Жена Дете Мъж (Домакиня)

• 23 499
  • 692
  •   1
Отговори
# 480
И е написал също, че всяка свободна минута е на компютъра, ма не ми се занимава да го болдвам. Всяка свободна минута, демек, чете форума и пише теми, в които да се оплаква от жена си, вместо да седне да поговори с нея, да изгледат един филм, да пият чаша вино и да си разкажат деня, дет' той много бленува за това.

ПП. Аз кърмя и пия кафе Relaxed Но стана ясно вече, че тя пие чай.
Аз го разбирам в смисъл, че тя го обвинява.
Кукумицинка , някъде е цитирано - че и правел по пет сандвича и вечер е останал един.

# 481
  • София
Всяка свободна минута, демек, чете форума и пише теми, в които да се оплаква от жена си, вместо да седне да поговори с нея, да изгледат един филм, да пият чаша вино и да си разкажат деня, дет' той много бленува за това.
Има 7 публикации. А за филм едва ли има време - чакат готвене и простиране.
Че домакинстването му е чуждо - спор няма, но хората затова се събират - да се свърши онова, което умееш по-добре от другия, респективно и той така.
Като вземе детето - ревяло от него, като не го вземе - пак зле. Е?

# 482
  • София
Така е писал - работи 2 дни по 12 часа дневна смяна, после 2 дни (нощи) нощна смяна по 12 часа и след това има 4 почивни дни. Кой пие кафе, преди да си легне, за да играе игри, ако наистина от работа няма време да се наспи? Вие правите ли го?
Къде прочте думата "игри"? От кога от играенето на игри се печелят пари ....мисли малко?
Цитат
Като се има в предвид че аз когато съм на компютъра отново не заради собственото си удоволствие а пак правя пари...
Ти наясно ли си един електричар колко работа има на компютъра, след като има и частна фирма, в която работи през почивните си дни, ама за да отдите в почивен ден да "направи нещо" трябва да си поръча части и материали и т.н. Разбрахме, че ти такива хора /с такава професия/ нямаш в обкръжението... поне не пиши наизуст.

# 483
И е написал също, че всяка свободна минута е на компютъра, ма не ми се занимава да го болдвам. Всяка свободна минута, демек, чете форума и пише теми, в които да се оплаква от жена си, вместо да седне да поговори с нея, да изгледат един филм, да пият чаша вино и да си разкажат деня, дет' той много бленува за това.

ПП. Аз кърмя и пия кафе Relaxed Но стана ясно вече, че тя пие чай.
Аз го разбирам в смисъл, че тя го обвинява.
Кукумицинка , някъде е цитирано - че и правел по пет сандвича и вечер е останал един.

Да, може, то словоред ли беше...

Афродита, писал е, че играе още в първия си пост. Пък после пише, че пари изкарвал на компа. Освен покерът да му е страничният "бизнес"...

# 484
Съвсем съм наясно колко време отнема да си поръчаш материали по интернет. Ако му отнема повече от час на няколко дни това и да си провери кореспонденцията и фейсбука по работа, значи, че е с някакви интелектуални дефицити, или не знае какви материали точно му трябват. Да не говорим, че едва ли е много разпространено подобно онлайн-пазаруване за типични неща, които ги има навсякъде, след като електротехниците и другите домашни майстори, които съм ползвала, винаги са идвали, поглеждали са за какво става дума и или сами са отивали в най-близкия магазин да купят нужното, след което ми представят касова бележка, или са пращали мен или друг, който е вкъщи и ги е извикал.

# 485
А знаеш ли кое е супер гадно: я, детето си легна, сега ще чистя. Чистиш, и неволно шум буди детето. Честито, имаш недовършено чистене и кисело дете до края на деня. Щеше да е по-продуктивно да си седиш тихичко на дивана.

Да, на такива мързеливички дървени философки като теб им е най-добре да си седят на дивана и да си разтягат локумите. Допреди 70-80 години по селата са гледали средно 5-6 деца едновременно с копаенето на нивата и готвенето. Сега модерните некадърнички не могат и едно да гледат, при това без нива и готвене. Satisfied

Ти не беше ли дървен философ без деца? Аз имам повече деца от прабабите си. А те не са копали на полето, били са в планински села, а дядовците са били провайдъри - овчари.

# 486
  • София
Съвсем съм наясно колко време отнема да си поръчаш материали по интернет. Ако му отнема повече от час на няколко дни това и да си провери кореспонденцията и фейсбука по работа, значи, че е с някакви интелектуални дефицити, или не знае какви материали точно му трябват. Да не говорим, че едва ли е много разпространено подобно онлайн-пазаруване за типични неща, които ги има навсякъде, след като електротехниците и другите домашни майстори, които съм ползвала, винаги са идвали, поглеждали са за какво става дума и или сами са отивали в най-близкия магазин да купят нужното, след което ми представят касова бележка, или са пращали мен или друг, който е вкъщи и ги е извикал.

Айде, стигнахте до материалите и частите, че и време му засичате! doh smile3555
Че и акъл как да работи му даваш........
Задминахте бабите на пейката пред входа. Joy

# 487
И най-важното - поне пари да изкарваше авторът, като се налага да го заобикаля с прахосмукачката и мопа като фикус в саксия, и да му бърше опиканата тоалетна чиния, но не - затънали в бързи кредити заради единични артикули за 2-3-цифрена сума.

# 488
  • София
Спри да се излагаш и да пишеш глупости ..... Laughing  hahaha Joy Joy Joy то и от майстор до майстор има разлика, не всички са "квартални майстори" и поправят само неща, за които стоката е в кварталната бакалия. И идея си нямаш колко и каква работа може да има 1 електричар наистина.

# 489
Аз наистина не мога да си представя какво има да върши един електричар на компютър, което да не може да се разцъка през телефон вече.

Имам си идея колко време и какво отнема да се изкарат пари от компютър...ами с игрички не става.

# 490
Защо през два поста се казва да си гледа детето и да не мрънка жената, като тя не мрънка? Андрешко е пуснал тема, забравяте ли? Той мрънка. Мрънка, хленчи, пени се и лъже.

# 491
Имам идея каква работа, не само на компа, може има електричар, затънал в бързи кредити заради бънджи и почивка отпреди 2 лета. Не ще да се е преработил и на компа, и извън него.

# 492
С тази хаотична авторова мисъл, по-вероятно е жена му да движи какъвто и да е интернет бизнес, отколкото той.

# 493
С тази хаотична авторова мисъл, по-вероятно е жена му да движи какъвто и да е интернет бизнес, отколкото той.
Joy
Трудничко е без пунктуация. Но аз, четейки го, все едно го слушам, а не го чета. Излива се, набрал е , накъсан, безразборен, възмутен.

# 494
Той щом едно въшливо бънджи му е скъпо, представям си на какъв компютър работи - минимум 15 годишен, с изтъркани букви на клавиатурата, счупен на три места дисплей, отдавна мъртва батерия и вързан нон-стоп на зарядно и разбира се - със скорост на настинал охлюв.

Общи условия

Активация на акаунт