Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 597
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Напълно възможно ...
При мен след прием точно 12 дни,от 3.5 беше паднало на 1.02,така че случай всякакви.
Явно..Супер даже.

# 376
Здравейте , записвам се и аз тук ! Blush

# 377
Напълно възможно ...
При мен след прием точно 12 дни,от 3.5 беше паднало на 1.02,така че случай всякакви.
А продължихте ли с хапчетата? И до кога?

# 378
Момичета имам нужда от Вашия съвет! Аз съм пациентка на др Стаменов от 2017г. До момента имаме 3 опита, които за съжаление завършиха с неуспех! При нас проблема е в завишени НК клетки.
Последния ЗЕТ беше на 11 ноември, като октомври ми поставиха блокираща ижекция. На 28.11 цикъла ми дойде и от тогава до настоящия момент / вече 58 дни /  нямам цикъл Disappointed Relieved Звънях на спешния тел. в клиниката и ми казаха , че е нормално и да не се притеснявам. Някой от Вас изпадал ли е в такава ситуация?

# 379
  • София
нормално е втория цикъл след блокираща инжекция да закъснее много.
аз си чакам например от 60 до 90 дни/имам няколко блокиращи инжекции/.
просто изчакай.

# 380
Напълно възможно ...
А продължихте ли с хапчетата? И до кога?

Продължих ги,но след това имах бременност и тсх 9.5,смених дозата и падна на 2.4 . Сега не знам колко е

# 381
нормално е втория цикъл след блокираща инжекция да закъснее много.
аз си чакам например от 60 до 90 дни/имам няколко блокиращи инжекции/.
просто изчакай.

Благодаря 😊

# 382
Момичета имам нужда от Вашия съвет! Аз съм пациентка на др Стаменов от 2017г. До момента имаме 3 опита, които за съжаление завършиха с неуспех! При нас проблема е в завишени НК клетки.
Последния ЗЕТ беше на 11 ноември, като октомври ми поставиха блокираща ижекция. На 28.11 цикъла ми дойде и от тогава до настоящия момент / вече 58 дни /  нямам цикъл Disappointed Relieved Звънях на спешния тел. в клиниката и ми казаха , че е нормално и да не се притеснявам. Някой от Вас изпадал ли е в такава ситуация?
Да, и аз имах същите притеснения, нормално е. На мен ми дойде,мисля, на 58-ия ден!

# 383
Благодаря ! Blush Явно е нормално, но аз се шашнах много ... може би защото от известно време имам  и едни горещи вълни , които ме обливат. До сега не съм ги имала , а мисля че ми е рано за менопауза - на 33г. съм Thinking

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 11:42 от Lina19

# 384
  • София
И горещине вълни са от блокиращата. Тя имитира менопауза.

# 385
Блягодаря ! Blush Явно е нормално, но аз се шашнах много ... може би защото от известно време имам  и едни горещи вълни , които ме обливат. До сега не съм ги имала , а мисля че ми е рано за менопауза - на 33г. съм Thinking
И аз имах горещи вълни и го отдадох на хормоналните препарати. На 42 съм,но сега 7-ми месец след блокиращата инжекция нямам такива вълни Simple Smile. Най-лошото обаче на блокиращите инжекции е покачването на FSH Sad след неуспешния опит. При мен от 4 се покачи на 10 Sad....

# 386
От понеделник обявяват грипна епидемия в София. Знаете ли дали ще спрат хистероскопиите в болницата?

# 387
  • София
От понеделник обявяват грипна епидемия в София. Знаете ли дали ще спрат хистероскопиите в болницата?

На страницата на болницата днес са качили следната информация:

Цитат
Уважаеми пациенти и посетители на болница „Надежда“,

Със заповед на директора на Столична регионална здравна инспекция от 28 януари 2019 г. до до 04 февруари 2019 г. включително, на територията на област София-град е обявявeна грипна епидемия.

В тази връзка и с цел предприемане на противоепидемични мерки в нашето лечебно заведение се преустановява работата на кабинети Женска консултация, спират се плановите операции (тези с неотложен и спешен порядък ще бъдат извършвани), преустановяват се свижданията във всички болнични отделения.

Посочените ограничения за работата на кабинетите и посещенията в МБАЛ „Надежда“ ще бъдат в сила до официалната отмяна на грипната епидемия, за което ще ви уведомим своевременно.

https://www.nadezhda.bg/novini/ogranicheniya-v-rabotata-na-mbal- … a-epidemiya--517/

Все пак е най-добре, ако успеете да се свържете с боницата и оттам да кажат. Аз се опитвам да се свържа с тях във връзка с обикновен преглед за проследяване другата седмица, но за сега без успех Simple Smile

# 388

Днес в 11 звънях на информация но ми казаха че не знаят нищо, във вторник  съм на хистероскопия, сега звъня но не мога да се свържа.

# 389
Здравейте, препоръчайте клиника в която да направим контролна спермограма на мъжа ми. Последните години сме правили само в Надежда и ми се иска да видим и на друго място как са нещата. Владимиров? Щерев?

Общи условия

Активация на акаунт