Бъдещата свекърва / снаха, зет, тъща/ - нагласи и очаквания

• 58 771
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 065
Не е далеко от истината майка ти. Освен това е създал комунизма,  цяло едно стадо скотове, параноици, доносници, мизерници, скъперници, неграмотници, страхливци, корумпирани, корумпиращи, захабени, запуснати човекоподобни ...

# 1 066
Ние празнувахме. Подаръците винаги съм получавала на Коледа. Кръстена съм като бебе, преди 80-та година.
За разлика от това май нямам гадже, което да знаеше кога е Бъдни Вечер, кога Коледа и кога се дават подаръци. Девер ми още казва 'дядо Мраз'.
Скрит текст:
*От гореизброените най-са ми любими доносниците. Продължава да е пълно с такива, ама - така са ги учили мамите им.
Салсиша, създал, ама - колко години минаха бе, 25, не се ли изкорениха ... леле, какви 25, 30 години стават тази година.

# 1 067
Аз да си призная, множко ми идват накуп всичките християнски и астрономически празници.
То като се започне от 20 декември с данданиите, та ей го- сега пък именици, цял месец народът лапа и кърка като държан на свинска опашка.
Уважавам християнските празници, но те имат своя смисъл и са свързани с постите. Ако тук пък се намират в този форум поне десет дами, които да са постили, нека после -Бъдни вечер, Коледа, да си ги празнуват от душа. Макар, че БВ не е празник.
Дали комунизмът е унищожил точно традициите, да - съглсна съм, че е доунищожил каквито зародиши са покълнали.
Но и сега ролята на църквата в държавата никаква я няма и за това никой не ни е виновен.

# 1 068
Няма, няма, колко да я няма, цял месец пазаруване.
Чак сега мирясаха.
То не беше ли Коледно това пазаруване?

# 1 069
Какво общо има християнството и астрономията Тайс?

# 1 070
  • Paris, France
Какво общо има християнството и астрономията Тайс?

Годишния кръговрат

# 1 071
Годишния кръговрат е един и същ за всички соц тьотки. Нова година, 8ми март, 1ви Юни, някъде "на море" - бунгало и газов котлон, първия учебен ден ... и пак Нова година. Това е кръговрата на соц лельобабичката, около 60 годишна в момента ...

# 1 072
Грамотността е морално - етична категория, тя не е свързана единствено с формалния начин на изразяване, а е начин на мислене. Школуване, социален кръг, обществено приемливо поведение.
Салсиша, не обобщавай за котлоните и къмпинзите Joy
Тьотките около 60-те, много се развиха в прехода. Зависи коя колко е адаптивна.
А тази категория, която описваш, направо като ортодокс ми идва. Няма подобна масовка.

# 1 073
Годишния кръговрат е един и същ за всички соц тьотки. Нова година, 8ми март, 1ви Юни, някъде "на море" - бунгало и газов котлон, първия учебен ден ... и пак Нова година. Това е кръговрата на соц лельобабичката, около 60 годишна в момента ...

Ужасно самонадеяно, тесногръдо и грозно - напоследък децата ти стапят лагерите сигурно и навън вали ли, вали.

# 1 074
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Не знам, не знам ... Тези описаните къмто 1989 са били 30-годишни, та по-голямата част от съзнателният си живот са прекарали в "демокрация" Simple Smile Откъде тогава описания соцкръговрат?
30 години минаха от 10 ноември ... още 10-тина и съвсем няма да може соц-а да ни е оправдание за всичко!

# 1 075
Който не  е бил съвременник на тези събития, може само исторически да прави хронолигии. Ето, при мен - мм викаше "Бутнахме Тиранина", майка ми казваше "Как можеш да ми внушиш , че животът ми е грешка, когато аз съм била бригадир в Димитровград" , баща ми- историкът- беше умерен и каза да не се екзалтираме, свеката плю света, но тя не можеше да си развива частното преди това, свекърът намилаше , че сега с много труд и любоФ към земята / как да я имаме/ , ще станем богати. Еми добре, че бяхме изучени / аз не  съвсем/ , с необходими професии, че в новите времена да оцелеем. И не само. Нашите са ме водили на море в квартири, не зная какво е да си на газов котлон в къмпинг. Но в момента това е избор на много еко-млади / оле, може и такава снаха да додИ/.
Познавам такова момиче на 25, дъщеря на приятелка , еми ужас е- купи си къща в Родопите, надалече от инфрасктуктура, и гледа там кокошки. Готви на сач , а около нея природа със зверове. Е, дали е там постоянно ?
Премести кокошките да ги гледа дядо и. Сигурно той си мечтае за къмпинг и палатка Joy
Ама нали- внуците са любимци, дай да им насърчаваме хобитата .

# 1 076
Абстрахирайки се от грубия език,мога ли да попитам какъв е Вашият годишен кръговрат?

# 1 077
  • София - Варна

В главата ми изникнаха сцени от "Баш майсторът на море". Не знам защо, такава асоциация ми докара горното твърдение.

# 1 078
Абстрахирайки се от грубия език,мога ли да попитам какъв е Вашият годишен кръговрат?

Всеки ден ненавиждам свекърва си. Скучна работа.

# 1 079
Хапни един сникърс, Наденичке.... не си ти, когато си гладна.

Общи условия

Активация на акаунт