Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
На мен ми се отваря. Ако искаш напиши в google това заглавие и ще ти излезе като първа статия:
Нов метод за „подмладяване” на яйчниците
На мен ми е интересно дали има пациентка, която го е приложила и е извадила хубави яйцеклетки, които са се оплодили успешно.

И мен това ме интересува. Доколкото знам го прилагат поне от година, вече трябва да има отзиви.

# 586
  • София
Аз ще правя ПРП и се натисках за без упойка, но ме отсвириха директно Joy

Кристи,на теб в яйчниците ли ще е ПРП или в матката.
На някой правена ли му е процедурата и да има реален ефект за подобряване на лигавицата?

# 587
  • Sofia

[/quote]
 Ако не ви притеснявам може ли да споделите цената.
[/quote]
350 лв

# 588
В яйчниците ще ме бодат. Далеч съм от менопауза уж засега, но не отговарям на стимулации изобщо, а нерви/време за ЕЦ нямам вече. Затова ще го пробваме за 2-3 месеца, пък да видим...

# 589
В яйчниците ще ме бодат. Далеч съм от менопауза уж засега, но не отговарям на стимулации изобщо, а нерви/време за ЕЦ нямам вече. Затова ще го пробваме за 2-3 месеца, пък да видим...
Cristi, аз също сериозно обмислям тази процедура с д-р Цветков; те се съгласиха да ми я направят в яйчниците. Не знам дали той или д-р Стаменов ще я прави. На теб кой? И казваш за 2-3 месеца. Аз бях с впечатлението, че се прави веднъж.

ДО ВСИЧКИ ЖЕНИ ПОД 37 ГОДИНИ В МЕНОПАУЗА
Клиниката IVI във Валенсия прави тази процедура (PRP в яйчниците) екпериментално.
Аз не отговарям на тези условия, но това е страхотен шанс за тези, които отговарят. За повече информация, директно се свържете с тях.

# 590
Cristi, аз също сериозно обмислям тази процедура с д-р Цветков; те се съгласиха да ми я направят в яйчниците. Не знам дали той или д-р Стаменов ще я прави. На теб кой? И казваш за 2-3 месеца. Аз бях с впечатлението, че се прави веднъж.
При мен ще е Стаменов, но той ми е и лекуващия лекар.

# 591

При мен ще е Стаменов, но той ми е и лекуващия лекар.

И повече от веднъж ли ще я правите, че казваш “2-3 месеца”?

# 592
Така говорихме.

# 593
Искам да успокоя всички от вас, на които им предстои биопсия или промивка, при д-р Чапанова. Момичета, въобще не е страшно! Д-р Чапанова е толкова внимателна, че всичко свършва за секунди. След двете процедури, също няма никаква болка, просто има леко неприятно усещане, което минава много бързо Simple Smile

# 594
Има ли дами с успешни бремености след ендометриална биопсия и последвало лечение

# 595
  • София
Аз ще правя ПРП и се натисках за без упойка, но ме отсвириха директно Joy

Кристи,на теб в яйчниците ли ще е ПРП или в матката.
На някой правена ли му е процедурата и да има реален ефект за подобряване на лигавицата?

На мен са ми правили в матката в друга болница - Щерев. Понеже още беше експериментално и нещо не си паснахме с професора беше еднократно - правиха ми го заради проблем с лигавицата. Веднага след процедурата смених клиниката с Надежда и там д-р Персенска каза, че не вижда проблем с лигавицата - т.е аз го отдавам на това, че може би процедурата е дала резултат. Правена ми е септември 2017 г.

# 596
  • Sofia

[/quote]
Успех! Стискам палци!!
Кой Ви направи процедурата? Аз я обсъждам много сериозно с д-р Цветков. Каза ми, че още даже нямат данни колко успешно я прилагат защото е толкова нова.
[/quote]
На мен др.Стаменов ми я прави.Не знам още дали ще има ефект,но при мен десния яйчник отдавна не функционира.Ще видим този месец дали ще е подействала инжекцията.

# 597
Здравейте, момичета! Намерих нещо интересно в сайта на НЗОК :
ИЗСЛЕДВАНИЯ
 от: Х     Дата: 06.02.2019 12:05:02   
Здравейте,искам да попитам,дали следните изследвания се поемат от НЗОК и дали личния ми лекар може да ми издаде направление за тях:
HIV
Хепатит В
Хепатит С
Сифилис
Микробиология на еякулат
Отговор от НЗОК     Дата: 06.02.2019 16:51:57
Уважаема г-жо Х,
НЗОК заплаща изследването „Серологично изследване за HIV ½ антитела“ (с код 05.01) от пакет „Вирусология“. Направление за медико-диагностична дейност (бл. МЗ-НЗОК № 4) може да издаде както общопрактикуващият (личният лекар), така и лекар специалист.
НЗОК заплаща „Серологично изследване на HBsAg на хепатитен В вирус“ (с код 05.05), „Серологично изследване на антитела срещу хепатитен C вирус“ (с код 05.06) и „Серологично изследване на anti-HBcIgM антитела и HBeAg на хепатитен В вирус“ (с код 05.07) от пакет „Вирусология“. Те се назначават както от общопрактикуващ лекар, така и от специалист.
НЗОК заплаща и за „Серологично изследване за първичен и латентен сифилис (RPR или ELISA или VDRL или TPHA или FTA-ABs)“ (с код 02.07) от пакет „Клинична микробиология“. То може да се назначи както от личния лекар, така и от специалист.
НЗОК заплаща изследването на материал от мъжка/женска генитална система – директна микроскопия/препарат по Грам, култивиране и доказване на N. gonorrhoeae, Streptococcus beta-haemolyticus, Staphylococcus, Enterobacteriaceae и други Грам (-) бактерии, Гъбички (C. albicans) и др. (с код 02.14) от пакет „Клинична микробиология“, което се извършва с „Направление за медико-диагностична дейност” (бланка МЗ-НЗОК № 4), издадено от лекар, сключил договор с НЗОК. Лабораторията също трябва да има договор с НЗОК.
Затвори

# 598
Момичета, при правена биопсия чакате ли да ви излязат резултатите и тогава да правите ЗЕТ? Защото не ми се искаше да губя и този месец.. но май няма как..

# 599
Чака се, защото може да се наложи лечение преди ЗЕТ. Поне при мен ще има такова

Общи условия

Активация на акаунт