И още има жена?
Но доброто опознаване, сблъскването с различни страни от характера на даден човек, различни ситуации, конфликти и т.н променят нещата. А и като гадже, рядко те бърка какво мисли и прави майка му на възлюбения, защото просто не те касае лично. Но когато станете семейство, нещата вече изглеждат по друг начин. Та за съпоставка, много по- симпатична ми беше, когато задочно си пращахме поздрави през сина й. 
А мисля, че майката се е ядосала повече, че е разбрала с каква "снаха" си има работа, а не толкова затова, че са скрили истината от нея - в крайна сметка са си признали..Ако наистина не й пукаше, щеше да се изсмее на случката и да каже нещо от рода на "и без това смятах да се отърва от тази чаша"... 

А мисля, че майката се е ядосала повече, че е разбрала с каква "снаха" си има работа, а не толкова затова, че са скрили истината от нея - в крайна сметка са си признали..Ако наистина не й пукаше, щеше да се изсмее на случката и да каже нещо от рода на "и без това смятах да се отърва от тази чаша"...
)Препоръчани теми