Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 674
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Valentino Donna Noir Absolu ако не бъркам  го пробвах преди Коледа е Сефора в Парадайз.

# 496
Има го и в Сефора The MALL.

# 497
  • София
В Парадайз го няма вече. Всички парфюми на Валентино са намалени и единични бройки там. Сега ще погледна и в мол България и се прибирам...

Мерси, Sysly.

# 498
В Парадайз го няма вече. Всички парфюми на Валентино са намалени и единични бройки там. Сега ще погледна и в мол България и се прибирам...

Мерси, Sysly.
Преди време, когато издирвах моят си Musc Essence, отидох в една от Сефорите и след дълго спорене с една от продавачките, че Уомо НЕ Е Муска, тя ми изцепи: “Валентино не е приоритет за нашия магазин!”
Така че явно това е бил (абсурдният) начин да ми каже, че може и да ги спират...

# 499
Дения, ти днес какво направи парфюмно? bouquet

Ох, ами днес никаква. Когато отидох до магазина на св. Неделя бе затворено. Писах им, работят си, но съм уцелила точно момента на някаква работа...
Цял ден обикалям да търся Valentino Donna Noir Absolu и го няма и ми е криво. Утре ще видим какво ще свърша и взема. Тествах Angelique Noir и мнооого ми харесва и на кожа, и в студеното. Същото важи и за Тонката.
Има го в The Mall, като е намален в момента на 186 лева, ако не се лъжа,

# 500
А Муска колко струва в момента и има ли го в Сефорите?

# 501
Не съм обърнала внимание, ще проверя утре.

# 502
  • София

Имаше го в Дъглас в Парадайз... В Сефора Парадайз го нямаше.

# 503
MissFlor, аз бих ти препоръчала насляпо - the only one d&g. Има и сладост, има и трайност. Не напряга, въпреки интензитета, който си носи...
BrightCrystal, понасяш ли го отровното момиче? На мен засега ми е леко тегав. За кой сезон мислиш, че е подходящ?
Утре си чакам соир пантерката с голямо нетърпение. Фен съм й  какво да се прави. Даже се чудя, че малко се споменава тук.

# 504
  • София

Мерси, Sysly.
Преди време, когато издирвах моят си Musc Essence, отидох в една от Сефорите и след дълго спорене с една от продавачките, че Уомо НЕ Е Муска, тя ми изцепи: “Валентино не е приоритет за нашия магазин!”
Така че явно това е бил (абсурдният) начин да ми каже, че може и да ги спират...

Странно е, защото днес, където и да влизах, имаше по два останали Валентино - в Ринг Мол бяха два в Beauty zone, а в Нотос, заедно с мъжките, около 5. В мол България бяха останали 2 парфюма и изобщо не знаеха за съществуването на този, който търсех. А на въпрос дали ще го внасят, момичето отговори, че според нея не. В Дъглас в Парадайз имаше малко повече разнообразие...

# 505
  • Monaco
Със Скандал имам много интересна случка. Аз харесвам by night, но по погрешка се напръсках с първия и после много ме беше яд, защото хич не ми допада. Нямах търпение да се прибера у дома и да се изкъпя, на входа виждам свекърва ми, която дойде да се порадва на детето и веднага ме попита какъв е този вкусен парфюм, който се носи от мен. Онемях...Толкова хубави парфюми имам за 4 години никога не ми е направила комплимент, а точно с този дето не понасям. Та явно сте прави, че има хубав шлейф.. И мъжът ми го харесва. Така че май ще си купя Scandal by night, ако не ме очарова нещо друго повече, поне свекърва ми да е доволна Grinning

# 506
Цитат
Бихте ли споделили впечатленията си от La panthere soir , доколко прилича на  La Panthere, за кой сезон е подходяща, може ли да се купи насляпо...?

Утре си чакам соир пантерката с голямо нетърпение. Фен съм й  какво да се прави. Даже се чудя, че малко се споменава тук.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 07:02 от bubanka

# 507
Само не казвайте,че спират да внасят Муска и Уда  на Валентино ?!?! ММ ще е бесен.Откакто излезе този Уд не се разделя с него 😜
Някой беше споменал,че Скандала имал фекални нотки ?!?!?Потресаващо-аз май толкова комплименти за парфюм,,колкото за този,не съм получавала😊👌
По отношение на Пантерите...ами не ги харесвам-това е!
Парфюм на деня...Мон Гирлен,едп...ммм ❤

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 07:08 от macadamia

# 508
Утре си чакам соир пантерката с голямо нетърпение. Фен съм й  какво да се прави. Даже се чудя, че малко се споменава тук.

Утре или вдругиден ше я получа. Ще споделя. Пробвах я в мола. Много се доближава до оригиналната версия, но има добавено и нещо сладко, ако мога така да го нарека. Трайността е мисля същата, т.е не повече от 2-3 часа. Но на мен това не ми пречи, пръскам повече и по - често. Много комплименти от мъже съм получавала за него. Тук споменаваха, че е хладен, офисен, но за моите представи, няма нищо такова. Стои близо до кожата и ми е много интимен, без провокативно и животински секси. Все още търся нова такава голяма любов, но уви, не намирам все още. А съм пробвала мноооого парфюми. 
Ако някой тук се сеща за нещо подобно( Денси😘 ) може да ме насочи. Имах голяма парфюмна пауза заради бременост и малко дете, но сега започвам пак с парфюмните престъпления😋

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 07:10 от bubanka

# 509
Парфюмни, един въпрос  Heart Eyes
Не пиша, но чета усилено и трупам мнения.
Не си спомням да е коментирано каква е разликата между Пантерата и Вечерната Пантера. Имам първата, по ваши препоръки, безумно ми харесва, но ми трябваше известно време да опитомявам огромното си желание за поливане с него.  Laughing
Като контрапункт на горния пост, при две напръсквания при мен парфюмът е невероятно стилен и изискан, при три вече е непоносим за два часа поне. Трайността и при две нанасяния е минимум един ден, шлейфът е налице, върху дрехи, шалове и пр. е до следващо изпиране..
Та, мислите ли, че при положение имам оригинала, ми е нужен и другия, наистина ли е по-сладък? Гледам пирамидата, доста по-опростена е..
Благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт