Х си прави каквото иска с популярният У. И, че не всичко е такова, каквото се показва (актьорски) пред медиите.
И просто задълбах... Stuck Out Tongue Winking Eye

Реално коментарите ни не си противоречат. Нищо не пречи в действителност Кубрат да е селски бек и същевременно Андреа да не кореспондира с изявена от него позиция и коментари и да го прави смешко.

# 602
Как да избягва гостувания, аз долавям, че патрЕотът има политически стремежи и нищо чудно в някаква степен да си ги реализира. Промивките отдалече на медиите са лесно доловими, ама те тези промивки ги правят сега несъзнателно, за да си пълнят предаванията и накрая хоп - Пулев в политиката.

# 603
  • Rock & Roll feeling ...
Може. Щом един Слави Трифонов се напиня ... Пулев  да учсства където иска.Тя да ги ограничи,поне докато й трае раздвоението на личността.

Ева и бебче
Скрит текст:

Славена Вътова w "Говори с Ива" : www.youtube.com/watch?v=qE77iwiAQCM
Хареса ми!

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 03:28 от Летящ Кактус

# 604
# 605
  • София-Младост
Дори и малко не  е взела от майка си...

# 606
 Кубрат е нагъл и безочлив простак и много хора са се сблъксвали с арогантното му поведение. Но и много други го богословят и му се кланят на великия  спортист и патриот. Измислен герой, но идеален за политически цели.

# 607
Камелия
Скрит текст:

# 608
Хората имат очаквания, че спортистите, прославили България, са едни светли и достойни хора, хора за пример, а всъщност, се вижда, че това не е съвсем така. Станка Златева се изложи страшно много в едно реалити шоу. Показа се като елементарен човек, обиждаше, псуваше, заканваше се. Тервел Пулев в същото шоу бъркаше под хавлията на разтурикъщата Лиана...Та и Кубрат Пулев извън ринга може да е арогантен простак.

# 609
Лъчо от Скандау
Скрит текст:

# 610
# 611
Снощи се оплаквах от някои популярни личности, а днес искам да изразя възхищението си от други.

Бившият футболист Радостин Кишишев.
Днес съпругата му има рожден ден и той е написал прекрасни думи за нея в ФБ. Тях също ги познавам лично. Работихме известно време заедно. Е, хора, няма такава любов и такава семейство!
След всички гадости, през които са преминали, сякаш съдба или Господ ги е събрал! Наистина се обичат и наистина се грижат с много любов за огромното си семейство!
И като работодатели са културни и коректни и то си личи по това, че продължават да се развиват.

Ще пусна тази снимка, тъй като самите те са си я пуснали публично:
Скрит текст:

# 612
Теди Велинова толкова да не я харесвам, а някога ми беше малко симпатична.

# 613
  • София
Случайно мернах Стефка Костадинова по една от телевизиите. Изглежда потресающо. Сменена й е физиономията от филъри и ботокс. Изглежда отекла, подпухнала, очите са й се затворили от толкова опъване и бодене, въобще пълен потрес.

# 614
Jessica Alba
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт