Гримиране - идеи и техники. Красиви и бляскави за празниците! (Тема №72)

• 66 019
  • 746
  •   1
Отговори
# 540

Прозрачна или озаряваща

Каква пудра? Матираща, прозрачна, с цвят, озаряваща, свободна, компактна?

# 541
  • някъде под слънцето...
Тази прекрасна снимка на синята пудра ме върна  едни десет години назад, когато любимият ми коректор беше този

За съжаление не просъществуваха дълго в Испания и се изнесоха.
Много ми липсва показания коректор и лака за мигли, който беше невероятен продукт.
Някой знае ли да продължават да се произвеждат?

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 20:12 от sl

# 542
Аз не виждам марката.

# 543
  • някъде под слънцето...
Thierry Mugler

# 544
Момичета, имам нужда от помощ. Не мога да попадна на траен руж. В момента имам на ИСЛ и на Кларанс. До 2-3 ч и някак си изчезват от лицето. Предпочитам да имам възможност да го купя от Дъглас /БЗ. Благодаря!

# 545
  • Варна
Nars са изключително трайни при мен.
И тези на Shiseido, продават ли се още?

От бюджетните - този нюанс на Nyx, Intuition

# 546
Благодаря! Ще видя на Шисейдо. В Бургас марката има много симпатична и компетентна консултантка.

# 547
  • София
Аз пък съм в търсене на траен продукт за вежди. Не мога да си намеря. Харесвам основно сенки, като че ли са по естествени и се справям по добре.... Обаче трайност нулева.

# 548
Аз сигурно за трети път пиша за този руж на АБХ, но не се измарям. Няма такъв друг руж според мен. Хем супер пигментиран и траен плюс красив, хем можеш да сложиш точно колкото искаш, без особени усилия при блендването. И трите цвята ползвам всеки ден, в комбинации според случая, светлината и настроението.

# 549
julia, относно руж подкрепям Тайга за NYX от бюджетните. Иначе един от най-любимите ми ружове е на ИСЛ, а на теб не ти харесва и затова не знам доколко съветите ни са адекватни.. Но пък аз почти нямам проблем с трайност на продуктите. Лятото се гримирам понякога в девет сутринта и свалям грима в полунощ. Е, не е в най-прекрасният си вид, но достатъчно добре и на мястото си. Може да има общо, че кожата ми е повече към суха, не знам..

# 550
  • София
Check Please, с каква кожа си- в смисъл светла, тъмна? Аз съм с по-тъмна кожа с жълт подтон и през изминалите по-топли дни хванах и тен на лицето, та е още по-тъмна. Дали ще е подходяща палитрата за тъмна кожа, ще се проявят ли цветовете?
Момичета, дайте предложения за руж за по-тъмна кожа, ако може до около 30 лв. Дрогерийните всички ги проверих и всичко ми е светло, студено или не се вижда на кожата ми. Гледах по-бюджетни, които имат по-тъмни цветове в beautybay- milani, ofra, makeup geek, много ги хвалят в ревюта, но не съм ползвала никоя от марките. Предпочитам прахообразни матови или със сатенен финиш, без силен блясък.

# 551
Аз харесвам ружовете на MAC , имат и голямо разнообразие на цветове.

# 552
Може ли да ми преоръчате минерална пудра за лице

# 553
Elena_Of_Avalor пробвала ли си помада за вежди? Аз съм с много мазна кожа целогодишно и съм много доволна от помадите, предпочитам ги под формата на молив пред тези в бурканче, но и двете разновидности се отличават с висока трайност върху моята кожа, гримирам се сутрин около 7 и вечер веждите ми изглеждат по същия начин, както и на сутринта.

# 554
Crystal noir, какви са тези помади във форма на молив? Дай снимки.

Общи условия

Активация на акаунт