Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 664
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Стана ми любопитно кой е този с циганската миризма.

И на мен, и на мен, моля те, Петяяя! Praynig Mr. Green

# 676
Не съм Петя, ама да си кажа- Rush ми мирише на мен така🙈🙊.
Май не съм писала в новата тема, за която благодаря💐😊! След Chloè, което ми донесе Дядо Коледа, съм в парфюмно затишие. Сигурно защото стоим повече вкъщи с бебо, а вкъщи не се пръскам с нищо заради него, та така. Надникнах в нотино и мернах 5th Avenue на първата страница, та се зачудих дали да не си го подновя🤔😍!

# 677
  • Boston, MA
ani_d страхотно доверие, благодаря ти много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
...
Та какво ви харесва от Si?

Cate Blanchett. От ароматите нищо.

# 678
  • София
Хаха, добро утро, парфюмни! Simple Smile Без да е търсен, ефектът от моите вчерашни писания, е голям. Затова ще напиша все пак кой е парфюма. Ето този:

https://www.fragrantica.com/perfume/Bobbi-Brown/Beach-10456.html

Мисля, че не е особена заплаха за вас, тъй като марката не е особено популярна. Но аз си харесвам разни други неща на Боби Браун и реших, че мога да пробвам и парфюм. На пръв поглед по пирамида няма нищо плашещо - аз обичам флорални, харесвам жасмин, нямам проблем с акватиците, може би малко притеснителна е солта, която по принцип не е моя, аз съм повече с уклон към сладките аромати, но оказва се, че пирамидата е едно, а самата комбинация нещо друго.

Все пак мисля да изчакам до лятото, когато е сезонът на тоя парфюм. Да видим! Може пък и да се държи добре в жеги, но е момента е нещо неописуемо! Simple Smile Не само цигани, ами цигани в претъпкан рейс без климатик през лятото Wink

# 679
Мммм заглеждала съм го насляпо, но не харесвам акватици и съм пропускала. Whistling Whistling Whistling

Получих едно прекрасно количество отливка от Imitation for Woman Amouage. Благодаря! Heart Eyes Бях го тествала и много ми хареса, но да се разносва е друго.
Е, не ги харесвам Амуаж, защото искат да ме разорят.  Wink
Това е божествен касис с озон, силен, крещящ и натрапчив. Остава пред цялото, много сложно развитие на парфюма и се усеща с всеки дъх. Много интересен, специфичен и хубав за мен парфюм. Малко хора ще го харесат, сигурна съм. Аз не нося и не харесвам касис, защото винаги ми мирише на вино, а аз не пия и не харесвам да мириша така, този също мирише, но само от капачката като се вдъхва. На носене не отива във винена нотка и затова ми харесва. Традиционно за марката се усеща и тамян, но след средата и не е силен.
Този парфюм е задължителен за проби за всички парфюмни, които обичат касис и харесват Червеното Гучи, за което писа Ковачева. Не са еднакви в никакъв случай, нито дори много подобни, да не се разочаровате само.
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Absolute- … -Femme-48090.html

# 680
  • Бургас
Ще го видя скоро този Амуаж,Гучито не ми харесва и касис не ми е сред любимите ноти.

# 681
Щях да напиша, че няма да ти хареса въобще този парфюм, но знам, че чакаш проба.

# 682
Пак досаждам за отзиви за Satine на Lalique.

Към написаното вече прекрасно описание на Ковачева искам да добавя, че е много красив в студ и сняг.Heart
Пръскам  И на шала, за да се наслаждавам и на другия ден. Разкошно сладък е, без да е нахален или натрапващ се. Истинско бижу, на всичкото отгоре за без пари.Heart Eyes

# 683
Давайте моля, предложения за новата тема.

Аз попитах дали някой познава този парфюм, но никой не отговори, вероятно не се познава. Може ли някой, който пътува, особено към близкия Изток да го пробва, моля. Казват, че прилича на Черната Орхидея, а за нея не искам да я виждам въобще, въпреки, че имам две версии.
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Nuit-Noor-42134.html

# 684

Към написаното вече прекрасно описание на Ковачева искам да добавя, че е много красив в студ и сняг.Heart
Пръскам  И на шала, за да се наслаждавам и на другия ден. Разкошно сладък е, без да е нахален или натрапващ се. Истинско бижу, на всичкото отгоре за без пари.Heart Eyes

А къде може да се тества (освен да поръчам мостра от Нотино)?
Обожавам розов пипер като нотка, а и при тази цена как да пропусне човек.

# 685

Пръскам  И на шала, за да се наслаждавам и на другия ден. Разкошно сладък е, без да е нахален или натрапващ се. Истинско бижу, на всичкото отгоре за без пари.Heart Eyes

А къде може да се тества (освен да поръчам мостра от Нотино)?
Обожавам розов пипер като нотка, а и при тази цена как да пропусне човек.
Аз си го бях взела от Венера Козметикс, но преди 3-4 години. Не можах да го изпръскам и го размених..

# 686
Maison Francis Kurkdjian A la Rose - да попитам вещите Парфюмни-става ли за поръчка на сляпо и траен ли е за цената си?

# 687
Maison Francis Kurkdjian A la Rose - да попитам вещите Парфюмни-става ли за поръчка на сляпо и траен ли е за цената си?
Не. Разкошен парфюм е, но не и за насляпо и не е силно излъчващ и траен.

# 688
Иска ми се да пробвам нещо на Maison Francis Kurkdjian или на Annick Goutal,защото признавам си ,че не ги познавам,а ми се иска да се запозная с тях и то благодарение на вас Парфюмни дами-та можете ли да ме насочите на кои парфюмни води да си взема мостри,такива,които според вас са лесни за харесване и се харесват от повече хора?Благодаря предварително Flowers Rose  ! и задължително да са трайни-обичам да си усещам парфюма постоянно! Smile

# 689
  • Бургас
Денс,:kissing_heart: ау,момичета какво ми се случи/ а уж нямаше да купувам нищо/ безпаметно влюбена/загубена/ съм в Амуаж Honour!!! Днес съм с него отново да видя какво ще ми извади в студ,този парфюм е очарователен,абсолютно вълшебство,най-красивите гардении плюс момини сълзи,обсебва те от първо пръс.Парфюм за сексапилната жена,това са разбира се мои си асоциации,така го приемам аз.Парфюм за покоряване на мъжки сърца,хаха,парфюм,спиращ ти дъха,заел е мислите ти и докато не го придобиеш не те оставя на мира.На моята кожа има някакво далееечно сходство с Гучи Блуум,следва покупка на бутилка от 100мл!!! Не мога да не прибавя това съвършено магично творение,луксозно и неустоимо сред моите.Макадамиа,парфюмите на Гутал са с ретро акорд поне при мен,вземи си проби,всички са ми трудни на мен и не мога да посоча някой,който би се харесал от всеки,защото такъв парфюм не съществува.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 15:01 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт