Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 816
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Както се казва, за толкова пари - толкова. Много нежен, свеж, мил, пролетен и т.н. Обожавам го. Обновявам го и му се радвам всяка пролет. И днес. Още го усещам и не съм го подновявала. Около полунощ ще го освежа.

# 211
Честита Нова година!

# 212
Обожавам 5 Авеню. Изпусвях всички промоции,но нищо. Ще се снабдя с една 30-ка. За мен е страхотен. Не е траен много,но аз го усещам поне 3 часа върху мен. Толкова го харесвам,че една година почти пръсках само него.
Снощи заложих на Черния Кристал.

# 213
  • Франция
Честита нова година, парфюмни момичета и момчета! Heart
Бъдете здрави, успешни, влюбени и уханни през цялата 2019 година Heart Exl

# 214
  • София
ELIZABETH ARDEN 5TH AVENUE, него ли имаш предвид?
Това е въпросния 5-то авеню Роял , който се обсъждаше тук нашироко напоследък ..или някакъв друг?
На софийското летище го търсих, за да го помириша, но не го открих. Има някакви други видове 5-то авеню, но рояла го нямаше.

# 215
  • София
Не Рояла, а класическото 5-то авеню.

# 216
  • Пловдив
Отливката от Guerlain Spiritueuse Double Vanille дойде при мен.
Малко ме е страх да го кажа, но се оказа, че съм ваниломан. Искам нещо бомбастично ванилено. Този парфюм е прекрасен върху мен, но стои близо до кожата. Бих желала да имам и някой по-шлейфов ванилов... Иска ми се да поръчам мостри от нотино, но исках да питам кои бихте ми препоръчали..

# 217
Армани Код и различните му подвидове.
Адикт Диор. Ванилията на Серж Лутенс. Ванилия да искаш в парфюмния свят.

# 218

Armani Code edp защото edt няма нищо ванилово. Мирише на скърцащо чист перилен препарат или нещо подобно. Поне за мен е отблъскващ аромат...

# 219
  • София
+1, както и Lira Xerjoff, Secret Sucré Molinard, Vanille Insensee Atelier Cologne  Heart Eyes

# 220
  • София
За много години, парфюмни!

Честити ароматни придобивки на всички, които са получили и такива подаръци!

П.С. Колежката днес е с Alien, запълнила е пространството с него Simple Smile

# 221
За много години! Пожелавам ви много здраве и много нови парфюмни любови!

# 222
  • София
Имам въпрос относно Lira Xerjoff - смятате ли, че е подходящ за точно определена възраст? Или е по-скоро носим от всички възрасти? Понеже чета странни ревюта.

И честита Нова година! Здрави, обичани и щастливи Simple Smile

# 223
ЧНГ! Много нови парфюми и ароматни преживявания!

Влизам с въпрос за Porpora - Tiziana Terenzi https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Porpora-44356.html - хубав ли е и може ли наистина да се сравни с Portrait of a Lady?

# 224
  • на североизток от Рая
Здравейте, парфюмни феи!
Пожелавам ви здраве през новата година, приятни емоции, обич и настроение!

Благодарение на вашите насоки и полезни споделяния, през декември си взех един прекрасен Бушерон и бих казала, че това е Моят парфюм, така ми легна, чееее.... Сега отново идвам с молба за съдействие. Искам да си взема Chloe, но не знам кой вариант да избера - EDT или EDP? Бихте ли ми помогнали? И въобще, има ли съществена разлика в аромата?

Общи условия

Активация на акаунт