Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 805
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Аз бих взела Chloe edp

# 226
  • Пловдив
Имам въпрос относно Lira Xerjoff - смятате ли, че е подходящ за точно определена възраст? Или е по-скоро носим от всички възрасти? Понеже чета странни ревюта.

Според мен е подходящ. Аз го нося и много го харесвам. Онзи ден дъщеря ми (на 11г.) се напръска с него и й стоеше страхотно, но коренно различно от мен. Даже я питах с кой парфюм се е пръскала, защото не мога да го позная, макар да го нося почти всеки ден. На нея й стоеше някак закачливо и много младежки.

# 227
Лирата е разкошен, невероятно хубав парфюм, за всяка възраст, но е толкова тих, че парите които му иска г-н Серджио Момо са срамни.
Нося го и никой не знае, че имам парфюм, мъжът ми трябва да се завира във врата ми за да се наслади. Аз също, а не пестя никога парфюми и го пръскам с лека ръка.
Никого не бих посъветвала да купува този парфюм на реална цена, както направих аз.

# 228
  • на североизток от Рая
Благодаря! И мен повече edP ме влече, но бих искала да чуя дали има съществена разлика между него и edT.

# 229
  • София
И аз, като друга дама на предната страница, търся шлейфова ванилия. Addict е удовлетворяващ, но ми се иска нещо от нишовите. Присъствена ванилия. Имате ли нещо предвид?
Звучи тъжно, че е тих... Пробвах го само на блотер - Lira Xerjoff.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 20:51 от Дения

# 230
  • София
И от мен Честита нова 2019та!

Много щастие, здраве и нови парфюмни открития желая на всички!

Йоан Владимир - мерси за чудесната снимка! Ако има парфюмен рай, може би той ще изглежда точно така Simple Smile

# 231
  • Пловдив
При мен Лирата изобщо не е тих. Непрекъснато го усещам около себе си, дори и на другия ден,а откъдето мина, оставям чудна ароматна следа (според мъжа ми).

# 232
  • София
И аз, като друга дама на предната страница, търся шлейфова ванилия. Addict е удовлетворяващ, но ми се иска нещо от нишовите. Присъствена ванилия. Имате ли нещо предвид?
Звучи тъжно, че е тих... Пробвах го само на блотер - Xerjoff.

От нишовите харесвам много Molinard Secret sucre, наричам го "халвичката ми", много ми е любим. От mainstream марките, бих препоръчала Guerlain Shalimar souffle intense, може би и Jean Paul Gaultier Classique Intense или Essence.

# 233
  • Бургас
Благодаря! И мен повече edP ме влече, но бих искала да чуя дали има съществена разлика между него и edT.
Предполагам питаш за версията от 2009г,аз я усещам по-разводнена,по-свежа,но с доста прилична трайност върху кожата ми,по ефирна е,като цяло нямат големи разлики при мен.Купи си според мен Клое ЕДП,за мен е по-хубавата,по-интензивен и присъствен парфюм е.

# 234
Здравейте момичета! Получих подарък дълго желан от мен Chanel Coco Noir. Много съм притеснена, не го усещам като се напръскам. Надявам се да е от сезона. Успокойте ме, моля ви. Миналата година вместо него по погрешка получих Chanel Coco Mademoissele, не го харесвам, не е моят аромат, но е толкова траен, че ме плени с това. Третият аромат, който харесвам от Chanel е Allure, но наистина незнам какво да очаквам вече и дали да го купувам. Парфюмите са купувани от летището в Рим, така че не са ментета.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 22:03 от mariposa333

# 235
  • Бургас
За съжаление Коко Ноар и при мен е супер нетраен,прибран,тих,преди беше по-траен със сигурност.Пробвай го през пролетта,тук няколко човека споделиха,че и при тях е нетраен,Алюр е супер интензивен/дори и в едт версия/,първо се напръскай с него и тогава го купувай те съветвам аз,хич не е евтин.

# 236
Честита нова година и от мен! Нека е по-добра и успешна за всички!

В понеделник ми пристигна тестерът на Prada luna rossa carbon от -spam292- и не знам какво да правя с него - има различни бач кодове на опаковката и флакона. Ароматът по спомени е идентичен с тествания от мен преди доста време в мола, направих проверка на кода и си излиза датата на производство. Писах до магазина за проблема, не си направиха труда да отговорят. В крайна сметка вероятно ще го задържа, но приключвам с поръчките от слабо познати онлайн магазини.

# 237
  • Sofia
По-добре го върни! Не знам друга причина за различни кодове , освен  менте.

# 238
Интересното е, че и двата кода ми излизат в сайтовете за проверка - съответно септември и декември 2017-та. Laughing

# 239
  • Велико Търново
За много години! Бъдете здрави, усмихнати, щастливи и парфюмно удовлетворени Simple Smile
Аз започнах годината с покупка на 2 аромата - единият е постоянно подновяваният от мен Мон Герлен, а другият - Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Wink сега ще му е студено обаче, за пролетта мисля, че ще стои великолепно. В Парфимо има доста намаления, и се възползвах.

Общи условия

Активация на акаунт