Има ли вероятност за бременност

• 1 220
  • 14
  •   1
Отговори
Със приятеля ми правихме секс точно в деня на овулацията ми но беше с презерватив но сега чакам да ми дойде тези дни но се притеснявам защото съм си паник атака днеска си направих тест уж да се успокоя ноо като започна пак да мисля направо ужас дали ще ми дойде или няма да ми дойде моля ви ако може за отговор дали има повод за притеснения все още също така забравих да добавя че свършването не беше в мен но аз се притеснявам пак да безмислено е да се притеснявам ноо

# 1
Не. Няма вероятност за бременност.
Но ако всеки месец този страх е налице, въпреки всички предпазни средства, по-добре спрете да правите секс, иначе ще си разбиете нервите съвсем.

# 2
Не. Няма вероятност за бременност.
Но ако всеки месец този страх е налице, въпреки всички предпазни средства, по-добре спрете да правите секс, иначе ще си разбиете нервите съвсем.
благодаря ви Слава Богу не е всеки месец защото за първи път ми се случи да съм в овулация и да го правим

# 3
Ужас, не мога да повярвам. Колко страхливи момичета има......

# 4
Откъде знаеш кога ти е била овулацията?  Simple Smile
Ако е само приложение на телефона, недей да разчиташ много-много...

# 5
Откъде знаеш кога ти е била овулацията?  Simple Smile
Ако е само приложение на телефона, недей да разчиташ много-много...
ами да приложение е на телефона

а пречи ли че съм направила теста два дена преди очакваната дата на М

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 15:35 от Не се сърди, човече

# 6
На кого да пречи?  Laughing

# 7
нали не трябва да се прави преди да е имало закъснение за това питам

# 8
Ааа аз не се притеснявам. Всяка година има статистика и за жалост все повече се увеличават ниските оценки. Ами то децата вместо да учат, секс правят  Grinning

# 9
  • Sofia
Не се зъби на хора, които ти подават ръка. След като питаш в публичното пространство, и с този правопис, всеки има право да си сподели мнението. Другия път прави секс с презерватив или си вземи противозачатъчни. Като някоя изперкала тинейджърка звучиш, а уж си голямо и разумно момиче.

# 10
Не се зъби на хора, които ти подават ръка. След като питаш в публичното пространство, и с този правопис, всеки има право да си сподели мнението. Другия път прави секс с презерватив или си вземи противозачатъчни. Като някоя изперкала тинейджърка звучиш, а уж си голямо и разумно момиче.
написала съм че е било с ПРЕЗЕРВАТИВ МОЛЯ ПРОЧЕТИ ПАК

# 11
  • Sofia
От правописни грешки не мога да видя нищо друго, а ти питаш къде съм видяла. Този форум е да комуникираме нормално, а това не е възможно, когато информацията е преодоставена по труден за смилане начин. Звучиш като истеричка.
Относно презерватива - сори, пропуснала съм , понеже, ако е било с презерватив и не е свършил вътре, то акъла не ми побира, защо е цялата истерия? Сигурна ли си, че не си на 13?

# 12
  • Варна
Успокой се , защото от стреса може да ти закъснее и тогава ще се паникьосаш още повече . Не си бременна

# 13
Натали, тук никой не го интересува твоето оправяне в живота.Тук пишат повече интелигентни и възпитани хора, които няма да кажат на непознат човек " Кво си мислиш, че не мога ли" и не си мерят "пишките" .Дадени са ти съвети, различни мнения прочети ги , виж как са написани и престани да подскачаш като малко петле. Правописа ти е като на някоя плеймейтка, подозирам, че това ти е и идеал за поведение. Учи си за матурите и не се взиммай толкова насериозно, защото сега ти е простено, малка си ама след 2- 3 години ако си на това интелектуално ниво....

# 14
  • Sofia
Почиствам и заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт