Гримиране - идеи и техники. Красиви и бляскави за празниците! (Тема №72)

• 65 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Лагера
Аз днес се сдобих с това злато и утре смятам да съм с него... да блещукам като коледна елха... Simple Smile
И на очите ще съм със златни сенки, но пък дрехите ще са тъмни (както никога). На домашен купон сме, така че хората си ме знаят Smile

Стои много хубаво на моята кожа, наситено. Много е трайно.

Скрит текст:
На моята кожа седи така:

# 91
Разкош е златото Ноеми. Heart Eyes

# 92
Златото е божествено!!! И аз дето не бих си сложила подобно нещо ми се прииска рязко да го имам и доволно да се наброкатя 😆 жалко,че купона ще е много неглиже(домашен и съвсем не върви да се накича като елха).

# 93
Момичета, може ли малко помощ, искам да се свържа с beautybay на чат евентуално, да ги питам какво става с моята поръчка от 27ми стои на Status: Order Dispatched.

# 94
Дани, нямаш ли тракинг информация до самата поръчка? Аз съм комуникирала с тях само по имейл, отговарят в рамките на 2 дни.

# 95
Честита Нова Година, прекрасни!

Може ли да ми помогнете и кажете с какво са гримирани очите тук - очна линия или молив отгоре? Страшно много ми харесват Heart

П.С: не мога да разпознавам пустите му очна линия и молив.. та затова имам нужда от помощ 🙏

# 96
Дани, нямаш ли тракинг информация до самата поръчка? Аз съм комуникирала с тях само по имейл, отговарят в рамките на 2 дни.

Изписва ми, че не е валиден тракинга, тъй като още не е изпратена, води се че е подготвена за изпращане и имам чувството, че са я зарязали в някой ъгъл. Исках на лайв чат да мога да получа по-бързо отговор, но явно няма да е, в лукфантастик иматтакава опция и е много удобно.

# 97

Изписва ми, че не е валиден тракинга, тъй като още не е изпратена, води се че е подготвена за изпращане и имам чувството, че са я зарязали в някой ъгъл. Исках на лайв чат да мога да получа по-бързо отговор, но явно няма да е, в лукфантастик иматтакава опция и е много удобно.

Значи куриерската фирма още не я е получила. Имай търпение, на всички поръчки първо това се изписва преди да заминат.

# 98

Значи куриерската фирма още не я е получила. Имай търпение, на всички поръчки първо това се изписва преди да заминат.

Ще чакам нямам избор, така се бях наточила за пратката си, това с гримовете си е жива краста, направо не знам вие как сте, но аз едвам се удържам, искам да притежават всички красиви палитри и гримове.

# 99
Хаха, само от декември имам 4 пратки от Бютибей. Дали се удържаме ... Grinning

# 100
Хаха, само от декември имам 4 пратки от Бютибей. Дали се удържаме ... Grinning

Моите де да бяха само от там, то нотино, додис и още знайни и незнайни магазинчета.

# 101
Една молба на едно момиче в по-старите страници на тази тема и едно мнение ме вкара в размишления и тревоги. Смятате ли, че ако имаш малко разстояние между веждите и очите, това загрозява лицето ти, захлупвайки очите? Ето такова:

Наблюдавам известни и неизвестни красавици и виждам, че разстояноето между веждите и очите им също си е малко. Не може всички да имаме толкова високо качени вежди, които да "откриват очите" ни.

Но това значи ли, че всяка от нас, която има малко малко разстояние между очите и веждите, трябва да ги оскубе и започне да чертае по-високо, защото загрозяват лицето, неоткривайки очите?

П.С: питам съвсем сериозно, защото вече тотално се удавих в този свят на красотата, в който всеки дава наставления кое ТРЯБВА и НЕ трябва.. а така много лесно се вкореняват брутални комплекси 😢

# 102
Смятам, че има красиви жени с всякаква форма на веждите и очите. Няма универсален калъп за красота. И двата вида клепачи са красиви, просто изискват различни техники на гримиране, за да бъдат подчертани по най-добрия начин. И не, прикриване на естествените вежди или бръсненето им и рисуването на нови вежди по-високо на челото не мисля, че е правилният подход в случая.

Момичето от предишната тема си беше много хубаво, просто имаше нужда малко да пооформи веждите. Стандартите за красота винаги са служили за това - да вкореняват комплекси на подрастващите момичета. Едно време като че ли основно ни комплексираха супер слабите модели, сега са хиляди неща. Човек просто трябва да се чувства добре в кожата си и да не обръща внимание на тенденции или на злобни коментари.

# 103
  • в 1001-та нощ
Всички сме различни, имаме своите характерни черти, които формират нашата индивидуалност. На мен лично това ми харесва, и го предпочитам пред клонинг модата на копи-пейст визия.

# 104
  • някъде под слънцето...
Каноните за красота са променлива величина.Варират  във времето и пространството.Различни са през различните епохи и по различните географски ширини.
Определен детайл, като цвят  или форма на очи, устни , вжди, овал, не гарантират нищо.
Красотата е съвкупност от много елементи, които задължително трябва да са в пълна хармония по между си.
Оригиналите винаги се ценят повече от копията .Това не пречи обаче, много дами да загубят индивидуалността си сред кубиците силикон , филъри и всякакъв вид "тунинг", който  ги превръща в клонинг.
Не съм против естетичната хирургия, когато е с индивидуален подход и адаптирана за конкретния човек.
С грима ситуацията е същата.
Персонализирания грим дава много по добра   визия,  отколкото грим,  , който е модерен за момента за дадената географска ширина.
В резюме , най важното е , човек  да приеме генетичните си дадености и да се старае да ги представи на макс.

baрabanche красотата  е в различията и в способността ни да ги уважаваме и приемаме.
Това може да бъде много трудно за хора, които са си повярвали, че са нещо повече от от другите и това им е страшно важно.Когато свършат аргументите освобождават злобата, която всъщност е само  свидетеслство за комплекси и  липса на аргументи.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 10:47 от sl

Общи условия

Активация на акаунт