Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ами то с тоя опият....

# 571
Биопсията ми при Стаменов беше най- болезненото нещо което съм изпитвала. Дано промивката да е по-поносима като усещане. За контролната биопсия не искам да мисля сега. И дано всико това да има някаква полза. Иначе не виждам смисъл

# 572
Аз ще правя ПРП и се натисках за без упойка, но ме отсвириха директно Joy

# 573
  • София
Така се дрогирах сутринта, че се хилих като зелка и всички се смяха с мен...А не знам Паратрамола ли ме обезболи или Чапанова има лека ръка, но почти нищо не усетих. Толкова ми е розово, че ми идваше да нацелувам всички в клиниката😂
Благодаря момичета, че споделихте!

Шакира, колко хапченца от паратрамола взе, че да се подготвя и аз за другата седмица Smile

# 574
2 хапчета взех. Но да ти кажа хич не ми е добре. След като излязох от клиниката по път за вкъщи ми става лошо, а вкъщи вече съвсем зле ми стана. Повръща ми се, не мога да стана от леглото. А детето само се гледа...Направо ми се реве..Насила станах да я нахраня и сега да заспи, че и аз да се наспя..Не взимайте повече от едно. По-зле съм отколкото след упойка.

# 575
  • София
2 хапчета взех. Но да ти кажа хич не ми е добре. След като излязох от клиниката по път за вкъщи ми става лошо, а вкъщи вече съвсем зле ми стана. Повръща ми се, не мога да стана от леглото. А детето само се гледа...Направо ми се реве..Насила станах да я нахраня и сега да заспи, че и аз да се наспя..Не взимайте повече от едно. По-зле съм отколкото след упойка.

Благодаря ти, ще го имам предвид. Пожелавам ти бързо възстановяване Simple Smile

# 576
Здравейте, момичета! Записвам се в темата. От съвсем скоро и аз съм в Надежда, след като се преместихме от друга клиника. За сега впечатленията ми са чудесни като изключим дългото висене пред кабинетите.
Правих биопсия при Стаменов преди седмица. След колко време излиза резултата и как ще разбера какъв е? Не ми дадоха онлайн достъп. А иначе за самото усещане, боля силно за кратко, но след като приключи процедурата, все едно нищо не е било, не съм вземала обезболяващи.

# 577
Ще ви се обадят. Стават след около две седмици.

# 578

Кристи, извинявай за невежеството, но какво е ПРИ?

# 579

https://medicina.nauka.bg/broij4/%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BC%D0%B5 … %87%D0%BD%D0%B8-2

# 580
Може ли да споделите повече за тази процедура в Надежда .......

# 581
  • Sofia
Аз правих ПРП по време на пункция.Сутринта ми взеха кръв.Отидох за пункция и след като извадиха Я,са направили и инжекцията.Искаха задължително да е с упойка,защото се боде директно яйчника.Ще видим др.месец дали е дала резултат и дали сме успели да „събудим” яйчника.

# 582
Аз правих ПРП по време на пункция.Сутринта ми взеха кръв.Отидох за пункция и след като извадиха Я,са направили и инжекцията.Искаха задължително да е с упойка,защото се боде директно яйчника.Ще видим др.месец дали е дала резултат и дали сме успели да „събудим” яйчника.
Ако не ви притеснявам може ли да споделите цената.

# 583

https://medicina.nauka.bg/broij4/%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BC%D0%B5 … %87%D0%BD%D0%B8-2
За съжаление линка не се отваря 😕

# 584
На мен ми се отваря. Ако искаш напиши в google това заглавие и ще ти излезе като първа статия:
Нов метод за „подмладяване” на яйчниците
На мен ми е интересно дали има пациентка, която го е приложила и е извадила хубави яйцеклетки, които са се оплодили успешно.

Общи условия

Активация на акаунт