Жена Дете Мъж (Домакиня)

• 23 499
  • 692
  •   1
Отговори
# 525
Естествено, че се дават съвети. Форумът е за съвети.
А специално ти, Кукумицинка, си изключително злонамерена и напрегната потребителка. С много грешни мнения с претенции за валидност и истинност. Всеки средно интелигентен мъж или жена може да прочете достатъчно и сигурни източници, ако се интересува от грижа за детето си.
Акъли от анонимни потребителки с нервен наклон слабо ме вълнуват.
Моят съвет – концентрирай енергията си в нещо градивно за себе си и семейството си. Злобата и лошата енергия са деструктивни и не водят до нищо добро. Това мога да дам като съвет и на жената на Автора, която е вегетарианка и кърми. Ами... кой разбрал, разбрал. Юруш на гуглата.

П.П. Какъв паяк, какви пет лева. При мен това е било преди 15 години. Детето ми в момента е прекрасно младо момиче.Simple Smile Това злобата ще ви довърши някои, ей.

Ама защо си мислиш, че останалите искат акъл и съвети от анонимни и лъжливи потребителки като като теб? Я се виж какво съчинение направи за описваната от автора на темата жена, която явно живее доста свито и мизерно, ама ти я изкара принцеска. Мислиш ли, че има някаква връзка с реала подобна картинка? И че ще има някаква положителна разлика, ако яде някоя сурогатна кайма или евтин колбас, вместо да е вегетарианка в тяхното положение?

# 526
Пак да попитам какво означава "провайднат", защото и в гугъл  не намирам значението на думата Laughing
Осигуряван, на издръжка Simple Smile

# 527
Пак да попитам какво означава "провайднат", защото и в гугъл  не намирам значението на думата Laughing
Simple Smile Продължение на темата за провайдърите – мъже, които осигуряват семейството си, демек бачкат за много пара, а жените гледат децата и въртят къщата.

# 528
  • Fort Worth, TX
Да има достъп до интернет, за да може да пише в бг-мамма.
Идва от provide-доставям , осигурявам, обезпечавам
провайдър-доствчикаa
провайднът  -няма такава дума би трябвало да е провайдед

# 529
Simple Smile Продължение на темата за провайдърите – мъже, които осигуряват семейството си, демек бачкат за много пара, а жените гледат децата и въртят къщата.

Е те жените на провайдърите и това не правят! Тези мъже много са се минали значи. Изпълняват си своята част от сделката, но отсрещната страна е некоректна. Нито деца гледа, нито върти нещо освен гъза си, както се вижда в темата.

Едно единствено дете вече им е непосилно за гледане и окапват от "гледане" като презрели домати в жегата, а къщата не пипват.

Съветвам провайдърите на тези лесно заменяеми и некоректни търговски партньори да прекратят бизнес отношенията с тях.

# 530
Ами да работи 15 поне, че да те вземе най-накрая. На колко години стана, че още с МП са постовете ...

JoyJoy
Сега стана ясно защо е тази завист към неработещите провайдвани жени. Тя сигурно си къса з@дника от работа, ама пак няма кой да я вземе...и освен да се фръцка с високата заплата на приятеля, друго не и остава. Да, животът е несправедлив...
Мързеланката, дето храчи по свекърва си-благодетелка и мъжа-портфейл, се обади пак. Ама чакаше някой друг да почне, че сама не може да се сети. Мацко, не те знам от коя убита деревня си излязла такава злобна, ама ти си в зависимата позиция от години, не аз.

Инак, Салсиша, в една друга тема писах, ако помня добре - 2 год опознаване, преди да се почне бебеправенето. В момента, за разлика от чакащата на чужд портфейл мацка, живея и се издържам сама. Пак за разлика от мацката, не съм живяла години в дома на свекърва си, дето инак я мразя от дън душа, нали, и затова я заливам с помия, ама зад гърба й.
И е МП, защото е от само половин година. Не съм от ония маймунки, дето се мятат от един осигуряващ на друг, сакън да не останат гладни, боси и на улицата.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 07:42 от Анонимен

# 531
А с Пържолан какво стана?

# 532
Провайдван е безработен индивид, който предлага нещо срещу храна, подслон и платени сметки, включително за Интернет, за да пише мъдрости във форума.

# 533
Чий е бил Пържолана , моля да си признае Blush
А по темата, аз наистина се притесних за автора- или събира багажерите, или е на работа , или прави сандвичи, или дундурка детето , защото мис мама се къпе.
Къде е този човек ?

# 534

Инак, Салсиша, в една друга тема писах, ако помня добре - 2 год опознаване, преди да се почне бебеправенето. В момента, за разлика от чакащата на чужд портфейл мацка, живея и се издържам сама. Пак за разлика от мацката, не съм живяла години в дома на свекърва си, дето инак я мразя от дън душа, нали, и затова я заливам с помия, ама зад гърба й.

И е МП, защото е от само половин година. Не съм от ония маймунки, дето се мятат от осигуряващ на друг, сакън да не останат гладни, боси и на улицата.

А защо, Галке?! За какво ти е тоя, като живееш сама, издържаш се сама, пък уж пари изкарвал? Стиснат и нерешителен. То гладна и боса, нормална жена трудно ще остане, ама половин година, поне да се бяхте събрали ... виждам, че ти промива мозъка много усърдно, забелязва се, да вземеш да го разкараш те съветвам аз съвсем искрено.

2 години опознаване ... то аз го опознах за два поста, не те знам ти какво ново се надяваш да откриеш след половин година.

# 535
Не се надявам да открия нищо. Шубе ме е да си дам свободата. Особено с тия теми, почва да ме хваща шубе да не съм и аз от тия, како Сийке.
П. П. Промиване на мозъка в какъв смисъл?

# 536
Салшиша, кефиш Simple Smile

Гал, защо е необходимо да си даваш свободата? Това не са окови и доживотен затвор. Ужас Simple Smile

# 537
То човек ако чете бгмамма, само философ може да стане, друго- не Joy
Гал е много млаадо момиче, но с професия, няма да разчита да я поддържа електротехник, какво я захапахте. Тя има потенциал и ще се справи.

# 538
То човек ако чете бгмамма, само философ може да стане, друго- не Joy
Аха, амчи как иначе?
 Аз изчетох темата наведнъж и ако си като типичния бг татко то ще разбираш от деца, болести, хомеопатия, пазари, бизнес, инвестиции, психология, медицина, че и от работата на електричарите. Изобщо чичо Тричко знае всичко е патент. Всеки ден научавам някоя нова мъдрост тук..

# 539
Гал, защо е необходимо да си даваш свободата? Това не са окови и доживотен затвор. Ужас Simple Smile
Не са окови. Лесно се свиква да знаеш, че има кой да те подкрепи при материална издънка и аз не правя изключение. Обаче пък не искам да ставам поредната, която е виснала на врата на някого на 3тия месец, сакън да не отърве тоя влак, а след още година да се чудя дали да не отворя тема как не се разбираме.

Общи условия

Активация на акаунт