Гримиране - идеи и техники. Красиви и бляскави за празниците! (Тема №72)

• 65 966
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
О, вежди подчертани с черен молив си е ретро изпълнение, където не се правеше разлика между черни и кафяви вежди. За мен черните са прекалено изкуствени.

# 121
Ето един студен според мен хайлайтър. И евтин. На Ейвън.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 16:37 от Анонимен

# 122
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ето един студен според мен хайлайтър. И евтин. На Ейвън. Нарочно си сложих от него, за да види момичето, което питаше, как стои. Аз май повече се харесвам с леко златист обаче.

На скулите, където розовее, това ли е хайлайтър-а? Или там има руж? Извинявам се за въпроса!

# 123
  • София, Лагера
Препоръки за студен хайлайтър? Осъзнах, че имам само златисти, нещо не супер лъщящо, по-скоро стъклено.

Аз много харесвам Lightscapade

# 124
Аз много харесвам на Catrice High Glow

# 125

Ето един студен според мен хайлайтър. И евтин. На Ейвън. Нарочно си сложих от него, за да види момичето, което питаше, как стои. Аз май повече се харесвам с леко златист обаче.

На скулите, където розовее, това ли е хайлайтър-а? Или там има руж? Извинявам се за въпроса!
Има е руж, и малко хайлайтър над него. Над устните също.

# 126
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хър Мяуджести , Добре ти стои този хайлайтър.

# 127
И според мен няма черни вежди - освен ако не са боядисани.
И моите изглеждат такива, особено в комбинация със светлата ми кожа, а като малка съм била с действително катраненочерна коса.
Е, с черен молив приличам на травестит Grinning Тъмнокафяв, но без червеникав подтон (много е зор! Не знам защо - сигурно е най-търсеният цвят!) - това е истината. В пъти по-естествено!

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 16:32 от bambinnah

# 128
  • София
Барабанче , може да си вземеш студено кафяв молив ( с лека сива нотка )

# 129
Барабанче, задължително с кафяв молив, не са ти черни веждите. Дори за жени с черна коса е по-добре да подчертаят веждите с тъмнокафяв молив. Аз съм с тъмнокестенява коса и дори не ползвам тъмнокестеняво на веждите, ами medium brown или ash brown в зависимост от марката. Веждите трябва да са с една идея по-светли от косата, иначе прекалено бият на очи и не в красив смисъл.

# 130
  • София
Еми моите вежди са черни, дебел черен косъм. Ползвам тъмно кафяво-сив молив и той е единствения, който става като цвят. Ако сложа просто тъмно кафяво стои много грозно, да не говоря, че и косата ми е черна.

# 131
  • София
Те и моите са черни, ама като си бях с моята коса- на черни вежди се слага сивкав молив. Няма вежди, които да изискват черен молив. Освен кабаретните, разбира се Simple Smile
А питащата на всичко отгоре има тънки и рехави вежди. Трябва и сивкаво според мен. Или много студено кафяво, което е трудна мисия.

# 132
Благодаря ви! 😍 Гледах клип на една гримьорка, която говореше за грешките при гримиране и към тях включи и хората, използващи черен молив за вежди като огромна грешка. Каза, че в работата си почти не е виждала жена с черни вежди, повечето били с тъмно кафяви и съответно трябвало да се използва тъмно кафяв молив, в никакъв случай черен. Какво ви е мнението? Thinking Аз съм 50/50, защото от дълго време се чувствам загрозена, като подчертая веждите си с черен молив, въпреки че не натискам.. и май започвам да вярвам и аз в това. Има ли оттук момичета с черни/тъмно кафяви вежди? И с какъв цвят трябва си ги подчертавате? Или ако не, знаете ли с какъв трябва?

Това са моите - или съм луда да мисля че са черни (очевидно 1 на милион Rage) или са кафяви наистина?

Моите вежди също са много тъмни. Аз използвам предимно Ka-brow и сет със сенки на Benefit, в цвят 5, който е най-тъмния.

# 133
Може да попълва веждите леко с молив за вежди в тъмно кафяво/черно или сиво и после да мацва малко тъмно сиви сенки. Така се постига уеднаквяване и го няма този чертичка ефект или изкуственост, когато се слага само молив за вежди. Ако иска да не ѝ се рошат и да стоят твърди, един трик, позасъхнала спирала с хубава четка – сресва хем веждите, хем им дава плътност, твърдост и цвят. Цветът ще си го избере тя дали да е тъмно кафяво или черно, става с пробване.

# 134
  • в 1001-та нощ
barabanche, разгледай моливите за вежди на Севънтийн. Меки са, но не мазни, оставят лек пудрен ефект. Винаги преди ползване остря молива, първо правя контура, и после леко попълвам, без натиск, и без да е контрастно. Колкото за линия.

Общи условия

Активация на акаунт