Звездни компромати- 390 част

• 72 120
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Какво общо има Розмари с Венета? Първата съм я чела, описва ритуали, да, но не с цел зрелище, а като черта от народопсихологията и вродената суеверност на българите, как са се практикували преди да се емнат от модерните ходжи за пари, включително и “съжителството” им с религията. Нищо “жълто” няма. Венета не съм чела и нямам намерение, но оставам с впечатление, че е съвсем различен жанр.
Tази Размари, от това което съм чела за нея, преписва разни неща и си ги доукрасява и изкривява.

# 376
Розмари нищо не описва. Розмари краде. Венетините глупости поне са си нейни. Или поне така си мисля.

# 377
В тази тема не е много популярно да си позитивен, но след толкова плювки се почувствах длъжна да се намеся.
Първо, без да сте прочели за какво иде реч се произнасяте категорично като крайна инстанция. Най-малкото, за да сте обективни, поне прочетете го де, а после коментирайте и критикувайте!
Второ, за да си спестя квалификации, ще ви информирам, че съм прочела минумум вагон книги, очевидно мога да имам обоснована преценка.
Трето, никой не им е виновен на “сериозните” автори, че не ги четат, сигурно има защо, пък те да се чувстват обидени колкото си искат.
Попаднах съвсем случайно на Венетините творби преди време и докато не ги изчетох на един дъх, нямах мира, и определено съм жадна за още. Жената пише увлекателно, смислено, през призмата на съвремието и винаги ангажира мисълта ти върху общочовешки дилеми и провокира размисъл в много посоки. Да, ако мога да направя паралел, определено е Джаки Колинс в български вариант... Сигурна съм, че тепърва ще постига много успехи. Определено има талант.

# 378
Велина Узунова
Скрит текст:

# 379
Тази с какво е известна?

# 380
Не знам коя е тази, но изглежда freakish. Съвсем откачиха днешните бръмчалки, приличат на анимационни герои.

# 381
А книгата на Розмари чели ли сте или само за нея сте чели? Книгата ѝ е роман, не научен труд и няма претенции за такъв. Прехвърляла съм обвиненията към нея, както и нейния отговор по въпроса. Можела е да изкаже благодарност, факт. Дан Браун също го обвиняват в плагиатство, което не пречи романите му да са бестселъри. Не ги сравнявам като автори преди да ми извади някой думите от контекста. Само заради плагиатството го споменавам.

# 382
# 383
Попи, за “Стопанката на Господ” ли става дума? Нямам впечатления, купих я, прочетох десетина страници и я оставих за по- нататък. След като съм я купила със сигурност ми е направило впечатление нещо, но засега не мога да коментирам...

# 384
А книгата на Розмари чели ли сте или само за нея сте чели? Книгата ѝ е роман, не научен труд и няма претенции за такъв. Прехвърляла съм обвиненията към нея, както и нейния отговор по въпроса. Можела е да изкаже благодарност, факт. Дан Браун също го обвиняват в плагиатство, което не пречи романите му да са бестселъри. Не ги сравнявам като автори преди да ми извади някой думите от контекста. Само заради плагиатството го споменавам.
Чела съм я. Изобщо не ме интересува дали е плагиатствала. Имах усещане, че си говоря с любимата ми баба. Създаде ми топлина.
Да, и Венета четох, само Вендета от всичко. Ами браво, нещата от живота, с леко клюкарски привкус.
Ето, и тук ни е изчела и веднага и роди главата , ражда в момента Завист.

Като го умее, защо пък не. Ниша за всичко има и винаги ще е имало. 
Всеки е свободен да чете/ не чете , каквото му се..
А Господинов, толкова прехвалван ми е труден , депресиращ, но е търсен, четен. И нека!

# 385
Хитрушана,
Скрит текст:
да, за “Стопанката”. Тя май и друга книга няма или поне не съм срещала. Аз подходих изключително скептично, защото обхваща двата жанра, които не обичам да чета - езотерика и биографична. Оказа се приятна изненада.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 14:25 от wild poppy

# 386
Петя Дикова разкри в ефир, че очаква дете.Дикова разкри, че приятелят ѝ харесва името Александър.
Скрит текст:

Каква снимка само. Имитация на едновремешните, където главата на семейството седи достолепно, а жена му и домочадието прави до него, само че тук тя е като бременна в градския транспорт, отстъпила седалката на малолетния си син, а той я гледа, все едно му е майка, следейки за нейното одобрение.

# 387
  • софия
Аз, както написах чета "Стопанката " , в една нейна група съм във фейсбук и доколкото разбрах пише нова книга Розмари . Венета , според мен клони към графомания, но пък я четат. Подобна ми е Христина Мачикян с нейните разкази ,но малко излизам извън звездните компромати.

# 388
  • София
Мале, колко постове само за Венчето.
От мен Наоми Кембъл:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 389
А Венчето, дали на този "златен дъжд" не я е научил малък Тошко, пиян залян и тя да просвещава сега простолюдието трезво?

Общи условия

Активация на акаунт