Раздялата (моля за съвет).

• 14 508
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
За да имаш здрави отношения трябва да работиш със детските ти травми и отношенията ти със твоите родители. Всички проблеми във нашият живот идват от нашите родители и отношенията ни със тях. Книгата ми Родителска Благословия е посветена на лекуване и подобряване на отношенията между мъж и жена и дете и родители.  Аз използвам метода фамилни констелации да помагам на хората да подобрят и излекуват връзките и живота си.

# 76
Здравейте!
За първи път пиша тук,търсих теми сходни с моя проблем!
Разбита съм на хиляди парчета,болката е неописуема!Никога не съм мислела че на тази възрст ще ми се случи нещо подобно и ще обичам до лудост!😢😢😢
Всичко започна преди половин година на шега.От моя страна на майтап от негова постоянни обаждания и писания.Нямаше момент в който да не ме потърси или да ве се поинтересува как съм и т.нУсещах опора,загриженост..Имам дете от предишна връзка и той знаеше.Дори за детето разпитваше често…в последствие аз се влюбих усещах го и от него по прегръдките целувките и държанието!Така и не го запознах с детето!Той започна да идва вкъщи,имаше моменти в които просто спяхме гушнати.Чувствах се спокойна.До преди 2,3седмици…
Прекара цяла седмица в нас и след това всичко се промени!Неговите родители не знаят за нас.
Обажданията се разредиха писаниците също.При зъпрос какво става ми казваше че вс е наред и съм филмарка!
Проведохме тежък разговор в който ми заяви че не може да живее цял живот с мисълта за дете от др мъж.Било му добре,спокоен с мен,като жена също съм го привличала,но цялата му фамилия и родители щели да му обърнат гръб.Не можел да ми каже край но не можел и да продължи.Бил на кръстопът и незнаел какво да направи.Казах му че няма чувства а той ми отвърна”от къде знам че няма”и че е свикнал с мен!
Няколко дни по късно говорихме няколко пъти в рамките на един ден,каза че приключваме че не може да преглътне тази мисъл за детето ми!Каза ми че не му е лесно но трябва защото после ще ни бъде по трудно.Попитах го дали чувства нещо към мен и ми каза да не го питам,след това ми отговори да симпатии ,нямам чувства,но не вярвам че не чувства нищо.Два дни преди това ми обяснява че не знае какво да направи и после нямам чувства.Не било само секс всичко наистина се чувствал добре с мен!Не искал да ме вижда тъжна,не искал са страдам..😭😭😭Мислите ли че наистина не чувства нищо към мен.От тогава не сме ке и засичали,избягва да ме вижда ,не иска!
Искам да се събера,а не знам как,всичко ми напомня за него!Не мога да се контролирам,страх ме е от себе се!Моля ви помогнете😭😭искам да ми мине!

# 77
  • София
Ще мине, но трябва време. Трябва и ти да осъзнаеш, че нямаш бъдеще с човек, който не приема детето ти, а това е негово право.
Направил е опит да приеме ситуацията, но не е успял и ти няма какво да направиш по въпроса.
Изплачи си мъката. Дай си кратно време, в което да страдаш. Но точно определено време! И просто трябва да загърбиш този човек. Приюти хубавите спомени и изгони лошите.

# 78
Ще ти мине бързо, просто си дай време. 6 месеца не са кой знае колко, не сте се и опознали даже за толкова. А и спомените, от които не можеш да се отърсиш, също са напудрени - само романтика, без детето... това не е реалният живот, ежедневието е друго нещо. Не го търси, поплачи си, пострадай и ще се отърсиш постепенно.

# 79
Много добре, че се е отказал още в началото, не ти трябва такъв тип мъж. Преценил си е човека, че не иска излишни усложнения. Мъже - много. Ще срещнеш друг, за когото детето ти няма да е никакъв проблем.

# 80
Според мен има чувства, но иска да ги подтисне, защото другото е по-силно от него. А другото е страха от родителите му, че ще му стъжнат живота, че се е събрал с жена с дете.
Май е по-добре, че сте се разделили, защото явно неговите родители щяха да ти стъжнат и твоя живот, дори без да искат да те опознаят. Освен това и той не е достатъчно осъзнат, за да се бори с техните.
Също, според мен, е по-добре в бъдеще да избираш мъж за партньор, който е разведен и също има дете/деца.

# 81
Мъж, който има страх от родители, не виждам въобще защо и как е тръгнал да гради връзка. Това си е негово решение, добре е, че не е мотал жената дълго време.

# 82
  • София
Чакай, чакай, да видя дали съм разбрала:
Мъж на n-брой години има страх, че родителите му няма да приемат връзка с жена, която има дете.
Моля те, иди купи една кутия бонбони и почерпи, че си се отървала от... това...
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 83
Аз също се надявам и мисля че все пак чувства нещо,човек който не изпитва нищо не би ми се обяснявал знам!Искам да знам че и той изживява раздялата по някакъв начин и не му е все тая за случващото се!А аз ще продължа!

# 84
Не всички мъже биха приели жена с дете от друг. Просто факт, сега че всички тук са ги взели с по 2-3 деца и всичко им е 6 е друг въпрос. Не се отчайвай, прежали го и продължи напред, като по-добре си търси някой разведен с дете. При ергените това би било проблем в много случаи, дори в началото да не е, по-късно както в твоя случай започва да излиза.

# 85
Нищо не ти е обяснявал сам, просто се е дистанцирал.  Обясненията са след твоите настоявания. И не,  не чувства, ако чувстваше,  никой не може да го спре. Това с мама и тате не дават, е не причина, а следствие от желанието му да приключи. Особено грозно и недостойно от негова страна е да изтъква и детето като причина. Нито дете,  нито родители са виновни,  просто е изстинал,  ако въобще е бил влюбен. Големи бели птици сме жените,  като мислим, че мъжете възприемат и изразяват еднакво с нас отношенията.  Харесвало му е да бъде с теб, бил е, омръзнало му е.  Чувства няма. Как да го преодолееш? Ами ядосай му се, че хейти най-милото и ценно за теб същество.

# 86
  • София
Нищо не ти е обяснявал сам, просто се е дистанцирал.  Обясненията са след твоите настоявания. И не,  не чувства, ако чувстваше,  никой не може да го спре. Това с мама и тате не дават, е не причина, а следствие от желанието му да приключи. Особено грозно и недостойно от негова страна е да изтъква и детето като причина. Нито дете,  нито родители са виновни,  просто е изстинал,  ако въобще е бил влюбен. Големи бели птици сме жените,  като мислим, че мъжете възприемат и изразяват еднакво с нас отношенията.  Харесвало му е да бъде с теб, бил е, омръзнало му е.  Чувства няма. Как да го преодолееш? Ами ядосай му се, че хейти най-милото и ценно за теб същество.

Принципно е възможно, но не бъди толкова сигурна. Има адски много семейства с остарели разбирания и мъже, които са възпитани да слушкат. И ако е така комбинацията...
Иначе си права - ако един мъж е истински такъв и обича, нито родители, нито който и да било може да го спре!

# 87
Той е от турски произход!

# 88
Не изключвам родителите да са такива, просто първопричината не са те, а неговото отношение към нея.
Леле,  ако са такива, на нейно място аз бих скъсала. Животът ѝ ще се превърне в ужас без край и бързо ще отлетят пеперудите.
Да, сега прочетох,  произходът предполага такива взаимоотношения.

# 89
Да почерпиш, че си се отървала навреме!

Общи условия

Активация на акаунт