Звездни компромати- 390 част

• 71 642
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Курникова е голяма сладурана. Като млада не я харесвах, но сега ме радва много. С Енрике са чудесна двойка.

# 631
Бебоците на Енрике са много сладки, но не мисля, че Ана ги е износила и родила. Пък и ревнувам от нея Simple Smile)))))  Wink

# 632
  • Viena
Тая Курникова, без грим и екстеншъни... егати скуката., а и детето без Гучи или Версачи.... как е възможно въобще. 😂 😂 😂

# 633
  • Sofia
Тя си ги е родила

# 634
Благой Георгиев бил "човек, който държи на честта, семейството и достойнството си" https://novini.bg/show/kliuki/516300?fbclid=IwAR1QSqtMtSd0UOzquu … pFXMogJOK9KQtyIhQ

Кое семейство? 😂

# 635
Е, сега кое..много пък питаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 636
Благой Георгиев бил "човек, който държи на честта, семейството и достойнството си" https://novini.bg/show/kliuki/516300?fbclid=IwAR1QSqtMtSd0UOzquu … pFXMogJOK9KQtyIhQ

Кое семейство? 😂
В стил Чък Норис: Всичките.
Mr. Green

Стринка на четене с други известни, Биляна Петринска , Дария Симеонова, Дарин Ангелов.
Биляна Петринска по бански в снега. Снимка на бебока ѝ (откакто роди ми е няколко грама по-симпатична).

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 21:06 от Бона

# 637
  • София
Мерилин Менсън
Скрит текст:

# 638
  • Sofia
Бебоците на Енрике са много сладки, но не мисля, че Ана ги е износила и родила. Пък и ревнувам от нея Simple Smile)))))  Wink
Струва ми се, че на видеото ясно се вижда отпуснатата кожа на корема, точно като след скорошно раждане.

# 639
  • До морето
Така като гледам крачетата на Дария Симеонова и на нея някой друг й е износил бебето 😁😁😁

# 640
Така като гледам крачетата на Дария Симеонова и на нея някой друг й е износил бебето 😁😁😁

Тя си е клечица по принцип

# 641
  • До морето
Е, това няма значение. Всеки, който не е хипопотам минимум 3 години след раждането е обвинен в ползването на сурогатна майка.

# 642
Шегувате се вие, но аз покрай все по-често срещани такива коментари се замислям, вече толкова лесно достъпно ли е сурогатното майчинство и в България, при положение, че няма закон?

# 643
А Джесика е красавица, мъжът й също не е лош, обаче момичетата хич не ми харесват.
На мен голямата много ми харесва, малката също ще разцъфне с годините:
Скрит текст:

Е, това няма значение. Всеки, който не е хипопотам минимум 3 години след раждането е обвинен в ползването на сурогатна майка.
Не става дума за килограми, а за определени изменения в силуета, които са неизбежни.
При Курникова според мен се виждат, така че не смятам, че е ползвала сурогатна.

# 644
  • Sofia
Колко деца имат с Енрике?

Общи условия

Активация на акаунт