Гримиране - идеи и техники. Красиви и бляскави за празниците! (Тема №72)

• 66 063
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Какви са продуктите? Всяка марка си има и хубави,и лоши неща все пак

# 436
# 437
Аз чета ревюта религиозно, а понякога, на място в магазин (изключително рядко явление за мен, обикновено пазарувам онлайн след като съм си прочела ревютата) вадя телефона и проверявам поне рейтинга на продукта, който ме интересува, независимо от марката/ценовата категория. За козметика най-често гледам рейтинг/ревюта в Сефора или Улта, в Амазон чета други стоки. За мен лично 2000 ревюта от най-различни хора са по-репрезентативни от "една съфорумка, която каза, че била доволна"

# 438
Аз откакто не обръщам никакво внимание на ревютата, вместо което почнах като един праисторически купувач да гледам и избирам на място, драматично увеличих попаденията и намалих разочарованията. Последния път като си помислих да изневеря на този метод, на косъм да си купя пудра, за която сума ти народ се кълнеше, че е страхотен руж. А то наистина пудра.

# 439
Хм, показаната акварелна пудра изглежда много добре,кое не ти харесва? Прилича малко на едни страхотни ружове на Лореал,за блондинки и брюнетки,жалко, че изчезнаха Sad Много търся нещо подобно. Аз съм ползвала база на Дъглас,не беше никак лоша,но на Аура е същата, но по-евтина

# 440
Аз откакто не обръщам никакво внимание на ревютата, вместо което почнах като един праисторически купувач да гледам и избирам на място, драматично увеличих попаденията и намалих разочарованията. Последния път като си помислих да изневеря на този метод, на косъм да си купя пудра, за която сума ти народ се кълнеше, че е страхотен руж. А то наистина пудра.
Днес бях с този руж на гримова среща със съфорумки. Питаха ме с какво съм и коментирахме това, че е пудра. Ами за мен е руж, не е пудра. За околните днес също и го харесаха много точно като руж. Така че най-добре е вярно да се пробва, а не да се четат ревюта.

# 441
Коя е тази пудра/руж, за която говорите?

# 442
# 443
Добре де, пудрата е само малък пример, макар че не само според мен, но и според производителите това не е руж, а точно пудра. По едно време бях зарината с "уникални" продукти, все от ревюта харесани, които в България като бях разменях, после подарявах или просто хвърлях. Наистина много пари на вятъра заради хорско мнение изхарчих, но глупостта си е моя, никого не обвинявам.

# 444
Хм, показаната акварелна пудра изглежда много добре,кое не ти харесва? Прилича малко на едни страхотни ружове на Лореал,за блондинки и брюнетки,жалко, че изчезнаха Sad Много търся нещо подобно. Аз съм ползвала база на Дъглас,не беше никак лоша,но на Аура е същата, но по-евтина
За пудрата- прекалено е компактна и на лицето седи някак "рехаво".

Избрах  ги с коректора на място, но сякаш тестерите бяха по-добри.

# 445
  • някъде под слънцето...
  За мен лично 2000 ревюта от най-различни хора са по-репрезентативни от "една съфорумка, която каза, че била доволна"
Определено.
Търся и мнения на влогъри, но не български, защотото българския пазар е прекалено  малък за да бъдат  мненията им безпристрастни.

# 446
 И аз мислех, че Dandelion е руж, но не съм го пробвала, затова и нямам идея как стои на лицето.

# 447
Проблемът е, че всички сте прави Grinning
https://www.benefitcosmetics.com/us/en/product/dandelion-brighte … -finishing-powder

Брой ревюта на сайта на Сефора - 1849 reviews (от тях 11262 с 5*); брой ревюта на сайта на Нордстром - 233; продуктът е ползван и като пудра и като руж и като всичко помежду им Wink

И пак от самият производител:
How to use: Sweep this highlighting powder onto your cheeks as a soft blush with the included brush, OR apply all over the face as a brightening finishing powder.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 19:02 от Agent Provocateur

# 448
Точно влязох и аз да прочета какво аджеба пишат Бенефит по въпроса. Този продукт е лист-нат под "ружове", не под "пудри", но описанието действително е противоречиво. На мен лично и през ум не би ми минало да го ползвам като пудра при този цвят:

Може би с това описание целят да адресират различни подтонове или цветове на кожата?
Но няма достатъчно шийн, че да се използва като озарител за цялото лице, пък било то и от мургави, или черни жени. Нищо brightening не виждам аз.

# 449
Bambinah, и аз го имам този конкретен продукт и лично при мен ефектът е по-добър като финишна пудра - много деликатен и почти незабележим, както аз ги обичам, а не като руж, тъй като моят тен далеч не е светъл и се налага да се напластява твърде много за да изглежда адекватно като руж.

Но както и друг път съм казвала аз не се втелясвам на описанията на маркетинг отделите на козметичните компании и ползвам всякакви продукти както ми харесват, а не по дефиниция  - ако е руж, то на бузите...
Скоро май пусках едно видео на моята любима Виолет, която след като се намаза с фдт++  взе нощния серум на ЕЛ и го пльосна отгоре, защото и придавал сочен вид - е, не е ли гениална и не, подобна употреба отсъства от описанието на продукта на сайта на ЕЛ, проверила съм! Grinning
https://www.esteelauder.com/product/681/26959/product-catalog/sk … covery-complex-ii
От 3:25 нататък:

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 19:23 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт